Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 23:14
Cytat:
ja się ide powiesić na pasku zadań...
Tab, to Ci się akurat udało
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 19:04
Cytat:
mam 14 lat i nigdy nie widzialem intymnego miejsca (pochwy itp.) 13 letniej lub 14 letniej dziewczyny
jesli jakas dziewczyna jest chetna niech wysyla fotki na tego meila pajacyf@wp.pl
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2864 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Nie Sty 27, 2008 12:58
Cytat:
NIE ZNACIE SIE!!Z DZIEWCZYNAMI TRZEBA OSTRO,BO JAK NA POCZĄTKU POKAŻESZ JEJ ZE JESTEŚ SŁABY TO TAK BĘDZIE MYŚLAŁA ZAWSZE!!
uczcie się.
[ Dodano: Nie Sty 27, 2008 15:50 ]
Cytat:
Ja pierwszy raz pocałowałem po miesiącu... Myśle że najodpowiedniejsza pora, a jeśli Ci pozwoli po 2 tygodniachto musisz sie jej baaardzo podobać albo jest jakaś łatwiejsza czy coś...
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2864 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 16:50
tabulator napisał/a:
Cytat:
Jak sprwadzic czy jest sie płodnym xD ??
nakłoń jakąś koleżankę na seks bez zabezpieczenia, po odbytym stosunku obserwuj ją przez 9m-cy.
ech tabulator, tabulator.
[ Dodano: Czw Sty 31, 2008 17:17 ]
Cytat:
[ Od tygodnia powinnam mieć miesiączke niesetety jej nie mam. Nie wiem co mówić rodzicą. Ogółem nie spałam z chłopakiem doszło tylko do zdjęcia ubrań i bielizny. Nie doszło do wsadzenia penisa do mojej pochwy. Jak myślicie moge być w ciąży?
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 23:32
Szymm napisał/a:
Nie napisałaś wprost, ale napisałaś...
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Szymm napisał/a:
Nie napisałaś wprost, ale napisałaś...
koleżanko, może zacytuj całe zdanie a nie pare wyrazów wyrwanych z kontekstu...
_________________ Im więcej człowiek wie o sobie w kontekście wielości doświadczeń tym większa jego szansa by nieoczekiwanie pewnego pięknego poranka moc zdać sobie sprawę z tego, kim on w istocie jest, czy raczej - Kim "on" w Istocie Jest.
_________________ Co sobie obiecujesz cezary ? NIE BĘDĘ PIŁ! No jak powiedziałem tak zrobiłem. Ja się wtedy na takich imprezach czuję jak strażak. Bo wszyscy gorzała a ja z wodą latam ! - Cezary Pazura