Pomogła: 40 razy Wiek: 19 Dołączyła: 09 Lip 2008 Posty: 797 Skąd: z horroru
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 10:11
Po moim avatarze widac, ze lubie pająki
_________________ "Na razie" pisze się osobno!!!
"Bywają wielkie zbrodnie na świecie, ale chyba największą jest zabić miłość..."
Pomógł: 11 razy Wiek: 16 Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 762 Skąd: Europa środkowa
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 10:30
Awatary niewątpliwie pokazują nasz charakter, mnie tu posądzają o Radziowatość...
Ale jestem sobą i już a Garfield to moja ulubiona postać z dzieciństwa i do tej pory każdy Garfield pod nickiem Patryk392 to ja
_________________ "Człowiek rodzi się, kocha i umiera nie na próbę."
JPII
Nie wiem czemu ten obrazek to mój av. Po prostu mi się podoba i jest w nim coś zmysłowego.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!
Hipokryta [Usunięty]
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 20:18
casablanca napisał/a:
Nie wiem czemu ten obrazek to mój av. Po prostu mi się podoba i jest w nim coś zmysłowego.
Edit: tak mam tego ava, bo to jest stara tapeta Hipo, wydało się.
_________________ Czy świat umrze choć trochę, kiedy ja umrę? H. Poświatowska „Z głupkami nie ma sensu rozmawiać. Przed głupkami trzeba się bronić.” - Wojciech Cejrowski
„Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość.” (1 Kor 13, 13)
Wszystko co dobre jest albo tuczące, albo niemoralne.
Rok szkolny, czyli ograniczenie pobytu na nastolatkowie.com.pl. Gość Mam coś dla Ciebie! Klik!