Nie sądzę żeby wyróznienie jednej osoby skłaniało drugą do pisania mądrzejszych postów. Takie tematy o których piszesz bedą powstawać, nie ma na to sposobu, ale jeżeli bardzo Cie denerwują to naprawde nie masz obowiązku się w nich wypowiadać.
Wyróżnieniom jestem przeciwna, bo nie mają sensu.
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pozatym niewiem czemu ta ranga ma służyć. Modowie i Admini sprawują opiekę i dbają o forum. My jako użytkownicy z niego korzystamy, wypowiadamy się na nim. Ja myślę tak samo jak Szeche, że te rangi, mogą jeszcze bardziej pogłębić podział między tymi lepszymi co pisze 'lepsze' posty i między tymi 'szarakami'
I tu nasuwa się odrazu druga myśl. Bo założmy każdy ma inny tok rozumowania i każdy użytkownik jest inaczej przez nas odbierany. Co do Radka. To że Radek wypowiada w kontrowersyjnych tematach i kłóci się z każdym co stanie mu na drodze nie czyni go użytkownika z 'elity'. Pozatym chyba każdy z nas wie kto się jak wypowiada i jakie pisze posty i niech to zachowa dla siebie.
omg, a może zróbmy na wzór fotki.pl GWIAZDY, oczywiście za opłatą. ;|
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Nie Maj 27, 2007 11:47
SkipBo napisał/a:
a może zróbmy na wzór fotki.pl GWIAZDY, oczywiście za opłatą. ;|
O to by było b. dobre można zapłacić kartą?????? ;DD
Ja sie zgadzam z SkipBo, jeśli ktoś pisze mądre posty to ktoś prędzej czy później zobaczy te posty i będzie wiedział ze o ten user ma coś w głowie
That life has brought me here, where I am"
A co Wysię tak Radka uczepili?
Przecież zaznaczyłem, że nie chcę takiego wyróżnienia. Wam to coś przekazać...
Poza tym nie tak emocjonalnie, bo to tylko propozycja, i nie należy tak mocno okazywać uczuciowo aprobaty czy też dezaprobaty
Nie żadne uczepianie, ale sądzac po Twoim pierwszym poście, chcesz tego VIPostwa, bo napisałeś, że się o to starasz.
Jeżeli mój wcześniejszy post w jakikolwiek sposób Ciebie uraził - przepraszam. Chyba mam prawo wyrażic swoje uczucia/odczucia, nie?
No to teraz trzeba napisać do moderatora, aby udostępnił numer pod który będziemy mogli wysyłać sms o treści 'tak, to ja! to ja chcę być gwiazdą'
Ej, ale logiczne jest, że pisząc ten temat i składając taką propozycję chcesz choć w małym stopniu zostać tym vipem, jeżeli nie chciałbyś tego - nie zakładał byś tematu, proste.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Nie Maj 27, 2007 17:40
SkipBo napisał/a:
'tak, to ja! to ja chcę być gwiazdą'
Nie gwiazda!
VIP!!!
wysyłamy sms o treści VIP pod numer 5907
Koszt: 9 zł + vat
I nie najeżdżać na Radka, czy chce czy nie. już kiedyś ktoś inny poruszył ten pomysł.
Jak dla mnie to mi to zupełnie obojętnie...
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
z całym szacunkiem, ale jakbym nawet zobaczyła napis V.I.P obok Twojego avatara, to nie zacznę darzyć Cię zaufaniem, pokłonów też odmówię.
Haah, całować mi stopy, nowicjusze A pomysł kiepski jak dla mnie, nic nie wprowadzi pożytecznego.
_________________ Kiedy zapada noc
pokrywa ona świat
nieprzeniknioną ciemnością
Chłód wschodzi nad ziemią
i przenika powietrze
Nagle...
Życie nabiera nowego znaczenia