ja na przykład polecam grę w twistera po kilku głębszych ) niezłe beki
ostantio też wpadła mi w łapy (a byłem już nie do końca trzeźwy ) Błyskawiczna szok reakcja. wystarczy zebrać 4 podpitych znajomych i tylko sie śmiać ;]
pozatym niezłę są szachy z kieliszkami zamiast pionków...zasady gry są oczywiste
[ Dodano: Czw Maj 15, 2008 19:11 ]
no i typowo pijacka gra pt"schody do nieba"...na każdym schodku czeka kieliszek ;] kto dalej wejdzie ten wygrywa ;]
Butelka. Nie wiem czy znacie więc wytłumaczę. Siada się w kółku, kręci butelką i osoba na którą wypadnie musi szczerze odpowiedzieć na postawione pytanie lub wykonać zalecone zadanie. Nie ma niedozwolonych pytań. Wyróżnia się kilka odmian gry, w zależności od wyobraźni i towarzystwa. Można grać w butelkę fantową czyli inaczej rozbieraną ( w wypadku kiedy ktoś odmówi odpowiedzi na pyt. lub źle bądź wcale nie wykona zadania pozbywa się stopniowo swojej garderoby), butelkę całowaną (tutaj wiadomo o co chodzi i nie trzeba tłumaczyć ) itp.
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...
_________________ Ze mną można tylko w dali zniknąć cicho...
Książki są jak ludzie,
jednych nie warto nawet poznawać,
innych poznajesz,
ale na drugi dzień już o nich nie pamiętasz,
a z niektórymi warto spędzić każdy dzień,
całe życie...