Wysłany: Wto Lut 19, 2008 22:58
Smak Piwa napisał/a
Cytat:
...codziennie przed prysznicem swoje jądra wyciągam i do lodówki na kilka minut wkladam... dzieki temu moje plemniki są zahartowane niczym Conan barbarzyńca...
_________________ Happy Birthday To Steph,
You're A Ho With Big Breasts,
So Take A Night Off From Hooking,
IF YOU SMELL WHAT THE ROCK IS COOKING!!!!
Pomogła: 31 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2855 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 12:40
Cytat:
witam mam taki problem moj penis gdy stoi ma 6 cm czy mozna go jakos powiekszyc. nie moge naciągnąć tej dziwnej nitki co mam zrobic ma 15 lat.Ahha chciałbym zacząć walic konia.Słyszalem jak koledzy mowili ze chodzi w tym o to zeby wlozyc sobie palec w pupe i mieszac czy to prawda
Pomogła: 12 razy Wiek: 12 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4611 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 21:01
Cytat:
Jestem na tym forum tak jak ten emok niżej Mam taki problem że jak trzymam siusiaka w ręcę to pęcznieje i sie robi czerwony jak marchewka afff....;/ no i pozniej cos z niego leci białego a smakuje jak ziemniaki ;/ cos czuje ze bóg sie na mnie obrazil i mnie zjee
bo zawsze uważałem że szatan jest moim bratem
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"
Tak, tak.
Ja jestem Jim Best.
Prawdę mówiąc najlepszy z najlepszych"
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"
Tak, tak.
Ja jestem Jim Best.
Kiss_Of_Life napisał/a:
Ile ja miałam z tego radochyyy xD
Najwięcej jej było wtedy, gdy w moim urządzeniu zwierzaczek narobił dużo kupy a następnie gdy wybierałem opcję "posprzątaj", przejeżdżał przez cały ekran spychaczem i spychał odchody poza ekran.
To mnie Mnichu powaliło.
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1276
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 13:30
Cytat:
Pewnie myślicie że powiem że mam za krótkiego z tym akurat jest porząsiu... chodzi o obwód... mam bardzo chudego penisa a sam jestem gruby ... czy to się zmieni ?
A Agus na to
Cytat:
hmm, smaruj maslem.
Boskie to było
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
Pomogła: 31 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2855 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 14:52
Cytat:
Rok temu na walentynki zawarłam jakby taka umowe z moim chłopakiem (nazwijmy go H) ze ja mu zrobie loda ( tak zrobilam to,ale to trwało nie całe 15 sekund)a on mi kupi na walentynki kolczyki(do dzis ich niedostałam)
o jezu, ale drań.
Pomógł: 1 raz Wiek: 9 Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 941 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 23:04
ShoutBox napisał/a:
[Dzisiaj 20:40] mr.Radek: Joł, wita was wasz kochany idol. Proszę o oklaski i werble.
[Dzisiaj 20:52] Aew?: <Tydym, tydym> <trtrtrtrtrtrtrtrtrtrtrt ryryryryry tydym! tydym!> To było coś ala motyw egzekucyjny? :Y
[Dzisiaj 20:59] mr.Radek: Spodziewałem się defilady przez środek Waszych miast, fajerwerków, uroczystej mowy i wręczeniem mi orderu. No ale cóż...
[Dzisiaj 21:48] Aguś: nie dla psa kiełbasa ;D
e [Dzisiaj 21:58] Vibe: ROTFL
Geniusz!
_________________ "If at first the idea is not absurd, then there is no hope for it.”
"
Tak, tak.
Ja jestem Jim Best.
Pomógł: 2 razy Wiek: 16 Dołączył: 22 Mar 2008 Posty: 41 Skąd: Nibylandia
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 20:31
bellamuerte napisał/a:
Cytat:
witam mam taki problem moj penis gdy stoi ma 6 cm czy mozna go jakos powiekszyc. nie moge naciągnąć tej dziwnej nitki co mam zrobic ma 15 lat.Ahha chciałbym zacząć walic konia.Słyszalem jak koledzy mowili ze chodzi w tym o to zeby wlozyc sobie palec w pupe i mieszac czy to prawda