forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Najśmieszniejsze głupstwa jakie zrobiliście xD
Autor Wiadomość
Milano 
Przyjaciel forum
ehem... x]

Wysłany: Pią Mar 14, 2008 01:51   Najśmieszniejsze głupstwa jakie zrobiliście xD

Jak w temacie, wasze szalone pomysły z dzieciństwa 8)

Moja mama prasowała i położyła na podłodze żelazko i ja je wziąłem i położyłem na dywanie (gorące) dywanu już tego nie mam ale do dziś pamiętam ten piękny, wypalony śladzik na nim.
Abo (ja tego nie pamiętam) ciocia opowiadała, rzekomo kiedyś schowałem się do lodówki i nikt mnie nie mógł znaleźć :lolek:
aa... Pamiętam jeszcze, jak byłem w zerówce, każdy z nas dostawał taką plakietkę z obowiązkami i każdy miał robić coś innego, np sprzątać zabawki na półkę i takie duperele...
Ja miałem zmywać podłogę w łazience xD i zamoczyłem mopa po czym go w ogóle nie wycisnąłem i takim mokrym mopem zacząłem myć tą podłogę aż w końcu całą ją zalałem i chyba do sali się lało bo pani wbiegła do łazienki...
Jej reakcję pamiętam do dziś :hihi:

Teraz Wy coś opowiedzcie

Indywidualista; 
Praktykant

Wysłany: Pią Mar 14, 2008 11:15   

O najgłupszych pisał nie będę bo mnie za chorego psychicznie weźmiecie, jednak już teraz cyrków nie robię bo się zmieniłem.

Ale opiszę takie głupstwo :)

Pod koniec szkoły podstawowej przyklejałem sztuczne pieniądze do drogi by mieć polewkę z tego jak ludzie się zatrzymują a potem zawodzą że to nie prawdziwe. :hihi: Zatrzymywali się piesi, motocykliści, rowerzyści, dwa razy nawet samochód, był i traktor ale pewnego razu przecierałem oczy z niedowierzaniem patrząc na zatrzymujący się i torujący ruch kombajn! :hihi: :hihi: :hihi:

Konrad 
Uzależniony
idiota z powołania

Wysłany: Pią Mar 14, 2008 13:18   

2 lata temu wracając ze szkoły autobusem - zasnąłem w autobusie. Nikt znajomy nie jechał aby mnie obudzic gdy był pora wysiadania, ale 'na szczęscie' sam się obudziłem gdy autobus ruszał już z mojego przystanku. Szybko pobiegłem do tylnich drzwi (miałem najbliżej do nich) przy czym dzięki mojej bystrości umysłu (tłumaczę się tym, że byłem zaspany) zapomniałem krzyknąc kierowcy aby sie zatrzymał, Ale że autobus nie jechał zbyt szybko, a atos jest zwinny jak komandos - postanowiłem wyskoczyc w czasie jazdy. Otworzyłem drzwi, wyskoczyłem... i idealnie w słup energetyczny. Skończyło się na szczęście na wybitym palcu i guzie na czole. I już nie śpię w autobusie ;)
Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą

Kermit 
Praktykant

Wysłany: Pią Mar 14, 2008 17:47   

Szklankę po soku zamiast do zmywarki wsadziłem do pralki. Po praniu ubrania wyglądały, jakby je ktoś wysadził kryształami od Swarovskiego.

LadyInsane 
Zaawansowany

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Pią Mar 14, 2008 18:07   

Teraz mi do glowy przychodzi tylko jak klocilam sie z kumplem "Ale słonka nie spają" .
A ogolnie to aparatka bylam.
Albo, przypomnialam sobie, stalam z tata w kolejce w supermarkecie i na chwile gdzies odeszlam, wracam i przykleilam sie jakiemus facetowi do nog bo myslalam ze to tata. Mial ze mnie polewke.. :p

KusznerX 
Nowicjusz
hot & horny

Wysłany: Sob Mar 15, 2008 12:54   

ja kiedys za namowa mojej szalonej mamy poszłam z nią na plaze naturystów i spotkałam tam mojego nauczyciela od ruska... od tamtej pory cały czas mi oczka w szkole puszcza i robi dziwne aluzje...

Mokate 
Przyjaciel forum
Samo Zlooo

Pomogła: 12 razy
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 13:46   

a ja wczoraj troche sie spiłam z kolezanka w barze i mialysmy zapalniczne, która świeciła (taki jakby laser). No i lekko podpite swiecilysmy ta zapalniczka kazdemu facetowi ktory obok nas przeszedł i robilysmy "rentgena" jego krocza:D
Albo wesżłysmy do WC i suszymysmy sobie wlosy suszarka do rąk:)

w ogóle najglupsze rzeczy to robilam po pijaku:P
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.

worms 
Początkujący
life is brutal

Wysłany: Sob Mar 15, 2008 13:56   

Ja to dopiero jestem wariat!!Raz powiedziałem do nauczycielki cześć.

Mokate 
Przyjaciel forum
Samo Zlooo

Wysłany: Sob Mar 15, 2008 14:34   

worms napisał/a:
Ja to dopiero jestem wariat!!Raz powiedziałem do nauczycielki cześć.

super. i jak bylo?
Któż oprzeć się ma mu?
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.

Katulek 
Nowicjusz

Wysłany: Sob Mar 15, 2008 14:47   

No nie wy to jesteście wariaci :peace: ale nikt tak jak ja nie odwalił (chyba) to było w drugiej klasie gimnazjum , szlam z kumpela ze szkoły, poprosiła mnie abym jej na chwilę potrzymała warek z łapciami, mi sie nudzilo i rzuciłam go na drzewo :hihi: niestety był problem, bo byłysmy za niskie i nie mogłyśmy sięgnąc, na szczeście prze4chodził taki wysoki pan i go ładnie poprosiłam aby siegnoł worek mojej koleżance, bo niechciący jej tam wpadł. Jak mi się jeszcze cos przypomni to opowiem

Mokate 
Przyjaciel forum
Samo Zlooo

Wysłany: Sob Mar 15, 2008 15:37   

Katulek, nie wiem czemy ale nie wydaje mi sie zebys miala 19 lat. twoje posty sa na poziomie gimnazjum
Któż oprzeć się ma mu?
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.

wentyl14 
Nowicjusz
Life is brutal...

Wysłany: Sob Mar 15, 2008 21:20   

1. Oblałam nauczycielkę atramentę, z takiej wielkiej strzykawki, w dzień wywiadówki, miała całą mokrą dupe od atramentu i brudną.. :lolek:

2. Zdeptałam kurczaka u kolegi.. jak biegałam po podwórku, i uciekłam bo bałam sie ze on sie na mnie za to obrazi.

3. Spodobal mi sie taki gościu w pociągu, < pociąg był załadowany> a, że miałam karteczki samoprzylepne i długopis napisałam nr. fona i przykleiłam mu do nogi < gościu spał> chyba myslał, że go chce okraść bo mi lutnął :hihi: a ziomki w pociągu sie brechtali.

4. pojechałam do tesco z koleznką, nabrałam pampersów i srajtaśmy pod pache i ubrałam okulary na nos, i szłam tak przez sklep bujając sie a koleżanka za mną z wózkiem z domestosami i wieeeelką karmą dla psów < oczywiście potem to odłożyłyśmy :nana: > ludzi sie gapili jak niewiem co.. a miny mieli ze hohoh :yahoo:

raggamuffin 
Nowicjusz

Wysłany: Pon Mar 24, 2008 17:43   

wentyl14 napisał/a:

3. Spodobal mi sie taki gościu w pociągu, < pociąg był załadowany> a, że miałam karteczki samoprzylepne i długopis napisałam nr. fona i przykleiłam mu do nogi < gościu spał> chyba myslał, że go chce okraść bo mi lutnął :hihi: a ziomki w pociągu sie brechtali.

Ahahaha, to rządzi :respekt:

Ja zaś gdy byłem mały wstałem w nocy z łóżka i powiedziałem, że ide do łazienki (spałem z tatą xD) i podszedłem do drzwi od pokoju i je obsikałem :crazy:

albo

Szedłem sobie z kumplem korytarzem w szkole i ostro kląłem na nauczycielkę od historii, ta zaś cały czas za nami kroczyła i wysłuchiwała jaka to ona "fajna" jest. Do tej pory się na mnie wyżywa :crazy:

Jak coś sobie jeszcze przypomnę to opowiem xD

Mairon 
Nowicjusz

Wysłany: Pon Mar 24, 2008 17:48   

Hmm ja tego nie pamietam lecz koledzy mi mowili ze jak za "duzo" wypilem to podszedlem do kolezanki ktorej nie znalem,ona tez byla lekko wcieta i zaczelem sie lizac z nia . A a ja do tej pory zastanawiam sie kto to byl :lolek:

jeal 
Amator

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 19:10   

zawsze z kumpela brechtamy sie z mojego upadku na matematyce :P z tego jak zdeptałam pierwszoklasiste xD z tego jak bałam sie smakosza :P z tego jak sie nieraz wystraszyłam gdy ktos mdleje przedmną :P i tak dalej xD

Odpowiedz do tematu