Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 21:33
Cytat:
Byle nie Kraków, Kraków to takie Katowice + starówka, przereklamowana sprawa :d
A do Krakowa mnie ciągnie najbardziej. Zresztą, zobaczymy. Podobno Poznań też ładny jest, za rok będę miała okazję się przekonać, czy to prawda.
Cici napisał/a:
Ja sie wybieram do Warszawy - no niestety, tam się dzieje najwięcej ^^
Ja wiem, czy najwięcej. Kwestia dobrego rozeznania.
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 11 Wrz 2007 Posty: 1078 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 00:49
Lubie jak sie duzo dzieje, lubie ciagle poznawac nowe osoby, wiec dlatego wole miasto. Tak jak napisal cipka to tydzien, dwa mozna posiedziec na wsi, ale na dluzsza mete to nie dla mnie.
rozkołysz świat napisał/a:
Ale jesli chodzi o duże miasta ten tłok,hałas itp to też nie bardzo..
w ogóle nie odczuwam tego, ze u mnie jest tloczno, ze jest duzo ludzi, halasliwie. Przyzwyczailam sie, dla mnie tak jest normalnie i nie zauwazam tego.
Neska napisał/a:
Ale jak sobie pomyślę o wakacjach w bloku, o wiośnie widzianej tylko w tv, czy jesieni, która jest szara, deszczowa i asfaltowa to żyć się odechciewa.
No bez przesady, nie siedzimy cale wakacje w bloku, a i wiosna czasami tez wychodzimy z domu.
Cici napisał/a:
+ dodatkowo wszędzie blisko :d
Zalezy na jakiej dzielnicy mieszkasz.
rozkołysz świat napisał/a:
to jest najgorsze.. a no i plotki bo każdy każdego zna..
Ja osobiście wolę wieś niż miasto, jest tam spokój - nie ma dresiarzy w bramach, nie ma wszędzie napisów na ścianach ulubionego klubu piłkarskiego, jest czyściej i mniej hałasu.
_________________ Chcąc być łagodnym, okrutnym być muszę
Pomogła: 13 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1731 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 13:58
Monia* napisał/a:
No bez przesady, nie siedzimy cale wakacje w bloku, a i wiosna czasami tez wychodzimy z domu.
Ja nie twierdzę, że nie wchodzicie. Tyle, że na wsi czuć wiosnę bardziej .
_________________ Myslovitz na grudzień:
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg
Tylko pstryk i już nie ma mnie
Czasem bardzo tego chcę
Zostawić wszystkich was
Szukam czegoś przez cały czas
Co zatrzyma mnie ...
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.