Pomógł: 10 razy Wiek: 16 Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 748 Skąd: Europa środkowa
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 16:07 Fotki
Sugeruję założyć osobny dział: fotki, dlaczego?
Bo zamiast jednego tematu gdzie jest syf i chaos (mowa o temacie "fotki" w dziale zabawy)
gdzie wszyscy są wzięci do jednej kupy przez co niemożna się połapać a jednej osoby czasami szuka się minutami... trzeba przeszukać te wszystkie podstrony w temacie itd.
A tak to każdy założyłby w dziale fotki temat o sobie i swoich zdjęciach i od razu w tym temacie można byłoby komentować, zamiast osobnego tematu "opinie o fotkach" jednym słowem chaos
Moim zdaniem byłoby to dużo wygodniejsze Nie trzeba byłoby 20 min szukać czyjejś fotki a potem komentować w osobnym temacie, tylko od razu szukamy w tym dziale tematu o danej osobie i komentujemy pod spodem
Co Wy na to?
A ja proponuję inaczej. Zrobić porządek w temacie zdjęcia forumowiczów, poustawiać ich alfabetycznie w pierwszym poście.
Mogę się tym zająć w następny weekend, bo w tym raczej się nie wyrobię.
_________________ Odczuwamy trochę kaca,
że co było, to nie wraca,
jak ten kochaś, który zginął w sinej mgle.
Odczuwamy trochę żalu,
że tak wcześnie jest po balu,
kiedy noga się do tańca jeszcze rwie.
Chce się tańczyć, chce się walczyć,
a tu nagle - panie starszy,
zamykamy, zamykamy, tak czy nie?
(...)
Czasem kogoś ktoś spotyka,
siwa chandra nagle znika,
ktoś ubiera się w kolczyki z naszych łez...
Chwilę jest się w siódmym niebie,
potem wraca się do siebie...
Tylko powiedz, tylko powiedz,
gdzie to jest?A.Osiecka "Szpetni czterdziestoletni"
Pomógł: 35 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Wrz 2007 Posty: 1634 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 16:18
Za dużo pierniczenia się z tym i trzeba by było to aktualizować . Ja mam znacznie lepszy pomysł ale wymagałby zaangażowania do niego Qbassa . Można by zrobić coś takiego jak galeria zdjęć w profilu . Każdy by mógł ustawiać sobie kilka zdjęć w profilu wrzucając na jakiś darmowy serwer typu imageshack.
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2898 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 16:46
Wizzard napisał/a:
Można by zrobić coś takiego jak galeria zdjęć w profilu
jestem za.
a może ogółem wstawić w profilu możliwość dodawania własnych zdjęć? nie tylko naszej własnej osoby, ale także tych, którymi chcemy się pochwalić.:P
chociaż, jeśli mowa by była o nowym dziale 'fotografia' byłabym na tak. skoro rozdrabniamy sie na Internet, elektornike, motoryzacje.. to czemu nie na tak piękną dziedzine sztuki, jak fotografie? ;p
Ja też jestem za galerią zdjęc, aczkolwiek na zasadzie "wrzucasz zdjęcie, jeżeli masz powyżej dajmy na to 50 postów". Bo większosc przychodzi to na 10 postów i nara.
Pomógł: 10 razy Wiek: 16 Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 748 Skąd: Europa środkowa
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 17:00
Wazelina napisał/a:
Ja też jestem za galerią zdjęc, aczkolwiek na zasadzie "wrzucasz zdjęcie, jeżeli masz powyżej dajmy na to 50 postów". Bo większosc przychodzi to na 10 postów i nara.
To właśnie taką galerie można założyć w formie działu, tematy to bedą galerie użytkowników a posty w tematach to jako komentarze
Pomogła: 12 razy Wiek: 12 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4595 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 17:39
Wazelina napisał/a:
walsnie. Myslalm o tym, taki fotoprofil. Fajna sprawa.
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.