Wysłany: Sro Sie 15, 2007 00:02
chociażby w koszulkach "longsleeve gotyckie" pierwsza -rozwala mnie .poza tym modelki na damskich są niezle aha i z pieszczochami ktore prezentuja na rekach to te lapy zawsze sa owlosione na czarno ale w taki delikatny sposob.
po prostu zal wobec prowadzacych tamta strone.
(oczywiście bez krytyki osob ktorym sie to podoba)
_________________ jesli znasz francuski to napisz do mnie i mnie naucz czegoś,plis
A ja wczoraj byłam(organizowałam) grilla i właśnie jakos tak zaczął się temat o tym sklepie. Dziewczyny wychwalały jakąś gotycką sukienkę i chciały zamówić naszywki Dżemu i Guns and Roses, a panowie (a nie sory oni gadali o Ouija).
W każdym bądź razie moi znajomi kupują w tym sklepie, mój chłopak dosyć często zamawia tam koszulki.
Widzieliście spódnicę dla faceta? Faaajna
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 15:09
jestem ciekawa czy mają tam prawdziwe arafatki:)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Dla mnie porażką są przykrótkie dresy , to że ktoś lubi gotyckie cuchy-jego sprawa. Ja tam ciuchów nie zamawiam, nie mój styl, aż tak bardzo wyróżniać się nie chcę