Wysłany: Czw Lip 31, 2008 12:59 Wyniki wyborów miss i mistera forum 2008!
Ogłoszenie wyborów miss i mistera forum nastolatkowie.com.pl 2008!
Spośród 19 kandydatek i 10 kandydatów wylosowaliśmy miss i mistera forum roku 2008. Zapraszam do zapoznania się z wynikami oraz pogratulowania zwycięzcom.
Przejdźmy do pań.
W wyborach wzięło udział 19 dziewcząt.
Casablanca kasiek180 KinKa Lady Insane Liliem malina:) Mokate Monia* Monique Mroczna Sadystka Mrówka Olla paruchowa Rozkołysz Świat Seville Sorenta Szehe Von Me wronka
Do półfinału dostało się tylko 9 dziewcząt.
Casablanca Mokate Monique
Mroczna Sadystka Mrówka Rozkołysz świat
Seville Sorenta Szehe
Wśród tej dziewiątki półfinalistek kryje się miss forum 2008. Koronę przekazuje miss forum 2007- Aguś. Dziewczeta niecierpliwią się, wiadomo ze każda chciałaby otrzymać tytuł najpiękniejszej.
Miejsce II vicemiss z liczbą 34 głosów bo lubi poznawać nowych ludzi. i naleśniki lubi... otrzymuje Rozkołysz świat!
Miejsce I vicemiss choc te piękne włosy warte są... z 49 głosami otrzymuje Sorenta!
I teraz najbardziej oczekiwany moment spośród siedmiu dziewcząt wyłonimy zwycięzce.
Tytuł miss za całokształt: urodę, zachowanie, charakter z 54 głosami otrzymuje Monique! Gratulujemy!
Jedni płaczą inni mdleją. A to jeszcze nie koniec. Miss forum 2008 sadzamy na tronie i wybieramy mistera forum nastolatkowie.com.pl
Było 10 kandydatów
Adrianek Blackout Cloud Coelho Donaj Epi Kapeć Maciek maybachmaster olek92
Spośród których do półfinalu dostało się tylko 5. To właśnie wśród nich kryje się mister forum 2008.
Półfinaliści to:
Coelho Donaj Kapeć
maybachmaster olek92
Aby nie przedłużać przejdźmy do wyników:
Tytuł II vicemistera z 78 głosami- jak go opisała jedna z głosujących "bo w nim jest seks..." -otrzymuje maybachmaster!
Tytuł I vicemistera z 89 głosami "za ten uśmiech, za bardzo sympatyczną buźkę:) otrzymuje Kapeć!
I najważniejsze, kto zasiądzie obok miss forum, kto otrzyma tytuł mistera?
Mam zaszczyt ogłosić że tytuł mistera forum nastolatkowie.com.pl z liczbą 98 głosów "za capoeire, za to ile w to serca wkłada" otrzymuje Coleho!
Koronę mistera wręcza Vibe- mister forum 2007!
Wszystkim zwycięzcom gratulujemy!
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 13:57
ojej.... to mi niespodzianka:) dziękuję:*:*
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 14:18
Dobra, ale i tak wszyscy wiemy, że ja jestem najpiękniejsza
Tak czy inaczej, bardzo gratuluję i Monice i Coelho. Niech zaczerwienią się wasze nicki
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Ja tam gratuluję wszystkim (choć zwycięzcom w szczególności). Dziękuję też za te parę głosów. I... do następnej edycji za rok.
_________________ Last.fm I used to roll the dice
Feel the fear in my enemies eyes
Listen as the crowd would sing:
"Now the old king is dead! Long live the king!"
Trochę głupio się czuję. Szczerze, to wolałbym być jakimś vice-.
Ale jest po ptokach, także dziękuję za głosy i zabawę. Buziaka od RŚ mam, to nie narzekam A i przepraszam za małe zamieszanie z moimi głosami.
Jestem ciekaw, kto wygra za rok
_________________ STRIP SAMBA! http://youtube.com/watch?v=HoyQwrviMbs Eu sou um barco na imensidao do mar
Com saudade do meu porto
Navego, navego, navego nas ondas do mar
Vento me leva pra la de novo
Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 987 Skąd: Krosno !
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 14:58
gorzko gorzko ! :D
gratuluje wygranej
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Wiek: 19 Dołączył: 31 Lip 2008 Posty: 10 Skąd: z dna duszy
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 15:01
Gratuluję wszystkim i manaice i rozkołysz i sorencie też ...(swoją drogą nie widać jej nigdzie ciekawe czemu..) Dla wszystkich
Chłopakom też gratuluję ale tu juz bez buziaka
_________________ Przyjaźń poznaję po tym, że nic nie może jej zawieść, a prawdziwą miłość po tym, że nic nie może jej zniszczyć.
I gratuluję Sorencie, Rozkołyszonej, Kapciowi i Maybachowi!
_________________ STRIP SAMBA! http://youtube.com/watch?v=HoyQwrviMbs Eu sou um barco na imensidao do mar
Com saudade do meu porto
Navego, navego, navego nas ondas do mar
Vento me leva pra la de novo
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 15:12
Coelho napisał/a:
Jestem ciekaw, kto wygra za rok
Ja
Gratuluję!
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 987 Skąd: Krosno !
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 15:16
Wiecie co? Tak naprawde to ja powinnam wygrac, ale mowiłam wszystkim zeby na mnie nie głosowali i dali innym wygrac. Bo kazdy wie ze miss forum to ja. Bez głosowania haha
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.