Siemka mam taki pomysl zeby założyć nowy dział Sex na wielu forach jest taki dział ludzie tam pisza o antykoncepcji swoich problemach sexualnych mysle ze na tym forum tez mozna by załozyc taki dział co o tym sadzicie ?? bo to nie zalezy tylko odemnie !!
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Sro Lip 11, 2007 10:59
Eeeee czy ja wiem jest przecież dział dojrzewanie jeśli się nie mylę to o takich sprawach tam są umieszczane tematy
ale no to tylko moje zdanie
That life has brought me here, where I am"
Dziewczyny mają trochę racji, ze jest "Dojrzewanie", ale z drugiej strony mamy tam wszystko od trądziku przez kłótnie z rodziną spowodowane szlejącymi hormonami aż do strefy intymnej ja i mój partner. Moim zdaniem taki dział by się przydał, zresztą kilka by się przydało nowych, chociażby ten "Filozofia", ale czekajmy, forum cały czas się rozwija
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
_________________ 13, 14, 15 lipca nie pojawię się na forum.
Tak, tak, jestem zła.
Tak, tak, jestem niedobra.
Tak, tak, jestem podła.
I jestem ignorantką.
Ale tak poza tym to ja jestem dobra.
I normalna. A sprzeczności we mnie nie ma.
no ale ty Weronik byc moze kiedys tez bys miała jakis problem zwiazany z sexem zamias szukac w dziale dojzewanie miała bys specjalny dział na ten temat
_________________ MIŁOŚĆ TEN TYLKO ZROZUMIE KTO RAZ KOCHAŁ I WIĘCEJ NIE UMIE...
Nie, nie miałabym problemu z seksem. Nie będę się przed Tobą tłumaczyć. A nawet jeśli miałabym, mamy dział "Dojrzewanie". Jeśli się mylę - popraw mnie. Mi wiele do szczęścia nie trzeba.
Tak, tak, jestem zła.
Tak, tak, jestem podła.
I jestem ignorantką.
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Sro Lip 11, 2007 11:49
malutenka93bb napisał/a:
no ale ty Weronik
Weronik no własnie
Ale nie no byłby porządek bo trochę tematów tego typu tam jest
ale żebyśmy nie zaczęli tworzyć pełno jakichś działów żeby się tasiemiec nie zrobił
That life has brought me here, where I am"
Nie, nie miałabym problemu z seksem. Nie będę się przed Tobą tłumaczyć. A nawet jeśli miałabym, mamy dział "Dojrzewanie". Jeśli się mylę - popraw mnie. Mi wiele do szczęścia nie trzeba.
Spokojnie Wrednik, nikt ci się nie kazał tłumaczyć, a ty naskakujesz. Tobie moze i pomysł się nie podoba, seks i strefa intymna cię nie interesuje i dobrze w wieku 13 lat taki brak zainteresowania jest wskazany, ale dział może przydac się innym.
Poza tym faktycznie w Dojrzewanie, może nie teraz ale z czasem moze zrobić się bałagan.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Dobra, poddaję się. Przepraszam, jeśli naskakiwałam. Nie chciałam.
Tak, tak, jestem zła.
Tak, tak, jestem podła.
I jestem ignorantką.
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Sro Lip 11, 2007 12:11
Mi się wydaje, że nie jest to najlepszy pomysł, bo na forum jest zbyt dużo osób, które nie ukończyły jeszcze 18 lat
I dziewczyny wyżej mają racje. O takich problemach można napisać w dziale dojrzewanie.
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia