Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 18:11
Szeche, ok, każdy może mieć swoje zdanie. Większość osób uważa że to dobry pomysł:)
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 19:09
nawet jak w tematach będą się udzielały te 5, czy 10 osób to i tak dobzre:) bo będą się często odzywały, bo będą pisały o tym, co ich interesuje:) można też utworzyć w tym dziale jeden temat w którym wspólnie będziemy decydować jaki fan klub ma powstać, np jak zagłosuje 5 osób to wiadomo, przegłosowane:)
A.Camus
Szeche, ok, każdy może mieć swoje zdanie. Większość osób uważa że to dobry pomysł:)
Większość? A mi się wydaje, że tylko zainteresowani się odezwali w tej kwestii, poza tym to jakieś 5-10 osób. Ciekawe jak reszta, a trochę nas tu jest.
Moniczka napisał/a:
nawet jak w tematach będą się udzielały te 5, czy 10 osób to i tak dobzre:) bo będą się często odzywały, bo będą pisały o tym, co ich interesuje:) można też utworzyć w tym dziale jeden temat w którym wspólnie będziemy decydować jaki fan klub ma powstać, np jak zagłosuje 5 osób to wiadomo, przegłosowane:)
A co będzie ich interesować w tych tematach(te osoby udzielające się)? Możesz mi powiedzieć jakie wy tam sprawy chcecie poruszać?
Dla mnie pomysł naprawde bez sensu. Mamy takie działy jak muzyka, filmy i seriale gdzie można pisać o naszych idolach, po co nowy dział?
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Fanklap zgniłych bułek, czy pączków? Bo ja przepraszam, ale nie rozumiem.
A co do info o zespołach i rozmów o nich to do cholery jasnej/ciemnej/o kolorze dojrzałej kaki zacznijcie pisać merytorycznie w dziale "Muzyka", bo zamiast dyskusji o zespołach jest jedno wielkie offtopowanie, co koło poważnej dyskusji nie stało. Kiedyś założyłem temat o jakiś tam mało znanych zespolikach (A niech te super znane gwiazdy POP też będą, mimo że większość z nich nawet koło Muzyki nie stała.) Odzew na tamten topic był cholernie mały, chyba ino Aew? cokolwiek napisał.
Możliwości są. Umiejętności raczej też, ale nie. Nowy dział musi być.
Ja mogę być członkiem klubu zbieraczy egzotycznych solniczek.
[ Dodano: Nie Sie 26, 2007 21:30 ]
A nawet, jak już to podajcie tu propozycje tych całych fanklapów.
_________________ "Niebo gwiaździste nade mną. Prawo moralne we mnie." - Immanuel Kant.
"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 23:45
więc mógł to być dział taki, w którym nie zlicza się komentarzy:) coś na zasadzie zabaw.
A.Camus
Biała, ale Ty chyba czegoś nie rozumiesz... skoro można pisać o muzyce w dziwle muzyka, to po co o niej pisać w innym dzile? Wszak fankluby będa pewnie głównie muzyczne, a myślę, że tematy o znanych wykonawcach będą w dziale Muzyka mile widziane. Więc PO CO tworzyć nowe działy?