ogólnie to jestem nowy na forum i sie zabradzo za tym nie rozglądam
ale jest kilka ciekwaych tekstów z IRC'a(wiecej na Bashu
Dominika12>wiem ze bedzie wam przykro ale musze juz isc
Damianlol>Idź
Krzysiek>idż
Justi>nara
Pomogła: 40 razy Wiek: 19 Dołączyła: 09 Lip 2008 Posty: 797 Skąd: z horroru
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 13:52
to tez jest dobre:
AKi Evans napisał/a:
POmozcie
Cytat:
Jest osobny dział o polityce...
_________________ "Na razie" pisze się osobno!!!
"Bywają wielkie zbrodnie na świecie, ale chyba największą jest zabić miłość..."
no to ma takie pytanko.. ^^ jaki macie dźwonek na sMs i połączenia w fonie..? ;P bo normalnie niewiem jakie sobie dać.. a te co mam już mi sie znudziły xD pzdr ;*
Jeden z ostatnich przykładów inteligencji młodzieży.
Kurczę, nie mogę znależć tego tematu, więc streszczę :-]
Było pytanie jaka polecacie muzyke do sexu, a typek : "Gun's and Roses - Welcome to the Jungle"
_________________ "Popatrz jak wszystko szybko się zmienia..."
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 149 Skąd: wziąć na wino..
Wysłany: Nie Sie 10, 2008 15:17
Ja mam całą serię z jednego tematu.. Żeby zrozumieć o co chodzi wypisałem moment w którym ja napisałem posta, bo wtedy zaczęły się jaja
Temat "parkour czy gitara? co wolą dziewczyny"
Hasiu napisał/a:
Zacznij znaczki zbierać.. Albo żeby zaimponować naucz się tańczyć.. Porażka z takimi kolesiami.. Współczuje dziewczyny, że większość facetów teraz kombinuje jak Was poderwać..
czuher napisał/a:
Hmmm podrywać dziewczyny na znaczki?
Głupi pomysł
Proponuje karty telefoniczne i Guziki,laski na to lecą
malina;) napisał/a:
czuher napisał/a:
Proponuje karty telefoniczne i Guziki,laski na to lecą
Tak myslisz?
mad insane napisał/a:
Dlaczego w ogóle uważacie, że dziewczyny "lecą" na takie coś? Przecież nie o to chodzi...
Ale ok... zdecydowanie Gitara.
Ubóstwiam Jej dźwięk...
Wybaczcie, ale inteligencja i błyskotliwość dwóch ostatnich osób mnie powaliła..