Wysłany: Pon Sie 27, 2007 11:20 wyczyśćmy (trochę) dział o wszystkim
Szeche w ramach pokuty za (niesprawiedliwie) przyznanego warna..
Nie no żartuję.
Kiedyś po rozmowie z panią Agatą uznałam że przejrzę dział o wszystkim (tak żeby sprawdzić, jakiego działu naprawdę potrzebujemy(jeżeli potrzebujemy))
Szeche zrobiła tabelkę z takimi kategoriami jak
1.Jedzenie(czyli kulinaria o które walczy pewna grupa)
2.Hobby(nasz czas wolny)
3.Zwierzęta, przyroda, natura
4.Filozofia psychologia, wiara wierzenia i wszelkie gdybania.
(było jeszcze pare kategorii(subkultury, testy, opowiadania, seks) ale nie było do nich wystarczająco dużo tematów, zeby je brać teraz pod uwagę.
A teraz do czego doszłam po jednej nocy wertowania działu:
1."Jedzenie" do takiego działu znalazło się 18 tematów (z czego wiadomo jakie niektóre te tematy są i niekażdy jest nimi zachwycony)
2."Hobby(nasz czas wolny)" naliczyłam 6 tematów (między innymi tematy o harcerstwie, Flashmobie, Oazie, tańcu)
3."Zwierzęta..." znalazło się 5 tematów na przykłąd o zagrożonych gatunkach, o ziwerzakach domowych.
4."Filozofia..." do takiego działu znalazło się (mi) 13 tematów.
Nie mówię, że chcę likwidacji działu "o wszystkim" bo to byłaby zbrodnia, ale wiadomo, że nowy dział można stworzyć jeżeli są tematy, które w nim moznaby umieścić. Ja chciałam sprawdzić co jest nam najbardziej potrzebne. Wyżej macie wyniki, pytam co wy na to, no i co na to admini?
(Dodam jeszcze że ponad 60 tematów nie znalazło u mnie działu gdzie mogłabym je umieścić poza "o wszystkim" )
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 02 Sie 2006 Posty: 662 Skąd: Toruń
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 14:26
Prościej będzie coś znaleźć. No i prościej przy zakładaniu kolejnych tematów. Nie raz na początku nowego tematu widzimy "nie wiem, czy dobrze umieściłem/am, jeśli nie to proszę i przeniesienie do właściwego działu". Więc równiez jestem za
_________________ Gwiazdy nie spadają, one tylko wychodzą na spacer.
Pomogła: 15 razy Wiek: 15 Dołączyła: 08 Lip 2007 Posty: 1219 Skąd: Z krainy marzeń ;)
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 19:18
Jestem za
Wszystko będzie łatwo znaleźć i będzie spoko uporządkowane
Najbardziej jestem za utworzeniem działu ''Kulinaria''...
_________________ Jeszcze raz z tobą być dzisiaj chce
jeszcze raz dotknąć Cię i uwolnić sny
minęło tyle dni ze nie warto liczyć ich
jednak wciąż pragnę Cię mocno tak
tamtych dni mi brak
z Tobą chwil mi brak
zabijasz mnie kiedy zabierasz moje marzenia
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 868 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 19:50
mr.Radek napisał/a:
Mr.Radek ma propozycję: w dziale "o wszystkim" zrobi się subfora tych kategorii, co to napisała Pani Szeche. Dobry plan?
Dobry plan. Chyba po raz pierwszy Cię popieram Radziu
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
Pomysl uwazam za bardzo dobry. Wg sugestii mr.Radka stworzylem subfora w dziale o wszystkim. Jesli jakies subforum bedzie szczegolnie popularne bedzie zmienione na dzial.
Moderatorow prosze o przenoszenie tematow