forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Sylwusia
Autor Wiadomość
Neska 
Moderator

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 10:28   

Cytat:
Ehh społeczeństwo, prawda jest taka że wy się śmiejecie z Dody i Sylwusi, a ona za kilka lat znajdzie sobie faceta przy kasie i będzie opływać w luksus, podczas gdy połowa z ludzi tu zebranych najprawdopodobniej wyjedzie za granice w poszukiwaniu pracy lub ew będzie zasuwać w jakiejś państwówce za 1500zł brutto miesięcznie. Szara prawda jest taka że takie pustaki jak Sylwusia idą dalej mają za przeproszeniem w tyłku to co inni o nich myślą i robią wielki SHOW wokół siebie trzepiąc przy tym grube pieniądze, podczas gdy ludzie siedzą w domu i krytykują a po 10 min będą narzekać że ona ma kase a oni nie... A to Polska właśnie.
Czyli Aew? wg Twojego myślenia, bądźmy wszyscy takimi sweet Sylwusiami/Dodami/Ich Trojami? Bo tak będzie lepiej dla nas, dla naszego późniejszego życia, bo tylko rozgłos może zapewnić szczęśliwe i wypaśne życie?
W sumie, wolę być w miarę inteligentną i wykształconą osoba ( wcale nie twierdzę, że ona nie jest), która tyra za 1500 zł, niż twierdzić, że gdy mam misia to niczego się nie boję, bo się do niego przytulę.

Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...

Sofia 
Maniak
Wyrwijrączka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 11:16   

Ejj no czemu tak się śmiejecie z niej??
Wątpię, czy zachowuje się tak specjalnie. Trochę szkoda dziewczyny. Mam nadzieję, że kiedyś znormalnieje...

Mnich 
Moderator
grajek obieżyświat;)

Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 12:26   

Aew? napisał/a:
Ehh społeczeństwo, prawda jest taka że wy się śmiejecie z Dody i Sylwusi, a ona za kilka lat znajdzie sobie faceta przy kasie i będzie opływać w luksus, podczas gdy połowa z ludzi tu zebranych najprawdopodobniej wyjedzie za granice w poszukiwaniu pracy lub ew będzie zasuwać w jakiejś państwówce za 1500zł brutto miesięcznie. Szara prawda jest taka że takie pustaki jak Sylwusia idą dalej mają za przeproszeniem w tyłku to co inni o nich myślą i robią wielki SHOW wokół siebie trzepiąc przy tym grube pieniądze, podczas gdy ludzie siedzą w domu i krytykują a po 10 min będą narzekać że ona ma kase a oni nie... A to Polska właśnie.
Faceta przy kasie znajdzie sobie pewnie nie jednego, ale prędzej jako młody i atrakcyjny materiał a nie partnerka bo z całym szacunkiem, ale mało kto ją potraktuje poważnie pod względem jakiegokolwiek związku.

Zdarzają się pustaki, każdy człowiek jest inny. Gorzej, gdy jest to atrakcyjny pustak, bo inni będą to wykorzystywać i za 10 lat nie będzie już "jaka jestem seksi" tylko "jaka byłam głupia". Chyba, że taki styl będzie jej odpowiadał przez całe życie.

A co do samego programu, na początku aż mi się nie chciało w to wierzyć i łudziłem się, że to tylko montaż. :P

Wazelina napisał/a:
Srałyśmy z tego z 15 minut. :D
Praca tej Ewy wcale nie jest łatwa. Poprowadź taki program z powagą i kamienną twarzą. :P

Kasieenka 
Zaawansowany
Lech Poznań !

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 14:05   

Aew?, dokładanie. ;)

Mam tylko nadzieje, że Sylwusia to taki 'odszczepieniec' i to się nie rozmnaża, bo chyba nie chciałabym żeby tak wyglądało polskie społeczeństwo. ;)

Dalajlama

Misha 
Moderator
Pierwszy Imperator.

Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 14:24   

Neska napisał/a:
W sumie, wolę być w miarę inteligentną i wykształconą osoba ( wcale nie twierdzę, że ona nie jest), która tyra za 1500 zł, niż twierdzić, że gdy mam misia to niczego się nie boję, bo się do niego przytulę.

Razem będziemy chapać po 3 tysiące ;)

Sprawa jest tragiczna. Bogu dzięki patrząc po matce to anomalia środowiskowa, a nie tendencja wychowawcza.

Kształcić, kształcić, uczyć, uczyć i jeszcze raz od nowa, aż sami stwierdzą, że warto się uczyć. Nie może się takie coś rozwijać.

Może by tak pro publico bono zarąbać ją z tym misiem ;)

"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.

Neska 
Moderator

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 15:53   

Cytat:
Może by tak pro publico bono zarąbać ją z tym misiem ;)
Lepiej tym różowym kozaczkiem. ;)
Misha napisał/a:
Razem będziemy chapać po 3 tysiące ;)
Skoro tak mówisz... zresztą, z Tobą to ja bym mogła nawet i za 600 zł. No, ale myślę, że Pan Premier Tusk zdziała w końcu cud i podniesie płacę nauczycielom. ;)
Kasieenka napisał/a:
Mam tylko nadzieje, że Sylwusia to taki 'odszczepieniec' i to się nie rozmnaża, bo chyba nie chciałabym żeby tak wyglądało polskie społeczeństwo. ;)
Czy to się nie rozmnaża? Kasieenka, gdzie Ty żyjesz? Mnóstwo jest takich dziewczyn ( chłopców zresztą też). Może nie ujawniają się, aż tak publicznie, może nie zachowują się tak jak ona, ale pokroju to te same dziewczyny. I zastanawia mnie fakt, czy aby być popularną i lubianą przez wszystkich trzeba się wyróżniać przesadnym strojem i udawać słodką idiotkę?

Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...

Kasieenka 
Zaawansowany
Lech Poznań !

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 16:32   

Neska napisał/a:
Czy to się nie rozmnaża? Kasieenka, gdzie Ty żyjesz?

Pojezierze Wielkopolskie :D

Neska napisał/a:
Może nie ujawniają się, aż tak publicznie, może nie zachowują się tak jak ona, ale pokroju to te same dziewczyny.

Taa, ale nie w tak zaawansowanym stadium. Chyba nie zaczną brać z niej przykładu?

Neska napisał/a:
I zastanawia mnie fakt, czy aby być popularną i lubianą przez wszystkich trzeba się wyróżniać przesadnym strojem i udawać słodką idiotkę?

To pytanie retoryczne, prawda? :D

Dalajlama

KinKa 
Maniak
Halucynka^^

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 17:24   

Sama tego nie oglądałam, ale koleżanki mi o niej opowiadały. Trochę się z początku z niej śmiałam, ale potem mi się smutno zrobiło z takiego powodu, że takich jak Sylwusia jest dużo więcej. I że ja żyję w takim świecie.

Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.

Aguś 
Moderator
Księżniczka.

Pomogła: 12 razy
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 17:27   

Mi się najbardziej podobał fragment o seksie i jej "Ja nie chcę!"
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie. ;)

Notatki.

LadyInsane 
Znawca

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 18:25   

"- ja przynajmniej umiem sie obronic, mam w sobie sile a ona tej sily nie ma
- chodze na silownie ;< "

porażka.

bellamuerte 
Przyjaciel forum
te dejo Madrid

Pomogła: 37 razy
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 19:15   

Kasieenka napisał/a:
Aew?, dokładanie. ;)

Aew?, w pewnym sensie także się z Tobą zgadzam. Mimo, iż tak wszyscy na nią jadą, to owa Sylwusia i tak znajdzie sobie jakiegoś bogatego idiotę. ;)

Aguś napisał/a:
Mi się najbardziej podobał fragment o seksie i jej "Ja nie chcę!"

A mnie o różowym staniku siostry. xD

Banicja Wieczysta 
Moderator

Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 20:58   

Nie no, ona jest troche cofnięta w rozwoju. -.-

Shawna 
Praktykant
panna powabna

Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 15:34   

Biedna. Kto jej to zrobił? Współczuję jej z całego serca. :D

madafaka. 
Nowicjusz
;-] ;**

Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 15:58   

zajefuckenbista noo ^^ .
Czepicie się ;C.

żaaal

Banicja Wieczysta 
Moderator

Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 15:59   

Shawna napisał/a:
Kto jej to zrobił?

Albo się już urodziła z chorobą (bo opóźnienie w rozwoju umysłowym nią jest), albo to wina rodziców.

Odpowiedz do tematu