Wiek: 13 Dołączyła: 15 Mar 2008 Posty: 43 Skąd: Wałbrzych
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 22:26
lubię chodzić w czasie deszczu... ale nie ulewy! najbardziej, to latem, jak deszczyk jest taki cieplutki
_________________ "Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby" STANISŁAW JERZY LEC "Wierzę, że tam na górze jest coś, co czuwa nad nami. Niestety, jest to rząd..." WOODY ALLEN
lubię burzę w lato, a potem takie świerze powietrze.
a nie lubie gdy deszcz pada w zimę bo wszędzie taka 'chlapa' na ulicach pełno błota a ze śniegu nie ma radości bo prawie go nie ma. ;d (roztopiony przez wodę )
i nie lubie szarych pochmurnych dni gdy nie mozna wyjsc na dwór bez parasolki. taki brzydki dzień wtedy jest. ;/
_________________ Nikt nie jest wart Twoich łez, a ten kto jest ich wart nigdy nie doprowadzi Cię do płaczu!
Ostatnio zmieniony przez FreeStyle Pią Maj 09, 2008 20:13, w całości zmieniany 1 raz
Lubię deszcz
Tylko po nim skręcają mi się włosy we wszystkie strony
Po za tym nie lubię jak jest deszcz i wiatr bo wtedy zimno ;|
Ogólnie deszcz fajny i taki lekki i ulewy
_________________ Żeby móc milczeć
Żeby móc milczeć tak
I wszystko powiedzieć
Żeby każdy zrozumiał mnie
Żeby każdy zrozumiał
Żeby każdy mógł zrozumieć mnie
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 29 Kwi 2008 Posty: 172 Skąd: Türkiye
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 17:17
Ciepły letni deszcz, wiosenne lub (jeszcze lepiej) letnie ulewy i burze...o tak, kocham to:) Czasami wściekam się że np. ledwo umyłam włosy itp itd, ale gdy jestem na wsi u mojej babci i idę w takim letnim deszczyku boso po asfalcie to od razu zapominam o umytych włosach
Tak, lubię deszcz, gdyż nikt się wtedy mnie nie czepia, że cały dzień przesiaduje przed komputerem, bo co - po deszczu mam chodzić?
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf
Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 26 Cze 2008 Posty: 235 Skąd: Wawa,Los Angeles
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 20:30
lubie deszczyk, burze jak jestem bezpieczna w domku:)
ale jak mam gdzieś isć to kiepsko... włoski mi się pofalują i męka z tym parasolem isc a szczegolnie jak wiatr jest,
_________________ kto mi powie jak to jest być szczęśliwym?
bo juz zapomnialam...