a mnie np. denerwuje, jak ktos ma jakis problem tpy "rzucila mnie dziewczyna co zrobic" a wczesniej bylo juz kilka podobnych tematow, to po co pisac ciagle to samo, skoro ta osoba, ktora ma problem moze sobie przeczytac rady innych?
A myslisz kolezanko ze takiej osobie chce sie kopac na forum i szukac postow, ktore byly 1.5 roku temu?
A myślisz że starym uzytkownikom chce się w koło macieju pisać to samo, bo przyszedł nowy i potrzebuje wiedzieć czy wsadzenie języka na pierwszej randce będzie w przyzwoitym tonie.
Temat (nie wiem czemu) ale niech zostanie.
Jestem zresztą ciekawe co to za temat został usunięty, Stanis słucham?
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Wiek: 16 Dołączyła: 21 Mar 2008 Posty: 10 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 11:02
Mnich napisał/a:
Z resztą kiedyś myślałem, aby zrobić forumowe FAQ, czyli listę najciekawszych problemów w nagłówku typu: "zanim założysz własny temat przeczytaj, może znajdziesz radę tutaj:".
Pomysł na prawdę super. Czy ktoś podejmie się założenia takowego? Myślę, żeby przeszło i, że wiele osób by z niego korzystało.
_________________ Comme tout le monde j`ai mes defaucts... J`ai pas toujours les mots qu`il faut.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 12:08
Cytat:
PS. Za odkopywanie starych tematów też się dostaje ostrzeżenia..
gdzie to jest napisane?
Kto dostał za to osta?!
Temat, który założyłeś o mikalu, (tak samo jak jego) temat został usunięty , bo był bez sensu.Jeśli ktoś ma jakieś wąty do kogoś , to może to napisać na PW.
temat o nerwicy usunęłam przez przypadek, wyjaśniłam Ci to na PW. jeśli chcesz możesz założyć jeszcze raz, nie było jeszcze takiego. zresztą pisałam Ci to już.
Stanis napisał/a:
Ja już się tutaj zorientowałem trochę i widze że niektórzy moderatorzy są jeszcze w bardzo młodym wieku i nie rozumieją pewnych spraw. Ale to też nie znaczy że jak nie rozumieją jakiegoś tematu to że musi on byc od razu usunięty
Mowa o mnie ? Uwierz mi, że ja bardzo dużo rozumiem
[ Dodano: Pon Mar 24, 2008 12:09 ]
Cytat:
Z resztą kiedyś myślałem, aby zrobić forumowe FAQ, czyli listę najciekawszych problemów w nagłówku typu: "zanim założysz własny temat przeczytaj, może znajdziesz radę tutaj:".
Jakby ktoś nie zauważył, to coś takiego już zrobiłam... i to dawno. Bardzo dawno.
i każdy mod może edytowac post i coś dołożyc, jeśli uzna ,że powinno tam byc.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Temat, który założyłeś o mikalu, (tak samo jak jego) temat został usunięty , bo był bez sensu.Jeśli ktoś ma jakieś wąty do kogoś , to może to napisać na PW.
temat o nerwicy usunęłam przez przypadek, wyjaśniłam Ci to na PW. jeśli chcesz możesz założyć jeszcze raz, nie było jeszcze takiego. zresztą pisałam Ci to już.
Już raz pisałem że nie chodzi o ten, przeczytaj sobie czasem może tak 5 czy 6 postów do tyłu by mieć jakąś większą świadomość tego co piszesz
_________________ Przeszłość niech na zawsze zostanie przeszłością, bez tego nie zmierzysz się z teraźniejszością (...) każdy się czegoś boi, każdy bywa niepewny, nikt nie jest doskonały,każdy popełnia błędy.
to może łąskawie w końcu powiesz o jaki temat chodzi.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 12:24
Stanis, jestem za głupia i nie wiem o jaki temat chodzi. może oznajmisz nam, ułomnym ludziom ?
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
No to sami widzicie, ułomne dzieci jak o was mówi pewna osoba. W ogóle nie wiem co wy tu robicie. Ten temat zrobiłem po to bu userzy się wypowiadali jak was postrzegają, a nie jak wy sami siebie postrzegacie. Chyba że się tak przestraszyliście tego co użytkownicy mogą o was napisać. To miał być cichy normalny apel i tyle, a wy [Aguś, Szehe] co najwyżej wejść, zobaczyć, przyjąć do wiadomości jak was userzy oceniają, a wy sie ekscytujecie wszystkim tutaj, podważacie w ogóle istnienie tego tematu
KiCe napisał/a:
Szehe napisał/a:
Temat (nie wiem czemu) ale niech zostanie.
Ja wiem... Bo wydaje mi się, że nie łamie żadnych regulaminów... to nie PRL... : )
To co, już głosu krytyki żadnej nie może być? Aha, zapomniałem - prawda w oczy gole, i was boli że userzy mogliby tu jakąś prawde o was napisać. Jak sie tak ekscytujecie samym istnieniem tego tematu, to ja was nakręcać nie będę bo się boje co sie wam wtedy stanie. Ciągle coś próbujecie udowodnić i nawet sam nie wiem co. Pytacie się ciągle o jaki temat?? Wyście to najlepiej powinni wiedzieć. Wole go nie podawać, skoro się tak podniecacie samym istnieniem tematu, to sie boje że gdybym wam jeszcze dał temat [doslownie] i temat do jeszcze większej waszej ekscytacji to sytuacja mogła by się kompletnie wymknąć spod kontroli
_________________ Przeszłość niech na zawsze zostanie przeszłością, bez tego nie zmierzysz się z teraźniejszością (...) każdy się czegoś boi, każdy bywa niepewny, nikt nie jest doskonały,każdy popełnia błędy.
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 13:12
Stanis, robomy tu to,że chcemy dokładnie się dowiedzieć o co chodzi,żeby wykonywac swoją "pracę" lepiej. I wcale mnie nic w łoczęta nie kole. Dowiem sie w końcu o jaki temat chodzi?
Wiek: 21 Dołączył: 04 Mar 2008 Posty: 113 Skąd: Dębica/Rzeszów
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 14:07
Stanis, nie nerwowo... Brakuje Ci chyba jednego warna do odciecia możliwości pisania więc może lepiej opanować emocje? : ) Kolejnego nie założysz, bo i tak bana dostaniesz za multikonto
Adminowie, Moderatorzy i Użytkownicy - apeluję teraz ja do was Może zajmijmy się tylko i wyłącznie merytoryczną stroną bądź co bądź wątpliwego problemu? : )
[ Dodano: Pon Mar 24, 2008 15:28 ]
Chciałbym coś dodać, jeśli mogę... Wydaje mi się, że Aguś, ma 16 albo 17 lat... Tak wynika z przeprowadzonego przeze mnie dochodzenia... Tak że jeśli to prawda, to ona dużo więcej pewnie rozumie, niż mogłoby się zdawać Tobie i wszystkim innym.. No ale wierzę, że to:
Stanis napisał/a:
Ale to też nie znaczy że jak nie rozumieją jakiegoś tematu to że musi on byc od razu usunięty
nie było na jej temat : )
_________________ And if you go,
I wanna go with you
And if you die,
I wanna die with you
Take your hand and walk away
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1987 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 14:42
Stanis, przez pół tematu żalisz się, że ktoś Ci zamknął temat, ale jak dojdzie co do czego to się wypierasz: "a bo ja już nie chcę wam powiedzieć", foch i kąt bez sensu. Jeżeli założyłeś ten temat, aby nam wytknąć nasz błąd, to powiedz dokładnie co i gdzie zrobiliśmy źle i rozwiążemy sprawę, może jakis mod się pomylił a nie rzucasz się, ale sam nie chcesz powiedzieć o co.
Aguś napisał/a:
Jakby ktoś nie zauważył, to coś takiego już zrobiłam... i to dawno. Bardzo dawno.
Miałem na myśli napisanie tego w sposób taki, aby inni z tego korzystali. Wyróżnienie kolorem, uwzględnienie w regulaminie, dodanie 3xwięcej tematów i tytułowanie ich na liście. Z tego nikt nie korzysta i chyba jesteś tego świadoma.
Aguś napisał/a:
może oznajmisz nam, ułomnym ludziom
No to sami widzicie, ułomne dzieci jak o was mówi pewna osoba.
To była ironia .
Stanis napisał/a:
Ten temat zrobiłem po to bu userzy się wypowiadali jak was postrzegają, a nie jak wy sami siebie postrzegacie. Chyba że się tak przestraszyliście tego co użytkownicy mogą o was napisać.
Przestraszyli się jak diabli i zaczęli się śmiac z nerwów.
Stanis napisał/a:
To miał być cichy normalny apel i tyle, a wy [Aguś, Szehe] co najwyżej wejść, zobaczyć, przyjąć do wiadomości jak was userzy oceniają, a wy sie ekscytujecie wszystkim tutaj, podważacie w ogóle istnienie tego tematu
Wiesz zaryzykowałabym stwierdzenie Jaki król, taka trzoda. Ale Ty do niego nie pasujesz.
Stanis napisał/a:
To co, już głosu krytyki żadnej nie może być? Aha, zapomniałem - prawda w oczy gole, i was boli że userzy mogliby tu jakąś prawde o was napisać.
O tak, o tak ! Jak to mówią "Tetrahydrokannabinol pozytywny stan nawinął ;] "
Stanis napisał/a:
Ciągle coś próbujecie udowodnić i nawet sam nie wiem co
Bo nie rozumiesz hahaha
Stanis napisał/a:
Pytacie się ciągle o jaki temat?? Wyście to najlepiej powinni wiedzieć. Wole go nie podawać, skoro się tak podniecacie samym istnieniem tematu, to sie boje że gdybym wam jeszcze dał temat [doslownie] i temat do jeszcze większej waszej ekscytacji to sytuacja mogła by się kompletnie wymknąć spod kontroli
Żal. To przestac za przeproszeniem [automat-cenzura] ciągle o tym temacie, bo to Ty sam się ekscytujesz a nie reszta.
Dajcie mi za to warna, bo już mnie ten człowiek rozwala swoimi domysłami.