Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 21 Cze 2008 Posty: 277 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 20:24 Nazywanie wątków
Witam!
Mam taką małą sugestię, właściwie sugestyjkę.
Powinno się wprowadzić przepis, nakazujący opisywanie tematów zgodnie i z nawiązaniem do tego, co znajduje się w wątku.
Przykład:
Wchodzę do podforum "Nasze problemy". Patrzę na temat, "Lipa ;(". Co może mi powiedzieć o zawartości? Nic. Mogę co najwyżej pomyśleć, że to coś o drzewach.
Idąc dalej, wchodzę do podforum "Nasze uczucia".
Przykładowe tematy: "; ( nie wiem co dalej : (", "eh;(", "co zrobic??;((", ";(".
Wymieniać mógłbym dłużej.
Myślę, że przyjemniej przeglądałoby się forum, gdyby tematy wątków sugerowały, co się w nim znajduje. Każdy mógłby już patrząc na nazwę, zdecydować co go interesuje, a co nie.
no faktycznie , masz racje , pełno takich opisów tematów , w których nie wiadomo o co chodzi , ale jeśli chodzi o mnieto ja i tak wchodzę do każdego wątku niezależnie jaki temat i czytam o co w nim chodzi
kryptos, kiedy jest taki wpis w regulaminie! Ale co nam z tego, że jest jak prawie nikt regulaminu nie czyta, a nawet jak czyta to i tak nadaje takie tytuły?
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France
WIem o co chodzi też mnie czasem nerwica łapie jak widze pare trematów o tytule który mało mówi o zawartości, ale niestety ludzie nie czytają regulaminu (na przykłąd ty- gdybyś przeczytał regulamin wiedziałbyś że jest taki "przepis )
Ja sama czasem tytuły zmieniam, ale nigdy za to osta nie dałam, bo ludzie potem robią duże problemy że za taką pierdołę osta dostali.
_________________ Nie ma złodzieji bo brak pieniędzy,
Żadnych ideii więc nie ma księży,
Nie ma wyborów, bo rządów nie ma,
Żadnych rygorów, znikły więzienia.
Jest tylko czlowiek piękny i czysty
W wieńcu na głowie z laurowych liści Pod Budą