_________________ 13, 14, 15 lipca nie pojawię się na forum.
Tak, tak, jestem zła.
Tak, tak, jestem niedobra.
Tak, tak, jestem podła.
I jestem ignorantką.
Ale tak poza tym to ja jestem dobra.
I normalna. A sprzeczności we mnie nie ma.
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 516 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 18:46
heh.. ja mam z Avril.. bo to moja ulubiona piosenkarka.. i wogóle mam fioła na pukcie jej piosenek ;PP
co avatarów.. są forumowym odzwierciedleniem nas ;] tak myśle
_________________ "Ludzie mają wrodzony talent do wybierania tego, co dla nich najgorsze."
Pomogła: 3 razy Wiek: 17 Dołączyła: 20 Sie 2007 Posty: 494 Skąd: Fraustadt
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 11:34
Raulik napisał/a:
co avatarów.. są forumowym odzwierciedleniem nas ;]
Aha. Dobrze powiedziane.
Ale nie zawsze sie sprawdza. Jeśli ktoś ma "zakrwawiony" avatar z siekierą, piłą mechaniczną i Bóg wie czym, nie znaczy, że jest seryjnym zabójca.
A co do mojego- ukazuje mój wewnętrzyny spokój i poukładanie
_________________ "And That's the bottom line cause Stone Cold Said So !" Stone Cold
"Rest in peace" Undertaker
"If you smell what the rock is cooking " The Rock
Ja zmieniam avy jak rękawiczki, co już zapewne zauważyliście A przedstawiają najczęściej moich idoli - obecnie Hendrixa oczywiście.
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf