Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 14 Sie 2007 Posty: 297 Skąd: ja Cię mam <3 ?
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 12:47 Dział: Kulinaria/gotowanie.
Można by tam wrzucać tematy które obecnie lądują w 'O wszystkim' a wiążą się z kuchnią, gotowaniem, kulinariami.. coś jak przepisy, rozmowy o tym co lubimy jeść, czego nie.. o naszych umiejętnościach kucharskich, etc. ;]
Co wy na to..?
Próbkę tematów wrzucam do 'O wszystkim'.
;]
_________________ In this heart of mine,
It's you I find...
Take my hand,
I'll take you to the promised land
You're the one...
W dziale o wstskim trzeba by w ogóle posprzątać, ale zeby to zrobić trzeba by z pare nowych działów stworzyć.
Nie wiem czy taki o gotowaniu się przyda.
Aj pomysł nienowy, i wątpię, by został zaaprobowany. Moim czasem nawet zbyt skromnym zdaniem tematów podlegających temu działowi było, jest i będzie za mało, ażeby gra była warta świczki.
Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 987 Skąd: Krosno !
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 13:23
wlasnie mialam zamiar poszukac jakiegos tematu o gotowaniu i ogolnie o kuchni a tu prosze;)
jestm na tak
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
W dziale o wszystkim trzeba by w ogóle posprzątać, ale zeby to zrobić trzeba by z pare nowych działów stworzyć.
Nie wiem czy taki o gotowaniu się przyda.
A w ogóle to mam pomysł: jako że ostatnio jest boom na nowe działy, w dziale "O wszystkim" (który dla lepszej orientacji można przechścić na "Inne" tudzież "Pozostałe") można zrobić subfora - takie jak w dziale o językach obcych o angielskim, niemeickim itd. - w których to subforach będzie: gotowanie, hobby, coś jeszcze, może te nieszczesne famkluby - inaczej będzie sporo zamieszania na forum, jak zostanie dodanych tyle działów, a tak bez większych problemów można wszystko upchnąć w jednym miejscu
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 16:52
Dział kulinaria to niezły pomysł Niepotrzebnie tematy o jedzeniu zajmują miejsce w dziale o wszystkim
A rak poza tym, to zgadzam się z tym co napisał mr.Radek (pierwszy raz chyba)
Przynajmniej dzięki temu forum nie będzie tak rozdrobnione
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
No. To mam kolejny
Myślę, że Moderator czy też Admin mógłby zrobić ankietę, wk tórej to ludziska będzie wystawiać swoje opinie nt ew. nowo utworzonych subfor w dziale "O wszystkim". Oczywiście pomysł najpierw muszą zaaprobować Admini, ale Justynka wpada tu często