Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 872 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 11:58
izunia0092 napisał/a:
Z jakims konkretnym celem Ci podala linka? |Czy tylko tak "o" ? ;>
EeeEEe?
Widzisz jakis problem?^^
Podalam jej, bo bardzo lubie to forum i stwierdzilam ze fajnie by bylo gdyby ona tez sie zarejestrowala.
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
coś Ci sie pomyliło, bo Ankamal dobrze powiedziała, bo przecież:
"ja na to forum trafilam , poprzez moją kupele z klasy (ANKAMAL) .. napisala adres forum na gg... "
[ Dodano: Sob Wrz 22, 2007 13:11 ]
więc nie wiem o co Ci chodzi.. i prosze się Ankamal o nic nie czepiać.. bo ja nie pozwolę!!
_________________ Nic nie dzieje się przypadkiem, wszystko jest zawsze z jakiegoś powodu
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 516 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 14:04
łaaahhh
kiedyś jak Ankamalka do mnie wpadła na seansik to wlazła na forum coś sprawdzić xD powiedziała że takie fajne forum coś tam jakieś posty poczytałyśmy i ja w końcu też się tam zalogowałam ahhh, nie ma to jak uzależniania bo oczywiście musiałam się od niego uzależnić :] zamiast teraz robić lekcje to co ja robie? pisze na forum nie no, to nie do przyjęcia jest wczoraj miałam się uczyć wiersza na konkurs, a co robiłam ? xD gadałam na konferencji z ludźmi z forum !
_________________ "Ludzie mają wrodzony talent do wybierania tego, co dla nich najgorsze."
Pomogła: 19 razy Wiek: 18 Dołączyła: 12 Sie 2007 Posty: 988 Skąd: bierze się miłość?
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 20:05
Forum jest TheBest:) Zamiast się uczyć to siedzę tu godzinami:) Nieraz nawet umieram z głodu ale nie odejdę od kompa bo muszę gadać i gadać z forumowiczami:)
_________________ Jaki dzień w moim życiu był najpiękniejszy?? To nie był dzień, to była noc. xD
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 02 Cze 2007 Posty: 1646 Skąd: IV RP ;)
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 22:24
Olka napisał/a:
bo muszę gadać i gadać z forumowiczami:)
Proponuję założyc 'klinikę odwykową'. Sam byłbym pierwszym pacjentem. Admini!!! dacie radę coś takiego zrobic?
Ja wpadłem tu zupełnie przypadkowo. Z tego co pamietam, to zainteresował mnie jakis temat w dziale 'Wiadomości i polityka'. i tak się zaczęło. Pierwszy post, 100 post, 500 post i nie myślę na tym poprzestac
_________________ Dlaczego władza każdej maści mam mnię za nic? Czy czerwona czy biała jestem dla niej śmieciem. [automat-cenzura], pod każdą władzą czuję się jak kundel. Czemu nie jestem chamem ze sztachetą w ręku, ktoś by się ze mną liczył gdybym rzucił cegłą
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 728 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 07:39
"...aż pewnego poranka, niespodziewanie nastał wiatr, ptaki odleciały ku wschodowi psy milkły a przejrzyste niebo ogarnęły ciemne chmury. userzy niepewnie zwracali swój wzrok ku wejściu forum, gdzie małymi krokami, ale hucznymi i wielkimi dla ludzkości zbliżał się Fabian, który przyszedł ot tak, nie stąd nie stamtąd, i pozostał w trwodze forumowiczów( ma całkiem niezłe plecy u gtw) do dziś..."
a ja tak właściwie nie wiem skąd się wziąłem
_________________ "I zstąpi na ciebie Duch Pana, i wespół z nimi ogarnie cię zachwycenie, i przemienisz się w innego człowieka" Sam 10,6
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1266
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 18:47
paruchowa napisał/a:
Justi. napisał/a:
A co do forum, to niedługo już Drugie Urodziny.
kiedy??? xD
Justi. napisał/a:
Forum powstało 21 stycznia
na 1 stronie wszystko napisane
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”
a zatem kiedyś, jakieś pół roku temu, weszłam sobie przez przypadek na to oto forum i pamiętam że baaardzo się wkręciłam. Niestety zachorowałam na brak czasu. I musialam je opuścić A teraz dopadła mnie chwilowa nuda i wracam do korzeni teraz przez święta będzie troche czasu, więc sobie tu trochę popisze nawet widzę że ludzie dalej są ci sami no to witam po raz drugi
_________________ attention please!
Jesteś świadkiem wielkiego powrotu So_It's_Me (co za głupi nick) na forum. ha.