forum młodzieżowe
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Zgloszenia kandydatów na mistera
Autor Wiadomość
Aguś 
Moderator
Księżniczka.

Pomogła: 12 razy
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 12:27   Zgloszenia kandydatów na mistera

Powodzenia!
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie. ;)

Notatki.

mr.Radek 
Boss
Jego Wysokość Król

Wysłany: Wto Lip 31, 2007 13:52   

Troszeczku o mnie:
Cóż o mnie mozna powiedzieć? Zawsze dążę do celu i za wszelką cenę staram się go osiągnąć. Wtedy jestem stanowczy i potrafię stawiać na swoim. Czasem nieco przeginam w osiąganiu tego celu - wtedy jestem uparty.
Na codzień jestem raczej sympatyczny i miły, ale jak coś mnie zdenerwuje, to potrafię być nieprzyjemny. Jestem bardzo uczuciowy i wszystko bardzo mocno przeżywam. Czasem za bardzo...
Jestem wielkim maniakiem komputerowym, co poniektórych trochę wkurza (dlaczego moich braci nie interesuje konstrukcja procesora? ;] ). Jestem zarazem domowym centrum pomocy technicznej ;)
W skrócie:
*moje wady i zalety:
-zalety: bystrośc umyslu, niewątpliwa kultura osobista, charakterystyczne poczucie humoru, pomocność i koleżeńskość, uczuciowość, stanowczość... jeszcze coś wymyślę, jakby co ;)
-wady: nerwowość i wybuchowość, sklonność do przemocy, upór... dalej nie pamiętam, też jeszcze podumam ;)
*dlaczego się zgłosiłem? A dlaczego nie? :P
*Jakie jest twoje motto życiowe? "Uśmiechnij się - najgorsze jeszcze przed Tobą".
*Twoje marzenie? Skłożyć komputer i nic przy tym nie wysadzić w powietrze ;) no i "zdobyć" dziewczynę...
*Jak opisują Cię znajomi z twojego otoczenia? Hmmm... raczej pozytywnie, jako miłego chlopca ;]
*Jaką lubisz muzykę? Techno&disco polo
*Jakie lubisz filmy? Kreskówki ;]
3.Odpowiedz na pytania lub dokończ zdania;
a)Kiedy zamykam oczy widze... ciemność.
b)Gdybyś mógł zmienić się w zwierzę to kim bys był i dlaczego ? Byłbym psem, żeby zobaczyc, jak taki pies myśli.
c)Gdybyś miał/miała jedno życzenie to... chcialbym być w Teksasie ;]
d)Kto jest Twoim idolem, kogo podziwiasz, z kogo bierzesz przykład, krótko uzasadnij. Biorę przykład z... z... oj, nei mam żadnego idola.
e)Dlaczego babcia nie ma wąsów? A dlaczego by nie miałą nie mieć?

Zdjęcia:
http://grusza123.w.interia.pl/1.JPG
http://grusza123.w.interia.pl/2.JPG
http://grusza123.w.interia.pl/3.JPG
http://grusza123.w.interia.pl/4.JPG
Na jednym próbowałem robić sobie zdjęcie w lustrze - efekt widać :P

ZeuS 
Początkujący
Mistrz Mr.Radka xD

Wysłany: Sro Sie 01, 2007 15:45   

Dobra, to teraz ja :P (kwestia formalna ^^)

Coś o sobie?

Jestem Normalnym nastolatkiem. Lubię chyba to co wszyscy sport, imprezy wypady z przyjaciółmi.
Interesuję się informatyką (Radziu się o tym przekonał ^^). Poszedłem nawet do technikum informatycznego (Ludzie z ZSP 5 w Rudzie śląskiej - POZDRO :DD ). Poza informatyką interesuję się sportem (trenuję zapasy). Od jakiegoś czasu fascynuje mnie również żegluga (mam zamiar robić patent na żaglówki).

Z charakteru:
Jestem przyjaznym i miłych chłopakiem. Lubię poznawać nowych ludzi. Każdy znajdzie u mnie pomoc. Ciężko mnie wyprowadzić z równowagi, ale zdarza się to ^^.

To by było na tyle. resztę znajdziecie TUTAJ
(liczę na komentarze i wysokie ocenki ^^)

*moje wady i zalety
ZALETY
Miły i uprzejmy
rozmowny (ale pierw muszę się rozkręcić ^^)
zabawny
pomocny

WADY
wredny gdy ktoś mnie wyprowadzi z równowagi
maniak komputerowy (oj bardzo zła choroba ^^)
szczery (czasami aż za bardzo...)
nieobliczalny

*dlaczego się zgłosiłem/zgłosiłam?
Konkurencja dla Radka i na prośbę Agaty ;)

*Jakie jest twoje motto życiowe?
Żyj według siebie i nie zwracaj uwagi na komentarze innych

*Twoje marzenie?
Polecieć w kosmos

*Jak opisują Cię znajomi z twojego otoczenia?
A skąd ja to mogę wiedzieć?^^ zapytajcie ich :P

*Jaką lubisz muzykę?
praktycznie każdą :) )

*Jakie lubisz filmy?
Komedie i akcji

Kiedy zamykam oczy widze...
Piękny świat, na którym nie ma głodu, chorób i zła...

Gdybyś mógł zmienić się w zwierzę to kim bys był i dlaczego ?
Ptakiem. Ptaki to wolne stworzenia. Nic ich nie trzyma, lecą tam gdzie chcą.

Gdybyś miał/miała jedno życzenie to...
Wyeliminowałbym terroryzm na świecie

Kto jest Twoim idolem, kogo podziwiasz, z kogo bierzesz przykład, krótko uzasadnij.
ee... brak?

e)Dlaczego babcia nie ma wąsów?
Chcecie oglądać chodzący strach na wróble? ^^

PS. Panowie, dajmy Radkowi nieco konkurencji :) . Zgłaszajcie się :D

Misha 
Moderator
Pierwszy Imperator.

Wysłany: Sro Sie 01, 2007 16:48   

Urodziłem się 16 lat temu jako Michał, Aleksander. Syn Krzysztofa, który był z kolei synem Aleksandra. Od 15 lat mieszkam w Chorzowie (jak chcecie odwiedzić to napiszcie). Swoją drogą muszę wam napisać, że trudno tu cokolwiek napisać, bo natura poskąpiła mi talentu pisarskiego, więc jak by co to pytajcie .

A co do zainteresowań to zmieniałem je jak rękawiczki (od standardowych dinozaurów, przez modelarstwo po kamienie szlachetne), ale od paru lat się ustatkowałem i tkwię przy historii, oraz literaturze, nie zapominając o kinie, muzyce i obróbce video. Lubię też komplementy prawić zacnej Panience Agacie i przechadzać się po górach najlepiej w czyimś towarzystwie

zalety: madry inteligentny, fajne loczki, uprzejmy, mily, optymistycznie nastawiony do życia. Zaznaczam, żę to wszystko było napisane przez panienkę Agatę ;)
wady: skąpy, roztrzepany. I jeszcze lenistwo, do tego dwie lewe ręce

*dlaczego się zgłosiłem?
Bo Pani Agata ma świetny dar mediacji i będzie ministrem spraw zagranicznych w moim przyszłym rządzie

*Twoje marzenie?
Żeby ktoś popłakał kiedyś nad moim grobem, a na marmurze mogło pisać "Exegi monumentum aere perennius"

*Twoje motto:
Żyć – to myśleć.

A na cholerę mają mnie opisywać ;)

*Jaką lubisz muzykę?
Rock, metal, klasyczna, poezja śpiewna, Jazz.

*Jakie lubisz filmy?
Takie które przypadną mi do gustu, czyli różne.

3.
a)Kiedy zamykam oczy widze... takie cuś, ni wiadomo co

b)Orłem, bo to fajnie musi być tak latać i podziwiać świat z perspektywy najszlachetniejszego zwierza na świecie

c)Gdybyś miał/miała jedno życzenie to...
Zwiedzić cały świat z wybraną osobą

d) Kto jest Twoim idolem, kogo podziwiasz, z kogo bierzesz przykład, krótko uzasadnij.
Juliusz Cezar, Oktawian August, Napoleon Bonaparte, Józef Piłsudski, Władysław Bartoszewski, Kazimierz Wielki, Hugo Kołłątaj, Zygmunt Stary, Bolesław Chrobry, Karol Wielki i setki innych.

e) Dlaczego babcia nie ma wąsów?
Babcia nie ma wąsów, bo inaczej by była wojewodą

Zdjęcie w pełnej krasie będzie dodane później :D

"Komunistów zabijam dla przyjemności" - Tony Montana.

Vanilla Ice
Zaawansowany
Oświeceniowiec

Wysłany: Sro Sie 01, 2007 21:01   

zalety: Mam tone dystansu (na dluzsza mete), nie lapie mnie nigdy trema, mysle, ze mam troche oleju w glowie i jestes nienajgorzej wychowany (chociaz czasem robie sobie wyjatki).
wady: Jestem wybuchowy, latwo szufladkuje ludzi, czesto potrzebuje dluzej niz chwili, by wyrobic sobie opinie na temat filmu/ksiazki itp., bywam niemily
Zglosilem sie, gdyz: Jestem narcyzem i, przechodzac miedzy lustrami wlaczylem komputer i pozwalam Wam mnie ogladac.
Moje zyciowe motto: nie spozywaj smieci.
Moje marzenie: Zajrzec na druga strone lustra.
Jak opisują mnie znajomi z twojego otoczenia: Humorzasty grubas.
Jaką lubię muzykę: Wpadajaca w ucho.
Lubię filmy: ambitne i inteligentne.

a)Kiedy zamykam oczy widze dupe.
b)Gdybym mógł zmienić się w zwierzę, to byłbym Kakuną. (to taki poks)
c)Gdybyś miał/miała jedno życzenie to chcialbym zeby dzieci w Afryce nie glodowaly i zeby byl pokoj na swiecie (przeciez jestem kandydatem na mistera)
d)Moim idolem jest Dziad Mroz, bo ma dluga, mrozna brode.
e)Babcia nie ma wasow, bo wlosy rosna jej na dloniach (od sami-wiecie-czego).

"ale kasia wam dosrała a wiedzieli że szymon mi się podobał" amen.

Aew? 
Moderator
Caged Bird

Wysłany: Pią Sie 03, 2007 12:15   

Dopadli mnie i nie miałem wyjścia więc.... Okay, here we go.

Mam 17 lat, pochodzę z małej miejscowości nieopodal Rzeszowa. Czym się interesuję... Przedewszytkim muzyką: rock, funk, metal, heavy metal, rock progresywny, hard rock~~
Interesuję się też historią, ale raczej z zagadanień WW II troszke średniowieczem i ogólnie historią w małym stopniu. Można by rzec że jestem maniakiem rtsów typu: Starcraft, Cossacks, Age of Empires, Warcraft, Empire Earth i kilku innych. Godziny potrafię spędzać nad mmorpgami których jestem totalnym geekiem. Przegrałem dobrych kilka lat w taki tytuły jak: Wow, L2, K.O, RyL, UO, LOM, WoW, R.O, MU i kilku innych. Grywam na gitarze, na razie klasycznej bo póki co nie mam pieniążków na elektryka + piec. Sport dla mnie to pojęcie hmm... dwuznaczne, nie przepadam za sportem ale kocham narty i lubie pograć w kosza. Uczęszczam też na lokalną siłownie. Tyle chyba słowem delikatnego wstępu. Można więc określić z miejsca niezły freak ze mnie.

- Moje wady i zalety

Cóż, kawał drania ze mnie, potrafię być nie miły i uprzykrzyć komuś życie oraz w krytyczncyh sytuacjach szukam dosłownie pretekstu do wypowiedzenia komuś wojny. Ale jak to kiedyś kumple stwierdzili. "Słucha wolfo, często masz zły humor ale jak już wpadniesz w lepszy nastrój to jesteś na prawdę zajebisty. Ile w tym prawdy nie wiem. Zalety... nie wiem czy w ogóle wypada o nich pisać no ale... Nigdy nie miałem problemu z nawiązaniem znajomości i dosyć łatwo zdobywam przyjaciół. Jestem towarzyski i lubię się pośmiac chociaż nie przepadam za imprezowaniem. Można by rzec że jestem typem samotnika chociaż mam sporo znajomych i kilku przyjaciół. ~~ End

- Dlaczego się zgłosiłem/zgłosiłam?

Otóz, hmm pewnie dlatego że nie było wystarczającej ilości chętnych, oraz Szeche mało z siebie nie wyszła żeby kogoś jeszcze znaleźć więc jestem. (I tak czekam na fana SC, znajdź mi go)

- Jakie jest twoje motto życiowe?

Moje motto zmienia się z miesiąca na miesiąc dlatego jest ich kilka, jeśli pozwolicie

~Everything has a limit, the thing is to break through it.
~Żyj tak, abyś w przyszłości nie żałował że zmarnowałeś swoje życie
~Każdy jest inny, każdy ma swoje marzenia. Staraj się je zaakceptować

- Jak opisują Cię znajomi z twojego otoczenia?

Jako człowieka z poczuciem humoru i dobrego przyjaciela, oraz samotnika i nieszcześliwą dusze.

- Jaką lubisz muzykę?

Chyba już wyżej pisałem, Metal, Funk, Rock. A jak coś więcej to prosze poszukać na forum, było kilka moich postów. A jakby komuś było mało to dam linka, co do historii słuchanej muzyki. Gdzieś nawet na blogu chyba arta mam

- Jakie lubisz filmy?
Oparte na faktach autentycznych. Lubie też horrory, filmy psychologiczne i dobry film historyczny/wojenny. Uwielbiam serie Aliena, Predatora i AvP. Podobają mi się też filmy:
Shooter, LOTR 1/2/3, Działa Nawarony, We were Soldiers, Ghost Rider, Black Hawk Down, Final Fantasy VII Advent Children~~ i kilka innych.

Odpowiedzi na pytania...
- Kiedy zamykam oczy widze...

Obrazy z przeszłości, ból i płacz oraz jedną ciągle powtarzającą się scene

- Gdybyś mógł zmienić się w zwierzę to kim bys był i dlaczego ?
Wilkiem, jeden powód zachowam dla siebie. A tak to... bo żyją na wolności, są samotnikami z reguły i są niezależne

- Gdybyś miał/miała jedno życzenie to...
Chciałbym aby pewna osoba z mojego otoczenia lub rodziny wreszcie zaznała szczęścia, znalazła tego kogoś i aby się jej życie ułożyło

- Kto jest Twoim idolem, kogo podziwiasz, z kogo bierzesz przykład, krótko uzasadnij.
W zależności o jakiego idola chodzi. Mój starcraftowy idol to Lim Yo-Hwan, za stworzone taktyki, styl gry i niesamowite osiągnięcia. Mój muzyczny idol to Edward Van Halen i Dimebag Darrel. Eddie, za styl gry, stworzenie tappingu nagranie kilku kawałków i historię jaką stworzył Oraz za sam zespół Van Halen, Dime za powerslide i zespół Pantera. R.I.P Dime. A jeżeli chodzi o życie to moim idolem był mój dziadek, za to jaki był, jak potrafił rozmawiać i za wszystko co dla mnie zrobił

- Dlaczego babcia nie ma wąsów?
Bo rozwój i genetyka stwierdziła że babcia owych nie potrzebuje.

Tada, życze miłej reanimacji
1st
2nd
3rd

It's good to be bad, hate fuels my life so leave me be, cause you can't even begin to imagine how evil I am.

I should just be my own best friend
Not f*ck myself in the head with stupid women.

Mnich 
Moderator
grajek obieżyświat;)

Wysłany: Sob Sie 04, 2007 19:45   

HAHAHA! Tak, to ja! Mnich się zgłasza! :DD

Pełnoprawnie i świadomie, jako kandydat na zaszczytnego i pięknego za przeproszeniem, mistera. :P Oczywiście to nie jest mój pomysł, a pomysł mojej żony. Jak z resztą większość takich pomysłów. Dlatego mówię głośno i otwarcie! Niech każdy słucha! KTO TYLKO SPOTKA NESKĘ, MA JEJ ZROBIĆ (odemnie) TORNADO NA GŁOWIE w zamian za to, w jaką wielką trąbę mnie zrobiła. :PP No chyba, że z naszej, forumowej rodziny spotkam ją pierwszy. :)

No to jazda. :DD

Forumowy Mnich. Podróżnik, motocyklista, śpiewak i gitarzysta, posiadający ogromne pokłady wyobraźni, fantazji, kreatywnej weny i abstrakcyjnego polotu. Autor opowiadań, artykułów, piosenek i innych tekstów. Fundamentalista Biblijny i poszukiwacz przygód, posługujący się niekonwencjonalnym sposobem myślenia. Pasjonat otwartej przestrzeni i osiągania nieosiągalnych celów.

*moje wady i zalety

Z zalet: Brak nałogów picia / chlania / palenia / ćpania / cięcia się nożyczkami / wypijania 10 kaw dziennie / jedzenia dzikich ilości chips'ów. Do nałogowych braków, które są zaletami dodam zamiłowanie do wszelkich Pip, Kunicków (kotków) i Niuniusiów (piesków). :D

Dlaczego? Dlaczego. Żona mnie namówiła. :) A teraz zwiała na piechotę do Częstochowy. :P

Nie mam motta życiowego. Mam światopogląd i cel, a nie regułkę.

*Twoje marzenie?

Wsiąść z kobietą na motocykl i pojechać na wschód... Po czym, po kilku latach wrócić z zachodu. :D

*Jaką lubisz muzykę?

Biesiadyyy... :DD Dodając klasykę rock'a lat 80, 90, a na codzień w pracy - radiową eS'kę... chyba eSkę... ;-)

*Jakie lubisz filmy?

Aha... Czyli z założenia lubię... Tylko właśnie jakie...? ...Kiepscy! :P To jest film! :PP (no powiedzmy, że film ;-) )

a)Kiedy zamykam oczy widze...
Wszystko, czego bym nie zobaczył mając je otwarte.

b)Gdybyś mógł zmienić się w zwierzę to kim bys był i dlaczego ? Bo ja wiem...? Jakiś kangur...? A bo lubię sobie tak poskakać po polance. :P

c)Gdybyś miał/miała jedno życzenie to... Zabrałbym wędkę nad rzekę i złowił Złotą Neskę, która mogłaby to życzenie spełnić. Powiedziałbym jej tylko to, że chcę zrobić w życiu coś fajnego i przeżyć je z sensem, aby wtedy, gdy już nie będę miał możliwości, mieć świadomość, że nie żyło się na marne.

d)Kto jest Twoim idolem, kogo podziwiasz, z kogo bierzesz przykład, krótko uzasadnij. Pod względem grania i śpiewania - Jacek Kaczmarski. Niedościgniony geniusz w swojej dziedzinie. Pod względem podróżowania - Gustavo Cieslar, który na bardzo podobnym motocyklu do mojego... ( :) ), wybrał się w trasę dookoła świata. Przejechał już 64 tys. km i... jest aktualnie w Polsce. :D

e)Dlaczego babcia nie ma wąsów? Dlaczego? Ja bym się spytał, dlaczego moja babcia ma wąsy. :P

Zdjęcie wykonane przez Neskę. Kto tam się nie boi, niech zrobi... <klik> :)

psychol 
Amator
MP40

Wysłany: Nie Sie 05, 2007 12:56   

Nie będę pisał tu jaki jestem niefajny,
jakich mam zajebistych kolegów,
gdzie to ja nie byłem,
i czego
i z kim
nie robiłem.

poza tym charlie said : always tell your mummy before you go off somewhere.

-krótki opis siebie (ja, moje zainteresowania); powinien zawierać
*moje wady i zalety
Wady: brak zalet

Bo liczy się dobra zabawa.

Shut up and suffer.

*Twoje marzenie?
Posiadać sprawny czołg.

Jako psychola, chuligana i osobę z mocną głową do picia.

*Jaką lubisz muzykę?
punk rock [glownie 77, oi], nsbm, black metal,

*Jakie lubisz filmy?

Dramaty, fabularne, angielskie komedie.

a)Kiedy zamykam oczy widze... ciemność

b)Gdybyś mógł zmienić się w zwierzę to kim bys był i dlaczego ?
W węża, bo ludzie boją się węży. Pyton tygrysi.

Chciałbym zostać sam na całym świecie.

d)Kto jest Twoim idolem, kogo podziwiasz, z kogo bierzesz przykład, krótko uzasadnij.

Moimi idolami są żołnierze walczący o Wolną Polskę. AK.

Idiotyzm. Pewnie je zgoliła.

Morituri 
Dyskutant

Wysłany: Nie Sie 05, 2007 21:49   

Teraz ja !!!

*moje zalety
- Nonkonformistyczny
- Szczery
- Staram się myslec nad tym co robie i mówie
- Każdy jest w stanie się ze mna dogadać
- Nie szukam nieprzyjaznych mi osób

*moje wady
- Nonkonformistyczny
- Szczery
- Zanadto lubie kawe i wysiadywanie przed PC
- Słomiany zapał (ale staram się zwalczyć)
- Wiecznie niewyspany
- Zawsze znajdę nieprzyjazne mi osoby.

Bo nie znalazłem powodów, żeby się nie zgłaszać i to może byc całkiem zabawne.
No i panienki Szeche i Aguś się ładnie uśmiechały i prosiły.

Nie liczy się nic, poza marzeniami do których dążymy.

*Twoje marzenie?

Objęcie władzy nad światem

Elokwentny, Słowny, Rubaszny, Inteligjętny(nie zmieniac pisowni;)) Oczytany, Zabawny, Miśkowaty

*Jaką lubisz muzykę?

Zakres muzyki która przewija się przez moją playlistę jest szeroki. Zaczynając od takich zespołów jak Apocalyptica, S.O.A.D. przez Farben Lehre, Goldfingera, Kazika po Elektryczne Gitary, Comę i Gorilaz, a na Vivaldim kończąc. Nie mam już jednego i jedynego gatunku w którym się obracam. Staram się poszerzać horyzonty muzyczne.

*Jakie lubisz filmy?

Starsze. Takie, które wyryły się złotymi zgłoskami w kanonie światowej kinematografi ;)
Takie pozycje jak: "Pulp Fiction", "Reservoir Dogs", "The Wall", "OStatni dzwonek" nie są mi obce. Nie zapominam o polskich komediach, wśród których trafiają się istne perełki: "Seksmisja", "Miś", "Grzeszny żywot Franciszka Buły" (chodź to w sumie komediodramat). Ostatnim filmem jaki przypadł mi do gustu był "Testosteron"

a)Kiedy zamykam oczy widze
Białe plamki
Abatrosem wędrownym. Dlaczego ? Potrafi okrążyć kulę zięmską i ma największą rozpietość szkrzydeł. Przynajmniej tak czytałem.
Bóg, Jahwe, Budda czy inny MG byłby bardziej obecny na świecie i rychliwy w swoich karach i nagrodach.
d)Kto jest Twoim idolem, kogo podziwiasz, z kogo bierzesz przykład, krótko uzasadnij.
Zbigniew Herbert za cykl o Panu Cogito
Nie wiem, ale to na pewno wina Platformy.

Morda po raz 1 !
CIACH
Morda po raz 2
CIACH
Sylwetka
CIACH

Na zdjęciu 3 musiałem zatuszowac osoby postronne coby się nie oburzyły ;)
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Fabian 
Dyskutant
rhc bez p

Wysłany: Pon Sie 06, 2007 19:20   

Nazywam się Fabian, przyswoiło się na mnie mówić Bogdan. Gram na gitarze,keyboardzie i trenuję karate, jeżeli chcecie koniecznie znać wzrost to 177cm :-)
zalety: Wolny od nałogów, nie konsumuje produktów masowej sprzedaży, optymista, sympatyczny, otwarty, każdego do siebie przygarnę, koleżeński, skromny :P
wady: często mam uczucie że nikt mnie nie chce, stawiam zawsze twardo na swoim,
Moniczka nalegała, w przeciwnym razie bym nie żył.
Moje gówno śmierdzi lepiej niż twoje, dlatego trzymam się swojego gówna!
*Twoje marzenie?
posiadać moc jak power rangers! żartuję oczywiście.

zwiedzić najbardziej interesujące i najpiękniejsze miejsca na kuli ziemskiej oraz zmienić Polskę na wspaniały kraj!

Bogdan, zew krwi (długa historia), demoralizator dziewczyn (krótka historia)
*Jaką lubisz muzykę?
Rock, Metal
*Jakie lubisz filmy?
takie jakie mi się podobają, sporo tego.
3.Odpowiedz na pytania lub dokończ zdania
a)Kiedy zamykam oczy widze...ciemność
b)Gdybyś mógł zmienić się w zwierzę to kim bys był i dlaczego?
byłbym leniem bo już nim jestem
c)Gdybyś miał/miała jedno życzenie to... pogadać z Jezusem, ewentualnie jedząc przy tym ryby, bo to jego ulubione danie.
Mr.Jesus, ponieważ tylko to On jest moim masterem, i jako chrześcijanie powinniśmy pamiętać że sam kazał siebie naśladować!
ooo mylicie się, myylicie ^^ sam widziałem kilka razy babcie z wąsami

[ Dodano: Pon Sie 06, 2007 19:39 ]
I owieczki bardzo lubię!

Vibe 
Zaawansowany

Wysłany: Pon Sie 06, 2007 22:07   

Rzutem na taśmę, się pojawiłem.
Na imię mi Szymon, jestem za wysoki(185cm) i urodziłem się 7.08.1992 roku.

Moje zalety:
-jestem w miarę inteligentny(z własnych obserwacji: ale ze mnie narcyz, przepraszam ;) ) i elokwentny(słowa mojej polonistki, rozpiera mnie duma!)
-"biegle prosperuję językiem po polskiemu", znaczy się, że w miarę umiem dobrze pisać i mówić
Moje wady:
-lubię "humor"
-mam paskudną fryzurę
-nie mam mięśni (prawie)
-kocham zapach spalin
Dlaczego się zgłosiłem?
Agata kazała, inaczej bym tego nie zrobił. Strasznie wstydliwy jestem. Mówię śmiertelnie poważnie. ;)
Chyba powinienem to dopisać do wad/zalet, ale nie wiem, doczego to pasuje.
Jakie jest twoje motto życiowe?
"Alleluja i do przodu", głębokie, wiem. ;)
Twoje marzenie?
Banalnie-być szczęśliwym. Jest dużo rzeczy, które składają się na szczęście.
Jak opisują Cię znajomi z twojego otoczenia?
Raczej jestem samotnikiem i nie garnę się do chlania(czy kumpli, na jedno wychodzi), ale kiedy coś ktoś o mnie mówi, jest to zazwyczaj "ty to jo!".
Jaką lubisz muzykę?
Niebanalną. W skrócie. Bo od muzyki jestem uzależniony, kocham ją ("i w ogóle"), przez co boję się rozpisywać. ;)
Jakie lubisz filmy?
Zamulające. "Solaris" jest genialny.

a)Kiedy zamykam oczy widze...
Nie wiem. Kiedy mam zamkięte oczy, śpię.
Widząc całe zlo tego świata: pantofelkiem! :D
On nie musi patrzeć na polityków i nie boi się drapieżców. ;)
Chciałbym spełnić marzenie podane wyżej(nie wiem, po co jest ten punkt ;) ).
Nie mam idola, nie biorę z nikogo przykładu, podziwiam sporo osób. Postacie nie mające ze soba nic wspólnego: M.Stryjecki i S. Zasada. Świetni ludzie.
Babcia ma wąsy, widziałem dzisiaj.
Nie moja babcia oczywiście. ;)

Chcę jeszcze powiedzieć, że chciałbym, aby na świecie panował pokój, dzieci w Afryce nie głodowały i żeby czas do następnych wyborów minął jak najszybciej-każdy chyba lubi kabarety, a obietnice polityków do poważnych raczej nie należą.

PS Muszę wytłumaczyć się z fot. Nie pytajcie czyj to pojazd i gdzie robilem to zdjęcie :D A drugie, to jest już na forum.

Pozdrawiam!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi