Ja to sie zgłaszam z takim cichym apelem, bo mnie nerwa łapie gdy widze że normalny temat zrobiłem i zostaje on na następny dzień usunięty. Ja już się tutaj zorientowałem trochę i widze że niektórzy moderatorzy są jeszcze w bardzo młodym wieku i nie rozumieją pewnych spraw. Ale to też nie znaczy że jak nie rozumieją jakiegoś tematu to że musi on byc od razu usunięty
_________________ Przeszłość niech na zawsze zostanie przeszłością, bez tego nie zmierzysz się z teraźniejszością (...) każdy się czegoś boi, każdy bywa niepewny, nikt nie jest doskonały,każdy popełnia błędy.
Wiek: 21 Dołączył: 04 Mar 2008 Posty: 118 Skąd: Dębica/Rzeszów
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 15:39
Stanis napisał/a:
Ale to też nie znaczy że jak nie rozumieją jakiegoś tematu to że musi on byc od razu usunięty
Nie wiem czy nie rozumieją... Nie dociekam... Jednak część modów na zbyt często podejmuje decyzję o usunięciu tematu "bo to już było"
To ja bym z kolei miał prośbę: Wywalcie stare tematy... Macie nowych użytkowników... Większość starych nie zagląda tutaj więc dlaczego mam czytać 300 postów czyichś wypocin przed odnowieniem tematu? Zresztą i tak za chwilę dowiem się, że odkopuje stare itp itd...
Powiem tak: To jest wasze forum, ale po co wam forum bez nas, użytkowników?
_________________ And if you go,
I wanna go with you
And if you die,
I wanna die with you
Take your hand and walk away
Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 23 Mar 2008 Posty: 12 Skąd: Poznań
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 16:39
KiCe napisał/a:
O i tu sie z kolega zgadzam... Forum bez userow jest ze tak powiem nie potrzebne
KiCe napisał/a:
Wywalcie stare tematy... Macie nowych użytkowników... Większość starych nie zagląda tutaj więc dlaczego mam czytać 300 postów czyichś wypocin przed odnowieniem tematu?
Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 1012 Skąd: Krosno !
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 16:48
KiCe napisał/a:
Nie wiem czy nie rozumieją... Nie dociekam... Jednak część modów na zbyt często podejmuje decyzję o usunięciu tematu "bo to już było"
To ja bym z kolei miał prośbę: Wywalcie stare tematy... Macie nowych użytkowników... Większość starych nie zagląda tutaj więc dlaczego mam czytać 300 postów czyichś wypocin przed odnowieniem tematu? Zresztą i tak za chwilę dowiem się, że odkopuje stare itp itd...
a mnie np. denerwuje, jak ktos ma jakis problem tpy "rzucila mnie dziewczyna co zrobic" a wczesniej bylo juz kilka podobnych tematow, to po co pisac ciagle to samo, skoro ta osoba, ktora ma problem moze sobie przeczytac rady innych?
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Wiek: 21 Dołączył: 04 Mar 2008 Posty: 118 Skąd: Dębica/Rzeszów
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 16:58
Nesca-fe napisał/a:
a mnie np. denerwuje, jak ktos ma jakis problem tpy "rzucila mnie dziewczyna co zrobic" a wczesniej bylo juz kilka podobnych tematow, to po co pisac ciagle to samo, skoro ta osoba, ktora ma problem moze sobie przeczytac rady innych?
Myślę, że wiesz że mam na myśli troszke ambitniejsze tematy...
_________________ And if you go,
I wanna go with you
And if you die,
I wanna die with you
Take your hand and walk away
Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 23 Mar 2008 Posty: 12 Skąd: Poznań
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 17:14
Nesca-fe napisał/a:
A myslisz kolezanko ze takiej osobie chce sie kopac na forum i szukac postow, ktore byly 1.5 roku temu?
Nie pisz w takim temacie, a szybko pójdzie na dół.
_________________ ::Nie masz po co żyć? Żyj na złość innym!::
A myslisz kolezanko ze takiej osobie chce sie kopac na forum i szukac postow, ktore byly 1.5 roku temu?
Mi usuneli temat za /domysły/ że może sie powtarzać. Później sprawdzałem kilka razy w każdej kategorii. Nie powtarzał sie..
[ Dodano: Nie Mar 23, 2008 18:04 ]
PS. Za odkopywanie starych tematów też się dostaje ostrzeżenia..
_________________ Przeszłość niech na zawsze zostanie przeszłością, bez tego nie zmierzysz się z teraźniejszością (...) każdy się czegoś boi, każdy bywa niepewny, nikt nie jest doskonały,każdy popełnia błędy.
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 2028 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 18:30
Stanis, dobrze, że taki temat założyłeś, jeżeli ktoś ma jakieś zastrzeżenia, niech pisze. Mod to normalna osoba, która też robi błędy i też potrafi ją nerw złapać szczególnie wtedy, gdy wchodzi na forum po całym dniu i okazuje się, że anonim_dupa_1 pozakładał 15 tematów z linkami do jestem_głupi.pl i każdy temat trzeba osobno zamykać, edytować wymazując linki i zbanować delikwenta, zanim narobi więcej syfu.
Nie ma ustalonych zasad, każdy robi porządek według własnego uznania (co wg. mnie jest pierwszym błędem). O tym, że ktoś dostał osta za odświeżenie tematu pierwsze słyszę, wolę jak ktoś odświeża temat, niż zakłada drugi taki sam. Każdy chciałby, aby jego przypadek miał własny temat, ale przestaje to mieć sens, gdy w jednym temacie masa osób się naprodukuje aby komuś pomóc, a druga osoba zakłada taki sam temat obok. Nikt nie będzie kopiował dobrych rad do wszystkich podobnych tematów. Z resztą kiedyś myślałem, aby zrobić forumowe FAQ, czyli listę najciekawszych problemów w nagłówku typu: "zanim założysz własny temat przeczytaj, może znajdziesz radę tutaj:".
To, co uznaję warte zamknięcia, zamykam, co nie to zostawiam. Jeżeli ktoś pisze na pw i okazuje się, że tematu na prawdę nie ma, to otwieram spowrotem. Zamieszczanie linków do takich samych tematów przez inne osoby też jest bardzo pomocne.
Ostatnio zmieniony przez Mnich Nie Mar 23, 2008 18:42, w całości zmieniany 1 raz
No super, ale jakby każdy sobie tak zakładał tematy byle były, bo ma błahy problem, to generalnie byłby syf jak stodoła. A to, że zablokowali Ci temat na temat mikala, to już inna sprawa. Btw. - jego temat też został zamknięty.
. A to, że zablokowali Ci temat na temat mikala, to już inna sprawa. Btw. - jego temat też został zamknięty.
Skądś wiedziałem że na moim temacie nie może ciebie zabraknąć i jak smród na gaciach sie pojawisz. Nie chodzi mi o temat z tym frajerkiem, mam na myśli inny
Skądś wiedziałem że na moim temacie nie może ciebie zabraknąć i jak smród na gaciach sie pojawisz. Nie chodzi mi o temat z tym frajerkiem, mam na myśli inny