Witam wszystkich mam dość poważny problem gdyż kilka dni temu robiłem mojej dziewczynie palcówke i nie wiem czy przypadkiem nie może ona w ten sposób zajść w ciążę byłbym bardzo wdzięczny gdybyście powiedzieli mi co o tym wiecie czy zajście w ciąże w taki sposób jest możliwe mam nadzieję że podejdziecie do tego tematu poważnie dziękuję za wypowiedzi
na to odpowidż
Cytat:
a ja Ci powiem, ze mozna prezerwatywe na palcu miales?
_________________ Taniec powstał jako technika medytacji.
miał służyć osiągnięciu ekstazy, gdy znika tańczący, pozostaje
tylko taniec, nie ma ego, nikt nie manipuluje, ciało płynie spontanicznie.
moja wiedza jest niczym w porównaniu z moją głupotą
Sorenta
Pomogła: 6 razy Wiek: 16 Dołączyła: 15 Mar 2008 Posty: 254 Skąd: woj. dolnośląskie
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 22:19
Stanis napisał/a:
raggamuffin napisał/a:
witam mam taki problem moj penis gdy stoi ma 6 cm czy mozna go jakos powiekszyc. nie moge naciągnąć tej dziwnej nitki co mam zrobic ma 15 lat.Ahha chciałbym zacząć walic konia.Słyszalem jak koledzy mowili ze chodzi w tym o to zeby wlozyc sobie palec w pupe i mieszac czy to prawda
Ja bym mu odpisał że tak.. Niech se miesza
_________________ Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi,
bo nie jesteś sam...
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
Im więcej widzę - tym mniej rozumiem.
Im więcej wiem - tym mniej rozumiem.
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Jakoś nie umiem wyobrazić sbie zawodu typu: chemia, medycyna bądź coś z kosmetykamu
_________________ Nie chodzi w koronie...
Nie siedzi na tronie...
i tak jak wszyscy moknie gdy pada deszcz
Nie sypia w złotej komnacie...
Nie ma niebieskiej krwi po tacie...
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
Im więcej widzę - tym mniej rozumiem.
Im więcej wiem - tym mniej rozumiem.
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Wysłany: Sob Lip 12, 2008 17:24
Fryne napisał/a:
gdyby stanęła przed tobą atrakcyjna, doświadczona kobieta, nie wiedziałbyś z wrażenia jak się używa to, co masz w spodniach.
mnie tam ten powalił... ale niewiem czemu
_________________ Nieodłączna siostra Miłości
Zwykle unika Szczerości
Przyjaźni się z Nienawiścią
Nieraz poznałam już Ją
Popularna wśród ludzkiej rasy
Przetrwała przez długie czasy
Zrodziła się w Kainie
Teraz w mych żyłach płynie