tą panią chyba wszyscy znają. mnie ogólnie śmieszą wszystkie jej wypowiedzi, ale tutaj mnie rozwaliła. widać, że mocny lans: "nikt mnie nie rozumie, czasem chce mi się umrzeć". cudowne, prawda? takie głębokie, ah, ah!
*żeby przeczytać artykuł trzeba klikać na strzałeczki przy 1/10, po prawej tam.*
_________________ "jestem inny, mamo, tato,
czy dostanę w mordę za to?"
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 1459 Skąd: Od mamy
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 12:16
Ale czemu to jest w humorze, a nie w katastrofie? Pewnie dlatego, że takiego działu nie mamy .
no właśnie, maybachmaster, wydaje mi się, że gdyby nie była taka głupiutka i w jej mniemaniu pewnie w jakimś stopniu kontrowersyjna to po jednej piosence zostałaby zapomniana... a teraz w ogóle tvn ją strasznie wychwala, ostatnio jak była w dzień dobry tvn to aż mnie zemdliło... 'czy wiesz, że mówi się na ciebie, najlepsze emodziecko w polsce?'.
_________________ "jestem inny, mamo, tato,
czy dostanę w mordę za to?"
E tam. Tola też człowiek. Gdyby mnie tak cały kraj krytykował odpuściła bym sobie śpiew. A ona nagrywa drugą płytę. łaaa.
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.
Pomógł: 27 razy Wiek: 17 Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 1860 Skąd: z ziemi jak na razie
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 14:37
Cytat:
E tam. Tola też człowiek. Gdyby mnie tak cały kraj krytykował odpuściła bym sobie śpiew. A ona nagrywa drugą płytę. łaaa.
Cały kraj krytykował???Wiele osób tego słucha.Dla barbie-nastolatek jest to świetna muza.Marilyna mansona też cały świat potępia a jednak wiele osób słucha.Ja osobiście pamietam nie słuchałem go, wbiłem do główki sobie , że "zły-szatan i gównianą muze gra" ....a przesłuchałem jedna płytę , przesłuchałem drugą ..... itd.Doszedłem do wniosku , że muzykę ma bardzo dobrą.
Wiele osób tego słucha.Dla barbie-nastolatek jest to świetna muza.
No dobra, nie cały kraj. Ale zdecydowanie większość.
_________________ Przytaczam sens mej nieobecności
Z konieczności odcięcia od rzeczywistości
Smak wolności szkicuje
Szkielet życia abstrahującego od skłonności
Do zawiłości
Do duchowej starości
Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości.