Lubię patrzeć w gwiazdy, Księżyc. Zawsze wyszukuję kilku znanych mi konstelacji, rozmyślam nad różnymi poważnymi i mnie poważnymi sprawami. Mógłbym się w nie wpatrywać nieustannie. Oznaczają coś co widzimy ale nie możemy doświadczyć, dotknąć. Kojarzą się z piękną tajemniczością i nieograniczoną, fascynującą przestrzenią.
Widzieliście Księżyc w nocy z 6.08.07 na 07.08.07? Miał niezwykłą ognistą barwę:)
Inne niebo jest w miescie, jak odbija sie swiatlo, a inne w lesie czy chociaz nad morzem. Widac te gwiazdy ktore blyszcza sie slabszym swiatlem i jest ich wiecej.
Lubie jak migaja.. ^^
_________________ Ludzie powodują wypadki, wypadki powodują ludzi
Pomogła: 4 razy Wiek: 15 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 1315 Skąd: z Opoczna
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 20:39
Noo uwielbiam patrzeć na niebo nocą, zawsze staram się znaleźć jakieś konstelacje, ale mi się nigdy nie udaje. Najmilej wspominam niebo, gdy je oglądalam na wycieczce w Jurze Krakowsko-Częstochowskiej na skałce;p
_________________ Prosiaczku, bo miłość jest wtedy kiedy się kogoś lubi... za bardzo
Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Jeju kocham gwiazdy i niebo nocą. Mogę przesiedziec cały wieczór na oknie gapiąc się w niebo. One pozwalaja mi oderwać się od rzeczywistości, pozwalaja mi marzyć...ale też łatwiej jest przemyslec parę spraw. Nawet łóżko przestawiłam sobie pod okno żebym mogła w nocy patrzec na niebo, to mnie jakos uspokaja...