LUDZIE! Temat nie po to, żeby się pochwalić, ile razy się na kogoś naskarżyło, albo wykazać postawę obywatelską typu "nie miałem/am takiego przypadku, ale jak to sie zdarzy, to zaraz zgłoszę". Tylko posty nabijacie, a widze, że modów niewiele to obchodzi.
Zostałem źle zrozumiany. Cel jest szczytny, rozumiem, ale niech ktoś mi powie, po co ludzie pisza w tym temacie, jeśli jedyne, co mają do przekazania, to to, że na pewno to zgłoszą, jak im się to przytrafi?
Qbass napisał/a:
mr.Radek, obchodzi nas to - osoby za spam na pw sa od razu banowane! - nie toleruje spamu.
Chodziło mi o nabijanie postów. Może ten temat ma służyć temu, żeby ludzie wykazali postawę obywatelską, tylko że nigdzie tego nie widze, że jest tak napisane
Mam przyjemność zaprosić cię do udziału w doskonale rozwijającym się programie partnerskim umożliwiającym zarobić w dość prosty sposób pieniądze. Początkowo mogą być to niewielkie kwoty, ale jeśli zechcemy z czasem zainwestować można uzyskać dość spore dochody.
Mowa tutaj o programie PTC płacącym użytkownikom za oglądanie płatnych reklam neobux.com
Jak zacząć ?
Klikamy na link: neobux.com
Wypełniamy formularz rejestracyjny. Myślę że nie powinno być z nim problemów
Gdy mamy konto wystarczy wejść w link: View Advertisements i klikać co 30 sekund w linki.
Pomogła: 37 razy Wiek: 18 Dołączyła: 09 Lip 2008 Posty: 763 Skąd: z horroru
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 16:26
Bishkopth, jak zakladasz tysiące tematow o wibratorze, to sie pozniej nie dziw, ze moderatorzy to kasują.
_________________ "Na razie" pisze się osobno!!!
"Bywają wielkie zbrodnie na świecie, ale chyba największą jest zabić miłość..."