Wiek: 16 Dołączyła: 02 Maj 2007 Posty: 694 Skąd: Białystok
Wysłany: Sob Lip 21, 2007 14:25
NeQ$93 napisał/a:
w horoskopy też nie wierzę ale ostnio mi się spełnił xDD a w przesądy wierze
Mi pare razy też horoskopy się spełniły, ale bez przesady, żeby w nie bezgranicznie wierzyć!
W przesądy absolutnie nie wierze i zawsze robie wszystko na odwrót. Piątki trzynastego to moje szczęśliwe dni.
NeQ$93 napisał/a:
no pewnie ... każdy ma swoją gwiazdke
Ta? Fajnie?
_________________ Taak ! Dajesz dzieciak ! Cieszymy się życiem ! Niech żyje may ! Pieprzona optymistka !
Wysłany: Sob Lip 21, 2007 16:38 Re: gwiazdy (te na niebie)
NeQ$93 napisał/a:
chciałabym wiedzieć co myślicie o gwiazdach?
czy ogladacie je wierzorami lub nocą?
czu podobają się wam ?
Mysle, ze kazdy lubi patrzec na gwiazdy..... patrzec tam, gdzie nigdy zapewne juz sie nie bedzie. Znam ludzi, ktorzy kazdego dnia w nocy przygladaja sie gwiazdom, jednak ja do tych osob niestety (albo stety nie naleze..
Hmmm...Ja tam osobiście uwielbiam patrzec w gwiazdy...;)Zwłaszcza gdy jestem gdzieś w górach i niebo jest czyste...Są bardzo romantyczne:*Patrząc na gwiazdy często rozmyślam...zwłaszcza o swoim chłopaku.Pozatym patrząc w niebo często sie uspokajam,zanurzam w marzeniach..i rozmyślam nad tym co bedzie gdy umrę i nad tym czy moi dziadkowie mnie może teraz widza...nigdy nie wiadomo W zabobony różne raczej nie wierze...,chociarz horoskopy mi się sprawdzają,ale nie dbam o to...
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 868 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Nie Lip 22, 2007 21:32
MaT! napisał/a:
Jak dla mnie to jest niemożliwe.
1) To są bajki tak jak np czterolistna koniczynka
2) raczej trudno wypowiedziec zyczen jak spada gwiazda
Jak już tak się czepiamy faktów to gwiazdy nie spadają
No ale...czasem trzeba doerwać się od ziemi.
Zawsze myślę życzenie kiedfy widzę "spadającą gwiazdę"...tak po prostu..
Mała romantyczka się we mnie ukrywa
Potter napisał/a:
Mysle, ze kazdy lubi patrzec na gwiazdy..... patrzec tam, gdzie nigdy zapewne juz sie nie bedzie.
Ehh....jak ja bym chciała tam być...a może pójdę na kosmonautykę i będę pierwszą kobitą na Marsie?!
Dobra wiem, wiem...marzycielka ze mnie^^
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
Jak dla mnie to jest niemożliwe.
1) To są bajki tak jak np czterolistna koniczynka
2) raczej trudno wypowiedziec zyczen jak spada gwiazda
a dla mnie to możliwe ;-P
czterolistnej kończynki nigdy nie znalazłam więc nie wiem jak to działa ;-P
no wystarczy chcieć aby wypowiedzieć to życzenie gdy 'gwiazda spada'
ankamal napisał/a:
No ale...czasem trzeba doerwać się od ziemi.
Zawsze myślę życzenie kiedfy widzę "spadającą gwiazdę"...tak po prostu..
Mała romantyczka się we mnie ukrywa
właśnie ^^
ankamal napisał/a:
Ehh....jak ja bym chciała tam być...a może pójdę na kosmonautykę i będę pierwszą kobitą na Marsie?!
Dobra wiem, wiem...marzycielka ze mnie^^
powodzenia życzę ^^ może się uda
_________________ "...najbardziej kochamy tych ludzi, te sprawy i te rzeczy, od których bieg życia każe nam odchodzić - nieraz na zawsze.."
eh ja uwielbiam gwiazdy... byłam kiedyś na rajdzie i miałam warte nocą o 3 nad ranem siedziałam i oglądałam gwiazdy nigdy w zyciu takich pięknych nie widziałam, tak ich ogromnie dużo było, zdarzały sie też spadające, mrugające mrrrrr uwielbiam to *.* siedziałam 2-3 godziny i sie wpatrywałam w niebo
_________________ "Walka trwa.
Trzeba przerwać tę opowieść.
Opowieść o wspaniałych ideałach
Braterstwa i służby, o ludziach,
którzy potrafią pięknie umierać i pięknie żyć"
Dżocha ), tak to jest cudowne
ja wczoraj postanowiłam spać na balkonie (mój bardzo inteligentny pomysł) zamiast spania to leżałam sobie na plecech i ogladałam gwiazdki ^^
ach... było cudnie, a do tego wolna nutka ^^ bosko .!
_________________ "...najbardziej kochamy tych ludzi, te sprawy i te rzeczy, od których bieg życia każe nam odchodzić - nieraz na zawsze.."
Co może byc fajniejszego niż spanie pod gołym niebiem? Nic! Zagwieżdżone niebo jest takie piękne.... A spacery i kolacje w gwieździstą noc takie romantyczne...
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
"Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko" Anatol France
taaa spac pod gołym niebem miodzio spałam, noc piękna, gwiazd mnustwo, znajomi, ognisko, gitara a nad ranem ciepły letni deszczyk obudzil mnie eh niezapomniane
_________________ "Walka trwa.
Trzeba przerwać tę opowieść.
Opowieść o wspaniałych ideałach
Braterstwa i służby, o ludziach,
którzy potrafią pięknie umierać i pięknie żyć"
Wysłany: Wto Sie 07, 2007 08:39
Lubię patrzeć w gwiazdy... Wtedy zawsze sie rozmarze..:)) Jednak... Troszke mnie całe to niebo noca przeraza..:/ Wiem ze to troszke głupio brzmi.. Ale tak... Jak wszystko musi byc ogromne... Ech..:DD
_________________ ...:::Uczucia Pogrzebane Żywcem nigdy nie umierają:::...