Uwielbiam być bladą. I znam jeszcze tylko jedną taką osobę. Mojego frajera,Żanet. Nie wiem jak można chodzić na solarę. Blee! A tak poza tym skóra się niszczy. Razem z Żanet chowamy się przed słońcem,żeby nas nie dopadło. A co Wy sądzicie o bladości? )
Bladzi trzymajmy się razem! Hołkk :d
_________________ Gówno sprawia,że kwiatki rosną. I to jest piękne.
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2864 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 15:51
Ja kiedyś byłam anty opalaniu, lubiłam swoją 'arystokratyczną, angielską biel'. Jakoś od kilku lat mnie dopiero zebrało na czekoladę. ale niestety, moja opalenizna schodzi równie szybko, jak się pojawia.
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 15 Kwi 2008 Posty: 104 Skąd: from hołm
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 15:57
bellamuerte napisał/a:
Ja kiedyś byłam anty opalaniu, lubiłam swoją 'arystokratyczną, angielską biel'. Jakoś od kilku lat mnie dopiero zebrało na czekoladę. ale niestety, moja opalenizna schodzi równie szybko, jak się pojawia.
Ciesz się,że Ci schodzi ! xd
_________________ Gówno sprawia,że kwiatki rosną. I to jest piękne.
Ja chodzę na solarę, smaruję się samoopalaczami, jem marchewkę. Mam ciemną karnację z natury, ale wolę ciemniejszą. Jest mi z tym dobrze. Nie lubię byc blada.
No tak ja wolę być blada niż opalona. Nie podoba mi się opalenizna ale niestety szybko się opalam na słońcu. I nawet teraz chodzę sobie taka opalona z czego nie jestem zadowolona ale jakoś żyję.
Moja koleżanka jest blada <zazdrość> i wygląd jak lalka z porcelany z tymi swoimi lokami.
_________________ Żeby móc milczeć
Żeby móc milczeć tak
I wszystko powiedzieć
Żeby każdy zrozumiał mnie
Żeby każdy zrozumiał
Żeby każdy mógł zrozumieć mnie
Ja chodzę na solarę, smaruję się samoopalaczami, jem marchewkę. Mam ciemną karnację z natury, ale wolę ciemniejszą. Jest mi z tym dobrze. Nie lubię byc blada.
ojoj..jakie to dramatyczne. jakieś kompleksy afrykanko z gdańska? pozazdrościć jakże wyśmienitych genów. a solara wypala komórki szare..sprawdza się to na twoim wybitnym przykładzie.
Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 987 Skąd: Krosno !
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 19:09
Solarium - nie
Nie jest mi potrzebne, mam ciemna karnacje z natury;)
A blada to nawet jakbym chciala to chyba bym nie byla
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 19:15
Jestem blada, ale opalam sie szybko.
wole mieć bladą buzię
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Powtarzasz się. Każdy może być ciemny. Bladość to szlachetność ...
Tak, niby czemu tak uważasz, skoro połowa ludzkości jest blada? Hahahahahaha!
Tkaczens* napisał/a:
Emo. Tak możesz sobie mówić do znajomych jeśli takowych posiadasz.
Tak sobie możesz mówic do siebie, bo tylko chyba Ty tolerujesz bzdury, jakie prawisz.
Krópa ^móha napisał/a:
ojoj..jakie to dramatyczne. jakieś kompleksy afrykanko z gdańska? pozazdrościć jakże wyśmienitych genów. a solara wypala komórki szare..sprawdza się to na twoim wybitnym przykładzie.
Gdzie widzisz kompleksy? Wiem, że mam zajebiste geny. Bo cała jestem zajebista i to jest fakt niezaprzeczalny... Solarium nie wypala szarych komórek, światło solaryjne nie dochodzi tak daleko. Jedynie opala naskórek. I wiem czym grozi solarium. Spokojnie, to nie Twoja skóra, czy dupa tylko moja.
Pomogła: 7 razy Wiek: 22 Dołączyła: 11 Wrz 2007 Posty: 1078 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 21:59
Ja mam taka srednia karnacje, szybko sie opalam na braz. Nie chodze na solarium, wole slonce. Wole swoje cialo jak jest ciemniejsze, ladniej wtedy wyglada.