forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Statystyki  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Mnich
Wto Kwi 01, 2008 21:23
Apel
Autor Wiadomość
KiCe 
Początkujący

Wysłany: Pon Mar 24, 2008 16:08   

Wazelina napisał/a:
Noż do cholery jasnej. Nie o to chodzi. Chodzi o to, że mam okres i kaca po nocy.

Dobrze już dobrze : ) Walnij sobie tableteczke albo 2 na wszystki bóle i do łóżka... Podejrzewam, że dziś pewnie i tak nic lepszego do roboty nie masz ;]
I wanna die with you
Take your hand and walk away

Adm 
Administrator

Wysłany: Pon Mar 24, 2008 17:19   

Przenioslem temat do odpowiedniego dzialu. Stanis, podaj adres tego tematu, inaczej za bardzo nie mamy o czym rozmawiac. Poza tym zawsze po zablokowaniu tematu mozna napisac do moda czy admina z prosba (uzasadniona) o jego odblokowanie. Pamietajcie, ze kazdy z nas jest czlowiekiem i moze sie mylic, a moderatorzy pracuja charytatywnie, wiec moze warto docenic ich prace?

Stanis 
Początkujący
Naród to ja!!

Wysłany: Pon Mar 24, 2008 20:48   

Dobra Qbass, nie ważne. Nie sądziłem że ten temat wywoła tyle kontrowersji. To miał być normalny apel a przez pewne osoby zrobiła się tutaj normalna bijatyka. O, i prosze mnie już o 'temat' nie pytać, bo uważam sprawe za zamkniętą. Nie strzele sobie przecież z twego powodu w łeb i o byle co się kłócić nie będę.

[ Dodano: Wto Mar 25, 2008 02:25 ]
Wazelina napisał/a:
Stanis napisał/a:
Aguś napisał/a:
może oznajmisz nam, ułomnym ludziom
No to sami widzicie, ułomne dzieci jak o was mówi pewna osoba.

To była ironia .
Stanis napisał/a:
Ten temat zrobiłem po to bu userzy się wypowiadali jak was postrzegają, a nie jak wy
sami siebie postrzegacie. Chyba że się tak przestraszyliście tego co użytkownicy mogą o was napisać.

Przestraszyli się jak diabli i zaczęli się śmiac z nerwów.
Stanis napisał/a:
To miał być cichy normalny apel i tyle, a wy [Aguś, Szehe] co najwyżej wejść, zobaczyć, przyjąć do wiadomości jak was userzy oceniają, a wy sie ekscytujecie wszystkim tutaj, podważacie w ogóle istnienie tego tematu

Wiesz zaryzykowałabym stwierdzenie Jaki król, taka trzoda. Ale Ty do niego nie pasujesz. :)
Stanis napisał/a:
To co, już głosu krytyki żadnej nie może być? Aha, zapomniałem - prawda w oczy gole, i was boli że userzy mogliby tu jakąś prawde o was napisać.

O tak, o tak ! Jak to mówią "Tetrahydrokannabinol pozytywny stan nawinął ;] "
Stanis napisał/a:
Ciągle coś próbujecie udowodnić i nawet sam nie wiem co

Bo nie rozumiesz hahaha :D
Stanis napisał/a:
Pytacie się ciągle o jaki temat?? Wyście to najlepiej powinni wiedzieć. Wole go nie podawać, skoro się tak podniecacie samym istnieniem tematu, to sie boje że gdybym wam jeszcze dał temat [doslownie] i temat do jeszcze większej waszej ekscytacji to sytuacja mogła by się kompletnie wymknąć spod kontroli

Cytat:
Żal. To przestac za przeproszeniem [automat-cenzura] ciągle o tym temacie, bo to Ty sam się ekscytujesz a nie reszta.

Dajcie mi za to warna, bo już mnie ten człowiek rozwala swoimi domysłami.

To jest najbardziej żałosne dno jakie chyba w życiu widziałem :) Tak inteligentnie się produkujesz że aż mi zwieracz się poluzował. I tak, już widze kilka twoich prób manipulacji faktami, myślisz że jak napiszesz coś bez sensu to że tak sie sprawy mają???
Cytat:
Żal. To przestac za przeproszeniem [automat-cenzura] ciągle o tym temacie, bo to Ty sam się ekscytujesz a nie reszta.
Odkąd zalożyłem ten temat byłem pewien że przyjdziesz jak pies za mną by sie dowartościować moim kosztem i będziesz zaspokajała swoje kompleksy, ale trudno, nie poddaje się w wątpliwość że gówno jest brudne, a czasami gówno chodzi, pisze pierdoły i ma nick na literę "W". Ta cała awantura wokól tego tematu to chyba twoja wina, czyż nie?? Chyba w swojej chorej główce nie mogłaś znieść że jest temat w którym można by było spokojnie napisać swoje spostrzeżenia. I wykorzystałaś super okazje by tu zrobić bezsensowną walke na marne argumenty w twoim stylu. I największe emocjonowanie było od ciebie. A jak nie masz racji czasem i tak cie boli to nie wiem, idź gdzieś w kąt płakać a nie produkuj strony wypocin których mi sie nie chce czytać bo ze śmiechu kiedyś skonam.
Wazelina napisał/a:
Stanis napisał/a:
Ciągle coś próbujecie udowodnić i nawet sam nie wiem co

Bo nie rozumiesz hahaha :D
Bo masz downa hahaha :D gobrze ze ty wszystko wiesz ;P Oo, PS. Riposta normalnie poziom dziecka 3 klasa. W przeciwieństwie do ciebie ja nie jestem jasnowidzem ;] i zmyślam co inni ludzie mogą myśleć, no ale ty nawet znasz myśli innych ;]

[ Dodano: Wto Mar 25, 2008 02:41 ]
Mnich napisał/a:
Stanis, przez pół tematu żalisz się, że ktoś Ci zamknął temat, ale jak dojdzie co do czego to się wypierasz: "a bo ja już nie chcę wam powiedzieć", foch i kąt bez sensu. Jeżeli założyłeś ten temat, aby nam wytknąć nasz błąd, to powiedz dokładnie co i gdzie zrobiliśmy źle i rozwiążemy sprawę, może jakis mod się pomylił a nie rzucasz się, ale sam nie chcesz powiedzieć o co.
Aguś napisał/a:
Jakby ktoś nie zauważył, to coś takiego już zrobiłam... i to dawno. Bardzo dawno.

[ Dodano: Pon Mar 24, 2008 12:10 ]
http://nastolatkowie.com....ikow-vt5830.htm
Miałem na myśli napisanie tego w sposób taki, aby inni z tego korzystali. Wyróżnienie kolorem, uwzględnienie w regulaminie, dodanie 3xwięcej tematów i tytułowanie ich na liście. Z tego nikt nie korzysta i chyba jesteś tego świadoma. ;-)

O nie kolego, ja sie nie żale. Nie zrobiłem tego tematu by sie wyżalić że usunięto mi temat. No dobra, został usunięty i sobie nie strzele z tego powodu w głowę i nie wnikam dlaczego. Zrobiłem go by userzy mogli w merytoryczny sposób ocenić prace modów, itp. No ale jak pies przyszła tu Wazelina, zrobiła dym i zmieniła wszystkiemu sens. Później przyszły mody, zaczeli się pytać o jakiś usunięty pokój jakby to był główny temat rozmowy w tym temacie, później to nie wiadomo do czego prowadziła dyskusja. Ale o żaden pokój od początku tu nie chodziło, nie ma czegoś takiego, nie ma. To jest wymysł chorej wyobraźni wyżej wymienionej osoby. Aż zrobiła tu spływ dla litrów swoich bezwartościowych wypocin i bezsensownych argumentów. Podręcznikowy przykład jak można zniszczyć normalny temat, w wykonaniu Wazeliny

Wazelina 
Boss
Einstein forum.

Pomogła: 22 razy
Ostrzeżeń:
 1/4/6
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 23:14   

Stanis napisał/a:
To jest najbardziej żałosne dno jakie chyba w życiu widziałem :) Tak inteligentnie się produkujesz że aż mi zwieracz się poluzował. I tak, już widze kilka twoich prób manipulacji faktami, myślisz że jak napiszesz coś bez sensu to że tak sie sprawy mają???

Ja się produkuje inteligentnie, a Ty tej inteligencji skutecznie zaprzeczasz swą dennością i głupotą.
Stanis napisał/a:
Odkąd zalożyłem ten temat byłem pewien że przyjdziesz jak pies za mną by sie dowartościować moim kosztem i będziesz zaspokajała swoje kompleksy, ale trudno, nie poddaje się w wątpliwość że gówno jest brudne, a czasami gówno chodzi, pisze pierdoły i ma nick na literę "W". Ta cała awantura wokól tego tematu to chyba twoja wina, czyż nie?? Chyba w swojej chorej główce nie mogłaś znieść że jest temat w którym można by było spokojnie napisać swoje spostrzeżenia. I wykorzystałaś super okazje by tu zrobić bezsensowną walke na marne argumenty w twoim stylu. I największe emocjonowanie było od ciebie. A jak nie masz racji czasem i tak cie boli to nie wiem, idź gdzieś w kąt płakać a nie produkuj strony wypocin których mi sie nie chce czytać bo ze śmiechu kiedyś skonam.

To skonaj i będzie o jednego frajera mniej :D a tak poza tym to proszę nie przeistaczac moich zdań, napisanych przeze mnie.
Stanis napisał/a:
Bo masz downa hahaha :D gobrze ze ty wszystko wiesz ;P Oo, PS. Riposta normalnie poziom dziecka 3 klasa. W przeciwieństwie do ciebie ja nie jestem jasnowidzem ;] i zmyślam co inni ludzie mogą myśleć, no ale ty nawet znasz myśli innych ;]

Tak znam, bo jestem idealna. :D Dzięki, że to potwierdzasz. ;)
Stanis napisał/a:
No ale jak pies przyszła tu Wazelina, zrobiła dym i zmieniła wszystkiemu sens.

Skoro tak, to dlaczego podtrzymujesz ten zmieniony sens, zamiast to sprostowac?
Stanis napisał/a:
Później przyszły mody, zaczeli się pytać o jakiś usunięty pokój jakby to był główny temat rozmowy w tym temacie,

No bo do cholery był ahahahahahahah. Chodziło o usunięty temat, lol. Lol, lol, lol, leże. Ale wpadłeś. Dno HAHAHA
Stanis napisał/a:
To jest wymysł chorej wyobraźni wyżej wymienionej osoby.

Nie. To Twój chory wymysł, ja nie pisałam nic o żadnym pokoju... nie przypisuj mi wszystkiego co sobie ubzdurasz, bo potem sam sie pogrążasz w tym co mówisz, nie wiedząc o co w końcu chodzi.
Stanis napisał/a:
Podręcznikowy przykład jak można zniszczyć normalny temat, w wykonaniu Wazeliny

Jak już to forumowy. Podręcznikowy to taki, którego Ty nigdy nie osiągniesz haha :D

Szehe 
Boss
Bomba czuła na dotyk

Pomogła: 8 razy
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 13:28   Re: Apel

Stanis napisał/a:
Ja to sie zgłaszam z takim cichym apelem, bo mnie nerwa łapie gdy widze że normalny temat zrobiłem i zostaje on na następny dzień usunięty. Ja już się tutaj zorientowałem trochę i widze że niektórzy moderatorzy są jeszcze w bardzo młodym wieku i nie rozumieją pewnych spraw. Ale to też nie znaczy że jak nie rozumieją jakiegoś tematu to że musi on byc od razu usunięty

Stanis napisał/a:
O, i prosze mnie już o 'temat' nie pytać, bo uważam sprawe za zamkniętą.

Rozumiem że temat mozna zamknąć? Wolę zapytać, bo jeszcze nazwiesz mnie jakąś ułomną osobą, a jak ci dam za obraze osta, to znowu będziesz leciał do innych się wyżalić, albo mnie jeszcze raz zwyzywasz na PW.
ech.. czekam na pozwolenie zamknięcia.
Odczuwamy trochę żalu,
że tak wcześnie jest po balu,
kiedy noga się do tańca jeszcze rwie.
Chce się tańczyć, chce się walczyć,
a tu nagle - panie starszy,
zamykamy, zamykamy, tak czy nie?
(...)
Czasem kogoś ktoś spotyka,
siwa chandra nagle znika,
ktoś ubiera się w kolczyki z naszych łez...
Chwilę jest się w siódmym niebie,
potem wraca się do siebie...
A.Osiecka "Szpetni czterdziestoletni"

Stanis 
Początkujący
Naród to ja!!

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 22:48   

Szehe napisał/a:
bo jeszcze nazwiesz mnie jakąś ułomną osobą
A czy nazwałem kogoś ułomną osobą??? Prosze mi nie wypominać rzeczy których nie zrobiłem, bo to jest bardzo zachowanie niedojrzałe. Ja rozumiem że jeszcze chyba nie dojrzałaś na tyle by zrozumień jeszcze pewne mechanizmy jakiejś przyzwoitej dyskusji no ale takie oszukiwanie prawdy nie jest przyjemne.

Szehe 
Boss
Bomba czuła na dotyk

Pomogła: 8 razy
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 18:32   

Stanis napisał/a:
A czy nazwałem kogoś ułomną osobą??? Prosze mi nie wypominać rzeczy których nie zrobiłem, bo to jest bardzo zachowanie niedojrzałe.

Wybacz, miałam na myśli obrażenie mnie, czy w ogóle kogoś innego. Moze faktycznie uzyłam złych słów, ale uznałam, ze też nie będę zniżać się do twoich określeń.
Zresztą nie o tym. Odpowiedz mi na pytanie, czy moge zamknąć temat?
Odczuwamy trochę żalu,
że tak wcześnie jest po balu,
kiedy noga się do tańca jeszcze rwie.
Chce się tańczyć, chce się walczyć,
a tu nagle - panie starszy,
zamykamy, zamykamy, tak czy nie?
(...)
Czasem kogoś ktoś spotyka,
siwa chandra nagle znika,
ktoś ubiera się w kolczyki z naszych łez...
Chwilę jest się w siódmym niebie,
potem wraca się do siebie...
A.Osiecka "Szpetni czterdziestoletni"

Stanis 
Początkujący
Naród to ja!!

Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 21:15   

Szehe napisał/a:
ze też nie będę zniżać się do twoich określeń.
Ciągle mówisz o jakiś określeniach, których jeszcze jakoś nigdy nie wypowiedziałem, i to już się nudne robi. Jak myślisz że jak coś powiesz to że tak sie sprawy mają to rzeczywistość wygląda troszeczke inaczej. A jak masz znowu coś bezsensownego lub nieprawdziwego napisać w odpowiedzi to już lepiej nic nie pisz.
Szehe napisał/a:
czy moge zamknąć temat
Tak

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi