Wiek: 19 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 166 Skąd: Z piekła rodem
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 17:11
Ja chcę zostać lekarzem i dochować tradycję rodzinną
_________________ Będę robiła to czego inni się wstydzą [!] czego inni nie chcą lub nie rozumieją [!] aby żyć tak jak inni nie mogą [!]
Do końca lipca Niemcy -> Bremen
POZDRAWIAM
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 29 Kwi 2008 Posty: 172 Skąd: Türkiye
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 08:30
Chciałabym zostać lekarzem sądowym (bardzo interesuje mnie medycyna sądowa, pochłaniam wiele książek z nią związanych, naprawdę fascynujące...) lub psychiatrą. Po za tym myślę nad studiami na wydziale Japonistyki lub Stosunków Międzynarodowych. Moje plany związane z przyszłym zawodem są troszkę zróżnicowane;) Tym bardziej że aktualnie szkolę się na dietetyka bądź coś związanego z żywieniem
"Gdyby życie było słodkie jak czekolada... Jak byśmy się czuli? Ciągle poszukiwalibyśmy czegoś innego, by uwolnić się od tej przesłodzonej mdłości... "
"W życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta."
Moja niska frekwencja na forum spowodowana jest powrotem do szkoły. na szczęście przerwa bożonarodzeniowa trwa w tym roku 2 tygodnie.
kim chce być w przyszłości???
nieważne chcę byc szczęśliwa nie zarabiać kokosów ale robić coś co sprawia mi przyjemność i bedzie mi sie chciało ze śpiewem na ustach iść do tej pracy...
chce robić coś przydatnego ludziom tj. lekarz pielęgniarka itp a nie jakieś dyrektorskie sryty tyty...
narazie kocham taniec i on mnie fascynuje chcę tańczyć a póżniej może choreografią sie zajmę czy czymś takim .. ale tak to chce byc lekarzem lub pielęgniarką tylko dużo trzeba sie uczyć ale narazie to zaczynam niedługo kurs fryzjerski i drugi wizażu heheh
_________________ For myself, I am an optimist - it does not seem to be much use being anything else.
Jest tylko jeden sposób, aby czuć się dobrze: należy nauczyć się być zadowolonym z tego, co się otrzymało, a nie dążyć do tego, czego akurat nie ma.
_________________ Nie chodzi w koronie...
Nie siedzi na tronie...
i tak jak wszyscy moknie gdy pada deszcz
Nie sypia w złotej komnacie...
Nie ma niebieskiej krwi po tacie...
Pomogła: 12 razy Wiek: 17 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1595 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 13:56
Cytat:
Sędzią albo prawnikiem
łojojjojoj! Się zastanawiam, co ludzie widzą tak w tym prawie? Gdzie to choć fascynujące trochę.... ( powiedziała ta, co w klasie o profilu prawniczym wylądowała )
Zakusy mam na administrację w Krk, kuzyn ciągnie mnie na historie do Lublina, rozum podpowiada coś technicznego, a z moim lenistwem na wędkarza bym się pewnie nadawała.
_________________ Myslovitz na wrzesień:
I budzę się w nocy i biorę prysznic
Rozbity w kawałki z oglądania telewizji
I boję się bardzo, boje się ludzi
Gdy wychodzę na ulice, a oni tacy dziwni
Grubo ubrani i bez uśmiechu
Patrzą nerwowo w prawo i w lewo
Oni także się boja i patrzą na mnie
Oni boja się mnie,
A ja... ?'
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 29 Mar 2007 Posty: 2897 Skąd: serce Kubusia ;)
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 14:12
Neska napisał/a:
łojojjojoj! Się zastanawiam, co ludzie widzą tak w tym prawie? Gdzie to choć fascynujące trochę.... ( powiedziała ta, co w klasie o profilu prawniczym wylądowała )
prawo fajne, ale kierunek nie dla leniuchów.
Planuje skończyć gimnazjum iść do technikum . Iść na studia .
Miałam wiele planów co do pracy w przyszłości i dalej mam . Jak byłam mała chciałam być sprzedawczynią . Potem piosenkarką . Księgową a ostatnio psychologiem.
Raczej to ostatnie odpada bo nie ciekawi mnie aż to tak, to raczej był spontan . Najbardziej księgowość lub piosenkarka(wątpie żeby, mi się udało)
Chyba że, coś związane z komputerami xd.
a no i modeling mnie ciekawi
_________________ _.ej , zaciągam się Tobą choć nie palę ! < 3