jestem przesadnym czyściochem. w dodatku wszystko musi być symetryczne. zawsze w pokoju mam czysto. wszystko co zbędne schowane.
gdy pierwszy raz przyszła do mnie dziewczyna powiedziała: ty tak wysprzątałeś czy mama
za razem którymś z kolei: ej to chyba ty tak dbasz o porządek bo wątpię żeby mamie chciało się tak sprzątać
a ja jestem straszna balaganiara, ninawidze sprzatac... moge robic wszystko byle by nie sprzatac
ale niestety od czasu do czasu musze po przymusem mamusi xD
Mój pokój czasami nie wygląda. Wszędzie ubrania, książki, butelki po napojach.. kurdę kocham ten mój artystyczny nieład w pokoju! xD Najlepsze jest to, że ja mogę wszystko w nim znależć. Jedyne miejsce w którym mam porządek to moja szafa z ubraniami.
Pomogła: 8 razy Wiek: 17 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 1086 Skąd: Mexico City
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 10:13
Straszny bałagan wszystko porozwalane na ziemi ubrania, talerzyki, kubki po biurku, piramidy ksiażek
moja matka zawsze sie o to sadzi ale ja sie tak dobrze tam czuję
ale od czasu do czasu to sprzątam bo jak by ktoś przyszedł to nie miał by gdzie usiaść a ja b. gościnna jestem
That life has brought me here, where I am"
U mnie to dominuje bałagan..wszystko w szafach jest upychane a jak otwieram sie wysypuje:P łóżko zawsze rozkopane..sprzatam tylko jak mama kaze albo jak ktos ma przyjechać:P ale po pewnym, czasie bałagan wraca iż ja nie cierpie sprzatac i miec czysto w pokoju
A u mnie nie ma bałaganu U mnie jest artystyczny nieład. Lubię mieć porządek ale moje lenistwo zazwyczaj zwycięża
_________________ "Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi sie pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego..."
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 11:39
Permanentny nieporządek.
_________________ "Zaciśnij pięść nim skończy się bój
Najgrubszą z krat nie zamkną Twych ust
Z najmniejszej z cel ucieknie Twój krzyk
Bo każdy dzień oddałeś dla krwi
Unieśmy dłoń za starą pieśń
Za faszyzm słów, za czerwień i biel
Wolność w nas dla której wciąż warto trwać
Choć dręczy Cię czerwony sejm, czerwony rząd, sprzedany kler
Nie walczysz sam o racje dla swoich praw
Nie pozwól złamać się!"
Wiek: 18 Dołączyła: 17 Mar 2007 Posty: 126 Skąd: Holandia
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 14:18
nie mam miłego pokoju może mam porządek ale mam zamalowane szyby na czarno
_________________ Przeszłam obok NiegoTak blisko Coś dźgnęło
To serce wspomniała Otwarła się rana
Na nowo rozpaczy Wyszeptane znów słowa Kocham...
Czy Bóg mi wybaczy?I szansę da nową?