Dla mnie funkcja moderatora jest czymś w rodzaju prezydenta. Nie śmiać się.
Obowiązki porządkowe swoje ma, ale z drugiej strony jego głównym zadaniem jest świecić przykładem i swoimi postami reprezentować poziom forum.
Patrzę na debilne tematy z problemami i myślę "niech se żyją". W końcu każdy może mieć jakieś problemy. Nawet, jakby dla mnie jedynym rozwiązaniem był tekst "Palnij se w łeb". Ktoś może to zrozumieć i pomóc.
Mała Pe. Histeryzujesz, marudzisz i demonizujesz. Aż polityką zionie.
Zresztą nie ma, co tu wiele pisać. Wystarczy skopiować post Mnicha.
Tobie Wazelina przy okazji dziękuję za uznanie
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.
Dla mnie funkcja moderatora jest czymś w rodzaju prezydenta.
Ja na miejscu kolegi uważałbym z takimi porównaniami. Obecnie nam panujący gotów uznać to za obraze i prokuratorem poszczuć a to juz nie byłoby śmieszne
_________________ Poza tym nie lubie prać skarpetek.
To może zrobić ankietę "Jaki powinien być mod"?
Albo od razu powiesić ich wszystkich?
Niech nie olewają roboty, ale w odpowiednich sytuacjach niech popuszczają.
[Zaraz będzie pytanie: Jakich odpowiednich sytuacjach? - Np. wtedy kiedy jakiś problem jest tak debilny, że nie można tego inaczej skomentować]
Ja na miejscu kolegi uważałbym z takimi porównaniami. Obecnie nam panujący gotów uznać to za obraze i prokuratorem poszczuć a to juz nie byłoby śmieszne
Smak piwa, w poście Mishy, chodziło chyba, o sam urząd, a nie o to, kto obecnie sprawuje władze, czy się wywiązuje z powierzonych mu zadań i czy jest dobrym rządzącym. Tu chodzi o obowiązki i przywileje, poważanie, zresztą o to, co zostało napisane w Konstytucji.
Mod to mod, on powinien świecić przykładem i przestrzegać regulaminu. Mała_Pe, nie ma się co oburzać, stało się i już, mogłaś to napisać inaczej, nie tak brutalnie i gwałtownie i nic by nie było. Człowiek jest człowiekiem, każdemu się może zdarzyć, trzeba się ino do błędu przyznać, a nie robić awanturę.
_________________ Myslovitz na sierpień:
'Więc lepiej mnie zabij
Wyrzuć z pamięci
Lepiej odejdź, pozwól mi odejść
Lepiej zapomnij
Pozwól zapomnieć
Lepiej ... '
Neska, ja się domyślam co miał Misha, na myśli za to Ty chyba mnie nie dokońca zrozumiałaś... Bo moja droga kwestią otwarta pozostaje czy prezydent, a za nim prokurator bedą myślać tak jak my, czy raczej pomyślą sobie że dla kolegi urząd prezydenta jest wart tyle samo co urząd moderatora forum dla młodzieży, co na Krakowskim Przedmieściu może się nie spodobać
_________________ Poza tym nie lubie prać skarpetek.
Pomogła: 6 razy Wiek: 22 Dołączyła: 12 Wrz 2007 Posty: 926 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 00:30
Mała_Pe napisał/a:
Dobra - jedźcie mnie dalej.
Nie o to chodzi. Ale Ty widze, ze sie straszne bulwersujesz, ale udajesz, ze tak nie jest. Po prostu sama lamiesz regulamin, a wymagasz aby inni go przestrzegali. Troche wiecej dystansu. Najlepiej to walnac focha i sie obrazic na caly swiat.
Ja bym Małej_Pe nie wyrzucała bo każdy mod się przydaje, ludzi coraz więcej a wy tu chcecie okrajać ochronę
Ja bym się chciała raczej wszystkich zapytać co do tych przekleństw.
Troche źle jak stawiamy za wszystkie przekleństwa, gwiazdkowane, niegwiazdkowane, obraźliwe, nieobraźliwe ostrzeżenie. Ale też źle gdybyśmy to zaniedbali.
Mam pytanie do wszytskich. (pomijając co jest napisane w regulaminie) Czy za każde przekleństwo należy się ostrzeżenie?
_________________ Odczuwamy trochę kaca,
że co było, to nie wraca,
jak ten kochaś, który zginął w sinej mgle.
Odczuwamy trochę żalu,
że tak wcześnie jest po balu,
kiedy noga się do tańca jeszcze rwie.
Chce się tańczyć, chce się walczyć,
a tu nagle - panie starszy,
zamykamy, zamykamy, tak czy nie?
(...)
Czasem kogoś ktoś spotyka,
siwa chandra nagle znika,
ktoś ubiera się w kolczyki z naszych łez...
Chwilę jest się w siódmym niebie,
potem wraca się do siebie...
Tylko powiedz, tylko powiedz,
gdzie to jest?A.Osiecka "Szpetni czterdziestoletni"
Pomógł: 5 razy Wiek: 18 Dołączył: 14 Maj 2007 Posty: 298 Skąd: Under Heaven
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 14:32
Mała_Pe napisał/a:
Dobra - jedźcie mnie dalej.
Nie pasuje Wam moje moderowanie to niech mnie wyrzucą z tego moda - nie zależy mi w ogóle. !
Tyle, co mam do powiedzenia. Dobranoc.
Raczej wątpie że ktokolwiek miał akurat to na myśli, raczej chodziło tu o sprawiedliwość. Skoro user dostaje warna za wulgaryzmy, to dlaczego omija to modów.
Jak to mówią, skoro mod stoi na straży regulaminu i zasad ogólnie przyjętych to winien go przestrzegać. Bo przecież NIKT nie jest zwolniony z regulaminu.
_________________ There is no love, there is no friendship... only hate fills my heart. Hate me, detest me, blame me, kill me... I don't care, there is no love.
It's good to be bad, hate fuels my life so leave me be, cause you can't even begin to imagine how evil I am.
I should just be my own best friend
Not f*ck myself in the head with stupid women.
Pomogła: 6 razy Wiek: 22 Dołączyła: 12 Wrz 2007 Posty: 926 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 14:42
Szeche napisał/a:
Ja bym Małej_Pe nie wyrzucała bo każdy mod się przydaje
A czy ktos tu pisze, ze chca Ja wywalic? Tylko sama lamie regulamin, jak dostala osta to napsiala, ze Ja to nie obchodzi i tak dalej bedzie pisac co chce.
Szeche napisał/a:
Czy za każde przekleństwo należy się ostrzeżenie?
Moze tylko wtedy jak tym przeklenstwem obrazi inna osobe? Watpie zeby po tym jak za przeklenstwo nie bedzie osta to zaraz sie posypia wulgaryzmy. Jak ktos nie przeklina to nie bedzie nadal.
Moze tylko wtedy jak tym przeklenstwem obrazi inna osobe? Watpie zeby po tym jak za przeklenstwo nie bedzie osta to zaraz sie posypia wulgaryzmy. Jak ktos nie przeklina to nie bedzie nadal.
No tak, ale dziś np dałam ostrzeżenie osobie która w jednym poscie na trzy linijki wstawiła trzy przekleństwa. To prawie tak jakby dawałą przekleństwo za znak przystankowy.
Wiem ze nie każde przekleństwo jestł złe, ale nie chcałabym zeby zrobił się bałagan z tymi przekleństwami.
_________________ Odczuwamy trochę kaca,
że co było, to nie wraca,
jak ten kochaś, który zginął w sinej mgle.
Odczuwamy trochę żalu,
że tak wcześnie jest po balu,
kiedy noga się do tańca jeszcze rwie.
Chce się tańczyć, chce się walczyć,
a tu nagle - panie starszy,
zamykamy, zamykamy, tak czy nie?
(...)
Czasem kogoś ktoś spotyka,
siwa chandra nagle znika,
ktoś ubiera się w kolczyki z naszych łez...
Chwilę jest się w siódmym niebie,
potem wraca się do siebie...
Tylko powiedz, tylko powiedz,
gdzie to jest?A.Osiecka "Szpetni czterdziestoletni"