Wiek: 16 Dołączyła: 02 Maj 2007 Posty: 694 Skąd: Białystok
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 12:40
Niektórych to kręci, mnie jakoś nie za bardzo.
Chyba, że..
Jezioro, trawka, kocyk, noc, niebo i jakiś chłopak obok..
Wtedy to mi się podobają gwiazdki!
_________________ Taak ! Dajesz dzieciak ! Cieszymy się życiem ! Niech żyje may ! Pieprzona optymistka !
Pomogła: 1 raz Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2007 Posty: 868 Skąd: Montreal^^
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 14:35
NeQ$93 napisał/a:
chciałabym wiedzieć co myślicie o gwiazdach?
czy ogladacie je wierzorami lub nocą?
czu podobają się wam ?
zachęcam do pisanie
Hm... ja w przyszłości chciałabym zostać astronomem więc...uwielbiam to!
od dziecko uwielbiałam patrzeć na nocne niebo i to wtedy zainteresowałam się astronomią, moja mama pamięta jak zadawałąm jej pytania na które nie potrafiłą odpowiedzieć
taka ciekawska byłam
kocham patrzeć w gwiazdy...
oglądam tak często jak mogę
chciałąbym mieć dobry teleskop, ale takie drogie są
ehhh
_________________ "Sometimes I wish I could save you
And there’re so many things that I want you to know
I won’t give up till it’s over
If it takes you forever I want you to know"
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 15:56
may napisał/a:
Wtedy to mi się podobają gwiazdki!
Taaa ci się wtdy na pewno gwiazdki podobają
a mi pod okiem czołg jedzie
Ja lubię latem jak jest gwiezdne niebo i ciepła noc siadać na balkonie i wpatrywać w niebo
kiedy jak była nie wiem czy to była noc meteorytów czy co to było ale wtedy tak dużo spadających rozgwiazd było (ła gwiezdne wolnyyyyyyyyyy ) to siedziałyśmy chyba do 4 nad ranem i tak sobie siedziałyśmy gadałyśmy fajnie było
That life has brought me here, where I am"
ja bardzo lubię patrzeć na gwiazdy obojętnie jaką pora roku ... siadam sobie na balkonie ... i ogladam te małe cudeńka ... ale takie oglądanie kręci mnie gdzieś dopiero od lutego ... wcześniej nie zwracałam na to większej uwagi ... teraz wyczekuje nocy w której będzie najwięcej gwiazek ... najlepiej tych spadających żeby sobie pomyśleć życzenie ^^ a właśnie niedawno w tym tygodniu widziałam 1 spadającą gwiazdkę (albo mi się wydawało) i pomyślałam życzenie .. ciekawe czy się spełni ...
A czy wy wierzycie że każdy ma gdzieś swoją gwiazdę?
Wierzycie że wypowiedziane życzenie podczas gdy gwiazda spada się spełni?
ja wierzę i to bardzo mocno ... można sobie pomyśleć że to takie głupotki ale dla mnie wiele znaczą ))
pozdrawiam i zapraszam do dyskusji ;]
_________________ "...najbardziej kochamy tych ludzi, te sprawy i te rzeczy, od których bieg życia każe nam odchodzić - nieraz na zawsze.."
Co do mnie, lubię, ale po północy, jak juz lampy w moim miasteczku gasną, wtedy wszystko lepiej widać. Pamiętam, ze pare lat temu połozyłam się z koleżanką na asfalcie o trzeciej nad ranem, fajnie było ciepła noc, czyste niebo (dobrze, ze samochód nie jechał )
_________________ Dziekuje Panie że mieszczę się w standardzie,
że nie wystaje za nawias.
Lecz czemu mi dałeś marną mysią wiarę. Przeczuwam klęske już na wstępie...
Dziękuję Panie że mieszcze się w szeregu.
Za średni wzrost, letnie ciało
Lecz czemu dumy pożałowałeś Panie.
Kolana pieką od klękania... HEY
Pomogła: 12 razy Wiek: 13 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 4307 Skąd: z plaży w Sopocie...
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 17:57
Czesto siadam sobie w nocy na parapecie mojego pokoju macham nogami i ogladam. Piękne są. I racja, zimą najpiękniejsze.
_________________ po prostu! w ogóle! na pewno! naprawdę ! nie z czasownikami piszemy OSOBNO !
"A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś ściskając Misiowi łapkę - Co wtedy?
-Nic wielkiego - zapewnił go Puchatek - posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi gdzieś i czeka na Ciebie."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
Oj ile ja miałam nieprzespanych nocy w wakacji, siedziałam na parapecie przy otwartym oknie i patrzyłam w gwiazdy. Na ulicy cisza, spokój.. a z mojego odtwarzacza płynęła cicho muzyka. Takie sytuacje skłaniają do przemyśleń. Serio! ;x
Pamiętam, ze pare lat temu połozyłam się z koleżanką na asfalcie o trzeciej nad ranem, fajnie było ciepła noc, czyste niebo (dobrze, ze samochód nie jechał )
no właśnie dobrze że nie przejechał xDD
SkipBo napisał/a:
Na ulicy cisza, spokój.. a z mojego odtwarzacza płynęła cicho muzyka. Takie sytuacje skłaniają do przemyśleń. Serio! ;x
ja też lubię słuchać muzyczki z mojego mp3 ... taa ... myślenie ... chociaż czasem nie myśleć o niczym ... bo jak się za dużo myśli to też za dobrze nie jest ... znam to ...
[ Dodano: Pią Lip 20, 2007 23:33 ]
may napisał/a:
Nie, nie wierze. Tak samo jak w przesądy i horoskopy.
ja w horoskopy też nie wierzę ale ostnio mi się spełnił xDD a w przesądy wierze
_________________ "...najbardziej kochamy tych ludzi, te sprawy i te rzeczy, od których bieg życia każe nam odchodzić - nieraz na zawsze.."