Pomogła: 1 raz Wiek: 16 Dołączyła: 17 Lut 2008 Posty: 361 Skąd: z kapusty
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 22:31
maybachmaster napisał/a:
Marilyna mansona też cały świat potępia a jednak wiele osób słucha.Ja osobiście pamietam nie słuchałem go, wbiłem do główki sobie , że "zły-szatan i gównianą muze gra" ....a przesłuchałem jedna płytę , przesłuchałem drugą ..... itd.Doszedłem do wniosku , że muzykę ma bardzo dobrą.
nie porównuj Mansona do niej, bo obrażasz tylko:P
_________________ Łajza i nic więcej
Już nie czuję, nie czuję jak to śmierdzi
Klina klinem jak najprędzej
To jest coś co jeszcze trochę kręci
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
A dajcie dziewczynie spokój, niech se gada co chce, ubiera sie w co chce i robi co chce. Czy trzeba oczekiwać samych błyskotliwie inteligentnych wypowiedzi po 15 czy tam 16 latce?
Pomogła: 1 raz Wiek: 16 Dołączyła: 17 Lut 2008 Posty: 361 Skąd: z kapusty
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 10:06
Mycha_92 napisał/a:
A dajcie dziewczynie spokój, niech se gada co chce, ubiera sie w co chce i robi co chce. Czy trzeba oczekiwać samych błyskotliwie inteligentnych wypowiedzi po 15 czy tam 16 latce?
jeśli jest szansa, że usłyszy je pół Polski, to tak trzeba oczekiwać
_________________ Łajza i nic więcej
Już nie czuję, nie czuję jak to śmierdzi
Klina klinem jak najprędzej
To jest coś co jeszcze trochę kręci
hah a mnie rozwaliły jej malunki na rące można wywnioskować z nich że jest pacyfistką i sXe i jednocześnie pokazuje no jak to się nazywa znak szatana ? chyba tak troche się to gryzie nie ?
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Lip 2008 Posty: 140 Skąd: z nad morza
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 12:07
Pszczoolka napisał/a:
E tam. Tola też człowiek. Gdyby mnie tak cały kraj krytykował odpuściła bym sobie śpiew. A ona nagrywa drugą płytę. łaaa.
Czego się nie robi dla kasy Dla mnie ta Tola ta jakiś rozpuszczony bachor, widziałem Szymona Majewskiego z nią. Takie brednie co ona gada to aż się nie chce słuchać. Ale co ja tu będę dużo pisał jak wy i tak mnie nie rozumiecie
_________________ Tylko ten nie popełnia błędów,
kto nic nie robi.