Był to raczej bal gimnazjalny. Dziewczyny sukeinki, a chłopaki garnitury.
szycha napisał/a:
opiscie troche gdzie mikeliscie komers =]
Bal gimnazjalny mieliśmy w szkole na sali... Było całkeim fajnie. Nauczyciele na szczęście siedzieli w innej sali, wiec u nas były luzy. Bal odbył się dokładnie 12 czerwca 2008 r. czyli wczoraj. Na nasze szczęście został przedłużony o godzinę. Był od 17-23, choc tak naprawdę impreza zaczęła sie dopiero po 18. Początkowo planowany był na jutro tj. 14.06, ale dzis konferencja, więc jakby były jakieś "sytuacje" to zachowanie zaniżone. Jakby był jutro to pewnie do ok. 2-3. Ale i tak było fajnie. Od razu można zauważyc, że polska młodzież najlepiej bawi sie przy kawałkach disco polo i biesiadnych. Panna Walercia i Mydełko Fa wymiata
W moim gimnazjum bal gimnazjalny organizowany był przez samych uczniów, bez pomocy nauczycieli. DJ, wystrój sali, wyżerka, napoje to wszystko przygotowaliśmy sami. Udało się na szczęście wszystko. Wcześniej w mojej szkole organizowane były zwykłe dyskoteki pozegmnalne. Dzięki nam od tego roku co roku będą bale gimnazjalne
_________________ Bo kochać to jedno jest
A drugie kochanym być...
Za rok czeka mnie komers. Chciałabym , żeby grali rocka. Tylko tyle mi starczy. Wystrój, stroje mnie nie interesują. Ale jak zapodają techno, którego nie cierpię ponad wszystko to amen...
_________________ Wszystko co czarnobiałe w człowieku jest piękne.
Bo nigdy nie jest czarne i nigdy nie jest białe.
To czyni go wyjątkowym. W duszy każdego z nas biel miesza się z czernią. Zależnie od sytuacji. Wolę być czarnobiała.