Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 17:44
Jaworz napisał/a:
a nei najeżdżajcie na tego murzyna!
Ja na niego nie najeżdżam. Ja po prostu proszę o jego zmianę
Justi. napisał/a:
Nie no może się za to wezmę i spróbuje coś stworzyć.
Justyś, wierzę w Twoje artystyczne możliwości. Powodzenia
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Jak widać pierwsza jest typowo 'graficzna'. na drugiej dałam postacie animowane, a na trzeciej normalnych ludzi ( nawet nie murzynów, żebyście się rasiści nie czepiali. ;P )
To by było na tyle. ;]
_________________ To już Koniec. <br>
zabiliśmy w sobie wszystko..
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 12:15
Justi., napis mi sie nie podoba, ani trochę.
[ Dodano: Pią Lis 02, 2007 12:15 ]
a 2 sie nie wczytuje.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1987 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 12:23
Nareszcie! Justi. widać, potrzebowała Święta Zmarłych, aby coś wymyślić. xD
Dwójka mi się podoba najbardziej.
Nie wiem dlaczego, w pierwszym projekcie ten wzór na samym środku, skojarzył mi się momentalnie ze strzykawkami. I w ogóle jest taki zlewający się z forum. Ten niebieski księżyc też wygląda, jak talizman z animowanego filmu "Zaginione, złote miasta".
Dwójka jest fajna. No i murzyni też są fajni. Trochę koloru potrzeba, aby forum nie było bladą paletą. A tą blondynkę to tak chyba trochę na swój wzór robiłaś. ^^ Ale jest ok.
Trzeciego nie skomentuję, bo nie działa. Ale postacie żywych ludzi chyba mało pasują do tak prostego graficznie forum.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 12:51
Justi., 2 Fajna, ale napis nie Jakiś taki ciapowaty.
ale! Ja tam widze murzynki xDD
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 13:08
Aguś napisał/a:
ale! Ja tam widze murzynki xDD
ale takie murzynki mogą być. Wyraźnie je akceptuje, one nie straszą Nesek
2 i 3 jest fajna, ze wskazaniem trochę na 2 ( w końcu nie możemy się tak brutalnie pozbyć Afroamerykanów z naszego forum )
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Pomógł: 37 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Wrz 2007 Posty: 1755 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 15:07
Na pewno 800x120? Z prawej strony (przynajmniej u mnie) brakuje kilku pixieli by logo sięgało końca ramki . Czekam na kontakt, jak jestem na gg to zawsze widoczny .
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 13:53
a moze ogólnie skórkę wymienić?? na inny kolor, np na zielony?? weselszy taki i cieplejszy...:)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 06 Maj 2007 Posty: 1233
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 18:21
a mnie sie podoba tak jak jest
ale jeżeli juz zmieniacie to też się wypowiem
najlepsza jest 2 według mnie xD
ale ja nie rozumiem co wam murzynki przeszkadzają
_________________ „Kiedy idę, to idę, i tyle. (…)Bo nie żyję ani w przeszłości, ani w przyszłości. Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej. Jeśli kiedyś uda ci się trwać w teraźniejszości, staniesz się szczęśliwym człowiekiem.”