Pomógł: 13 razy Wiek: 10 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1365 Skąd: Trn
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 20:28 POMÓGŁ
Otóż z natłoku myśli wyłoniłem dziś jedną, którą postanowiłem opublikować tutaj. Nie jest to pomysł mojego autorstwa ale doszedłem do wniosku, że forum może na tym zyskać 'zaufanych' userów.
Chodzi o opcje "pomógł', która jest widoczna w oknie użytkownika. User, któremu pomocy udzielono może wynagrodzić to drugiemu, poprzez zaznaczeniu takiej opcji.
Myśle, że jest to do przyjęcia, bo można po jakimś czasie wyłonić przydatnych użytkowników.
_________________ nastolatkowie.com.pl - Dramat, Romans i Komedia.
Użytkowniku: nie sraj do własnego talerza, używaj opcji SZUKAJ.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 20:38
Fajne. jestem za ;P
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Też myślałem nad tym i też myślę, że to dobry pomysł. Jest jednak parę "ale", np. dzieciaki bawiące sie przyznawaniem punktów, i nie wiem, jak bardzo to obciąża powierzchniowo bazę. Z pewnością na początku nie będzie to zauważalne, ale jak się tych punktów nagromadzi...
Z resztą - uja się nie znam jestem na tak.
Pomógł: 13 razy Wiek: 10 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 1365 Skąd: Trn
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 20:56
mr.Radek napisał/a:
dzieciaki bawiące sie przyznawaniem punktów,
chyba dzieciakom szybko sie znudzi taka zabawa, to nie moze trwac wiecznie.
Modzi i Admini mogą ostatecznie przyznawać punkty, po otrzymaniu zgłoszenia od usera.
_________________ nastolatkowie.com.pl - Dramat, Romans i Komedia.
Użytkowniku: nie sraj do własnego talerza, używaj opcji SZUKAJ.
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 23:47
Judi jest jak najbardziej za
dla mnie bomba^^
i pochwalę się że ostatnio tez właśnie na jakimś forum na to natrafiłam i tak myślałam czy przyjęło by się to tutaj
That life has brought me here, where I am"
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 15:09
Albo może z modem jakimś pogadać i on wtedy się dowie co i jak czy to jest możliwe i co na to sądzi admin ^^
That life has brought me here, where I am"