Wysłany: Sob Sie 02, 2008 12:22 Dzieci :)
Czy lubicie je? Nie mówię tu tylko o młodszym rodzeństwie itp. ale ogólnie, więc temat też dla jedynaków .
Macie podejście do dzieciaków? Lubicie bawić się z nimi? A może pójście do cioci, która ma 4-letnią córeczkę jest dla was koszmarem ?
W dodatku ,,dzieci" to bardzo szeroki temat. Może macie jakieś śmieszne historyjki związane z tymi istotkami? One zawsze powiedzą lub zrobią coś śmiesznego, więc można pogadać
Ja osobiście, bardzo lubię dzieci. Mam 3-letnią siostrzyczkę cioteczną, za którą przepadam! Jest przesłodka i można z nią naprawdę fajnie pogadać, bo umie już strasznie dużo słów.
Nie znalazłam takiego tematu, ale było tyle stron do przeszukania, że nie przejrzałam wszystkich, więc jak był to sorry:peace:
_________________ Jeżeli masz być kiedyś szczęśliwy, to czemu nie zaczniesz od dziś ?
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 12:25
Ja też uwielbiam dzieci, oprócz mojej siostry 10letniej czasami
Dot. szczególnie tych małych dzieci
fairy . napisał/a:
Macie podejście do dzieciaków?
Podobno
_________________ "Żyje się tylko chwilę
a czas -
jest przezroczystą perłą
wypełnioną oddechem
a meble są kanciaste
a ciało - delikatne
a ziemia wszędzie płaska
a niebo nieosiągalne"
_________________ Żeby móc milczeć
Żeby móc milczeć tak
I wszystko powiedzieć
Żeby każdy zrozumiał mnie
Żeby każdy zrozumiał
Żeby każdy mógł zrozumieć mnie
Tak lubie dzieci
Nawet chcial bym miec
Ale ubolewam nad tym ze nie beda to moje dzieci
Nie chce miec dzieci z kobietą. Dla mnie to obrzydliwe polaczyc sie w taki sposob z kobietą.
Chce adoptowac 2 dzieci i ich wychowac na prawych obywatelow RP
Wierze ze pod moja opieka sie wyksztalca
Ja lubię moich małych kuzynów i chrześniaka który ma pół roczku
chociaż czasami trzeba mieć do nich duuużo cierpliwości a niekiedy mi jej brakuje ale i tak ich kocham
_________________ Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 23 Mar 2008 Posty: 261 Skąd: krk
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 10:57
Lubie małe dzieci, szczegolnie młodsza siorke przyjaciolki,ale niestety ta dziewczynka sie robi zła Fajnie jest sie opiekować,ale nie na dłuzsza mete.Czasem chciałabym miec starsze rodzentswo,ale jednak wole byc jedynaczka.Jak byłam mała to chciałam mała sis,no niestety,a może stety los mi nie zesłał.Poki co ja nie mysle o swoich potomkach,wrecz nie chciałabym miec i zyc ze swiadomoscia ze mnie oklamuje,pije,cpa itepe a znowuz jak w izolatce to tez ciezko wychowywac,no ale jak juz bede miala dosc zycia zawodowego to kto wie ;P
Takie maluszki co jeszcze nie mówią i nie chodzą to lubię, ale takie co chodza i chcą się bawić to już nie
fairy . napisał/a:
Macie podejście do dzieciaków? Lubicie bawić się z nimi? A może pójście do cioci, która ma 4-letnią córeczkę jest dla was koszmarem ?
To ostatnie. Dzieci mnie kochają. Kiedy idziemy gdzieś do rodziny czy znajomych gdzie jest taki bachorek to pierwsze co dzieciaczek leci do Dominisi. I nie czuje tego, że ja nie bardzo mam na to ochotę. Chwilę się z nim pobowię i daję sobie spokój, kiedy dzieciak się ponudzi leci do mojej siosty, która mimo iż dzieci nie lubi <tzn. lubi ale nie wszystkie> zawsze się z nimi bawi
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France