Pomógł: 4 razy Wiek: 16 Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 80 Skąd: Tychy
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 11:02 Pewna zmiana
No więc proponuje całkowicie wyłączyć "informacje o nieczytanych postach", ponieważ taka opcja może się przydawać na małych forach dyskusyjnych, ale na naszym forum, na którym postów przybywa w bardzo szybkim tempie jest to zła opcja, ponieważ nie każdy ma tyle czasy, aby czytać wszystkie posty zanim wyjdzie z forum, a sama ta informacja przy logowani już denerwuje. Po drugie jeżeli system usuwa info o nieczyt. postach to trzeba wracać z powrotem do pierwszej strony tematu (jeżeli temat ma ich więcej) co też jest denerwujące.
Pomógł: 5 razy Wiek: 18 Dołączył: 14 Maj 2007 Posty: 298 Skąd: Under Heaven
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 15:50
Może masz i racje, ale ja tą funkcję doceniłem dopiero gdy zostałem modem, nie wiem jak innym ale ta opcja ogromnie pomaga w wyszukiwaniu śmieci i nowych topików w których tropię offtopy i niesubordynację, także pomysł może i okej ale ja jestem na nie.
_________________ There is no love, there is no friendship... only hate fills my heart. Hate me, detest me, blame me, kill me... I don't care, there is no love.
It's good to be bad, hate fuels my life so leave me be, cause you can't even begin to imagine how evil I am.
I should just be my own best friend
Not f*ck myself in the head with stupid women.
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf
Pomogła: 8 razy Wiek: 16 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1115 Skąd: Mexico City
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 16:31
Właśnie ta opcja jest b. pożyteczna, jakoś średnio mi sie chce przeglądać po kolei wszystkie działy w poszukiwaniu nowości w danym tematcie.
A jeśli przeszkadza Ci to ze nie da sie przejsc tam na 2,3,4,5,6, strone
to w preferencjach zmien sobie ilosc wyświetlanych tematów na stronie i gotowe ;p
That life has brought me here, where I am"
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"
Tak, tak.
Ja jestem Jim Best.
Prawdę mówiąc najlepszy z najlepszych"