Wysłany: Nie Maj 13, 2007 02:46
Proponuję udzielać się w istniejących topicach o zwierzakach , lub zakładać nowe. Jeśli ewentualnie będziesz potrafiła rozruszać tą kwestię do tego stopnia , że obecna formuła nie będzie wystarczająca to dopiero wtedy prośba o odrębny dział będzie uzasadniona ( moim osobistym zdaniem oczywiście ).
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"
Tak nawiasem.
To nie jest forum poświęcone zwierzętom..
Tylko nam- nastolatkom.
Więc nie widzę żadnego powodu ..
dla którego mielibyśmy zakładać ten dział...
Od tego są inne fora - dokładnie takie całe poświęcone temu tematowi.
Cytat:
Ej no sorry przychodzi znienacka jakiś aniołeczek co ma lada 20 postów i chce nami rządzić?! PASZOŁ WON!!!!
Ej no sorry przychodzi znienacka jakiś aniołeczek co ma lada 20 postów i chce nami rządzić?! PASZOŁ WON!!!!
Nie chce wami rządzić . Ja tylko zasugerowałam , że można byłoby dodać taki dział .
A ty Fabianie jesteś bardzo nie miły . Przychodzi ktoś nowy na wasze forum a ty krzyczysz Paszoł Won
A ja jestem ZA Lubię zwierzęta i chętnie bym o nich porozmawiał na tym forum.
_________________ Trzy resorty dla Ligi, którą Roman wiedzie,
pięć dla Samoobrony z Lepperem na przedzie,
dziewięć dla PiS-u pod władzą Kaczora,
jeden dla Władcy - Ojca Dyrektora.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 13:07
Moim zdaniem zbędne.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 568 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 16:03
Mi sie podoba, tylko zapewne dział byłby odwiedzany rzadziej niż "Książki"
Ale jakbyco to ja jestem za.
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 500 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 13:55
ogólnie to lubie zwierzeta.. i pomysł na dział fajny.. ale fakt.. jeśli będziemy się tak rozdrabniać... to już to forum bedzie o wszystkim.. a nie o nastolatkach..
_________________ "Ludzie mają wrodzony talent do wybierania tego, co dla nich najgorsze."
Wysłany: Sob Cze 30, 2007 22:58
ey!! No co wy tak po niej jedziecie jak po zbożu? Ona tylko zaproponowała, a wy zaraz 'heyah! Co taka nowa, ona nie ma praw by mieć swoje zdanie'
No pohamujcie się! Nie chcecie poszerzać grono osób należących do tego forum? No dobra... spoko, rozumiem forum nie dla idiotów, ale czemu nie dacie szansy ;| ech... Może wystarczy powiedzieć, nie i koniec.
Jak dla mnie dział mógłby powstać bo bardzo lubię zwierzęta. No, ale widzę, że grono wielbicieli zwierząt jest małe, no cóż. Życie.
_________________ "...A oczy są zwierciadłem duszy..."