Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1987 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 17:16
Kasieenka napisał/a:
A burza , fajnie sie ja nad morzem podziwia , w czasie takiego wielkiego sztormu
W zeszłym roku późnym wieczorem wpadłem na moto na plażę i właśnie podczas takiej burzy przyszło mi nocować pod gołym niebem. Pioruny waliły w morze, od kiedy tylko sięgał wzrok z lewa do prawa. We wszystkich barach na plaży stały tłumy i oglądały.
A burza , fajnie sie ja nad morzem podziwia , w czasie takiego wielkiego sztormu
Oj, jedna znajoma moich rodziców była na plazy jak była burza i walnął w nią piorun. Został tylko węgielek. [*]
Jeśli chodzi o deszcz. Ciepłe, letnie i wiosenne deszczyki jak najbardziej. Jesienne tez sa fajne pod warunkiem że nie jest tak strasznie szaro i ponuro. Często, nawet w dzeszcz idę ze szkoły przez park (czyt. nadkładam drogi) żeby sobie pooddychać swieżym powietrzem. I tez mi mówia że zgłupiałam, w deszcz łazić po parkach Ale ja lubię drzewka, kwiatuszki, roślinki i zwierzątka
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France
ja lubie deszcz jak jest cieplo bo chlodzi... ale jak mam zły humor i jest zimno to tez lubie chodzic w deszczu.. ostatnio specjalnie nawet wyszłam z psem w deszczu.. i pies się cieszył (bo kocha wode) i ja bo poprawiłam sobie humor... ale potem musiałam zapanować nad moimi lokami
_________________ Nic nie dzieje się przypadkiem, wszystko jest zawsze z jakiegoś powodu
Mnichu, podziwiam Cię, też zawsze miałam ochotę przejść się sama na długi spacer w deszczu, ale nigdy się nie odważyłam jeszcze. Po takich akcjach na bank jestem potem chora Marzy mi się też spacer w deszczu z ukochaną osobą u boku...
Odpowiadając na pytanie, tak, lubię deszcz-taka pogoda nastraja mnie do refleksji i przemyśleń. Pozatym lubię kiedy po deszczu przychodzi słońce!
_________________ Jeśli czegoś naprawdę pragniesz, to cały wszechświat sprzyja twemu pragnieniu.
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 26 Kwi 2006 Posty: 4696 Skąd: się tu wziąłeś?
Wysłany: Sob Lis 17, 2007 19:15
ja miałam taką przyjemność i to wieczorem po Złotej Uliczce w Pradze... urok był, ale na drugi dzień jaka chrypa...
innego powołania, jak wzbudzanie tego światła
na twarzach otaczających nas ludzi.'
A.Camus
Uwielbiam deszcz zarówno taki letni jak i zimowy, burz również lubię choć nie ukrywam że się jej boję. Raz gdy musiałam wracać do domu na wieczór i zaczęła się taka ostra burza bałam sie strasznie ale widok był niesamowity z każdej strony pioruny....
_________________ Oh, Somewhere over the rainbow way up high
And the dream that you dare to, why, oh why can't I? I...?
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 19:50
Nie przepadam za deszczem jesiennym/zimowym ciapy chlapy i w ogóle
Za to tak deszczyk letni kocham gdy jest tak bardzo gorąco i nagle takie ochłodzenie z nieba