Wysłany: Nie Sie 26, 2007 17:38 Nowy dział!!!!Nowy dział!!!!!!
Jescze nie ma takiego działu, gdzie można byłoby polecić jakąś książkę, film, piosenkę....
Można by było pytać się co fajnego można np. przeczytać. Jeżeli ktoś chciałby obejrzeć jakiś fajny film, ale nie wie co jest fajne, wystarczy że wejdzie do działu: "Na topie- najlepsze filmy, książki, muzyka"( albo jakaś inna nazwa, nie wiem)
Co o tym sądzicie??
_________________ Nawet się nie obejrzysz a zostaniesz trafiony strzałą amora...
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2864 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 17:42
ja generalnie jestem za utworzeniem działu o nazwie "Rady". Nawet nie wiem, czy pomysł dobry, nie rozmyślałam nad nim... ale przyszła mi do głowy taka myśl, i wniej pozostała.
W dziale tym moglibyśmy umieszczać to, co innym forumowiczom chcielibyśmy przekazać... sądzę, iż mogłyby się tam także znaleźć np. godne polecenia książki. bądź co bądź to też rada, nie?
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 17:42
ja sadze ,ze zbedne. Toc sa dzieły o ksiazkach i muzyce...
Zajmijcie sie pisaniem w tym co jest
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 18:35
e tam
jest dział muzyka film itd i tam można polecić
That life has brought me here, where I am"
Uważam, że naprawdę nie powinno się wyskakiwac z pomysłami na działy na tematy, na które nie ma popytu. Do tej pory nie psotkałem się z takimi tematami, więc dział, w którym założy się 2 tematy w ciągu roku jest bezużyteczny.
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 19:02
16 napisał/a:
zbędne ;]
Ot co. Nie potrzeba zakładać od razu nowego działu. Jest odpowiednie miejsce na tego typu rzeczy i tego się trzymajmy.
Zauważyłam zresztą, że nagle wszyscy chcą zakładać od razu nowe, niepotrzebne nikomu działy. Spokojnie ludzie, spokojnie.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 11:09
Są już działy (muzyka, film, książki) w których można polecać takie rzeczy.
Jestem przeciw...
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia