Od dzisiaj nasze forum posiada nowy, lepszy regulamin - prosze o zapoznanie sie z nim, poniewaz bedzie egzekwowany, do 18 grudnia jest okres przejściowy, ale po tej dacie nie ma zlituj sie
Qbass zapomniał jeszcze o jednej rzeczy związanej z regulaminem.. Mam nadzieję, że wróci prędko i poprawi ;P
Ogólnie, to nie powinien edytować posta Elastynki, tylko wykasować i wstawić nowy post z regulaminem. Byłby bardziej widoczny dla tych, którzy regularnie przeglądają forum.
//edit: ślicznie to teraz wygląda.. prawda? ;D
_________________ Cywilizacja to niekończący się ciąg potrzeb, których nie potrzebujemy.
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
Im więcej widzę - tym mniej rozumiem.
Im więcej wiem - tym mniej rozumiem.
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Aby uniknąć częstych ostrzeżeń za poprawną pisownię, można wprowadzić podobnie jak w przypadku wulgaryzmów - automatyczną zamianę błędnego wyrazu na poprawny... Ciekawe czy Qbassowi by się chciało ; p
_________________ Cywilizacja to niekończący się ciąg potrzeb, których nie potrzebujemy.
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Dobrze wiesz, że większość najzwyczajniej oleje sprawę, a to o czym piszę jest dobrym rozwiązaniem - stosowanym na wielu forach, w celu uniknięcia nieczytelnych i zarazem śmiesznych postów : )
Wprowadziłbym również możliwość zgłaszania postów do moderatora... Nie wiem czemu ta opcja nie została włączona ; p
Troche się naczytałam, ale nie na marne...
Nowy regulamin wydaje się być dobry, ale u mnie z jego przestrzeganiem będzie gorzej..
Szczególnie, gdy chodzi o słowa wulgarne..
Ale dam radę..
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 15:30
Cytat:
Wprowadziłbym również możliwość zgłaszania postów do moderatora... Nie wiem czemu ta opcja nie została włączona ; p
Wysłany: Sob Gru 09, 2006 20:51
Slawek napisał/a:
Aby uniknąć częstych ostrzeżeń za poprawną pisownię, można wprowadzić podobnie jak w przypadku wulgaryzmów - automatyczną zamianę błędnego wyrazu na poprawny... Ciekawe czy Qbassowi by się chciało ; p
Nie wiem czy to dobry pomysł szczerze mówiąc , jak ktoś dostanie warna to może następnym razem się przyłoży do tego jak pisze. Oczywiście nie popieram wlepiania warnow za pojedyncze błędy , czy też literówki ale jak ktoś pisze w stylu "dwuh rzolnierzy stszelalo do wroguw" to...
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"