Ehh społeczeństwo, prawda jest taka że wy się śmiejecie z Dody i Sylwusi, a ona za kilka lat znajdzie sobie faceta przy kasie i będzie opływać w luksus
no dobra, niech ci będzie skoro luksus i kasę stawiasz na pirwszym miejcu, uważam że najważniejsze w życiu to bycie mądrym i rozsądnym człowiekiem- tego za żadne pieniądze nie da się kupić, ale każdy stwarza swoją hierarchię wartości, jeśli ktoś uważa że pogoń za szmalem to cel w życiu to niestety nie ma racji.
_________________ "Adrianku" proszę o uzasadnienie swojego podpisu, skoro dotyczy on mnie....
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 17 Lip 2008 Posty: 224 Skąd: ŚwiaT SłodyczY...
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 15:59
Oglądałam to już dawno, ale zdaje mi się, że to było akurat wymyślone, c o ona ma powiedzieć... Bo jakoś na fotce normalna się wydaje.
No i w programie jest, że ona swojej siostry nie lubi, a przy zdjęciu:
"FoTe3Ka SpeC!aL dLa SeX! LasK! MoJeJ KoChANeJ SiOsTrZyCzKi :* "
Już nie wiem co o tym myśleć.
Nivea, nie da się z nią na fotce pogadać [bo zablokowała z wiadomych powodów] ale jej kupele mówią że tak naprawdę to wszytko to ściema. poza tym różwowy kolorek nie jest jej obsesją [świadczą o tym fotki]
_________________ `you would have said "i love you" in the cutest place on earth
where some butterflies are dancing with the fairies.. <33
ona sama w opisie napisała : "wiem że jestem zaje* istą aktorką skoro 98% z was dało się nabrać na chwyt telewizji "
ona jest normalną dziewczyną.
Gwiazdeczka462 napisał/a:
Możliwe że to było na potrzeby tv, no bo na fotce nie ma samych różowych ubrań. Chyba że się zmieniła? hmm..
nie zmieniła się. ona była taka wcześniej. parę dni po ukazaniu się "Sylwusi" w TVN dostałam link do jej konta na fotce. miała jeszcze mniej różowych zdjęć niż teraz.
_________________ `you would have said "i love you" in the cutest place on earth
where some butterflies are dancing with the fairies.. <33