Widzę że ja będę znów odmieńcem. Nie lubie leżeć w łóżku bo to jest strata czasu. Często jestem chora i muszę cały czas leżeć co starczy mi do nastepnej choroby.
_________________ "Bo ja mam tylko jeden świat
Słońce, góry, pola, wiatr
I nic mnie więcej nie obchodzi
Bom turystą się urodził..."
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 14 Sie 2007 Posty: 310 Skąd: ja Cię mam <3 ?
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 14:43
wieczorem wylegiwać się czytając, albo rozmawiając z Nim przez telefon. (;
rano? niezbyt. bo jak się od razu nie podniosę, to później cały dzień zaspana jestem. ;]
_________________ In this heart of mine,
It's you I find...
Take my hand,
I'll take you to the promised land
You're the one...
Nie znam osoby, która by powiedziała "nie"! Też się nie różnię pod tym względem. Podczas zwykłego leżenia głowa pracuje- wyobrażenia, rozmaite pomysły, plany... Na spokojnie.
Pomógł: 10 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 2016 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 21:26
Malaria napisał/a:
Podczas zwykłego leżenia głowa pracuje- wyobrażenia, rozmaite pomysły, plany... Na spokojnie.
Jeszcze ja mam przed łóżkiem takie wielgachne okno. Gdyby nie budynek, który mi wybudowali przed nim kilka lat temu, było by to takie nieskończone okno w nieskończone niebo. No, niestety przez mur jest skończone.
Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 586 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 21:29
Jedyne myśli które mnie nachodzą gdy się obudzę wyglądają mniej więcej tak
Ku wa rusz w końcu to tłuste d ko i weź sie za robotę
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
_________________ Popatrz jak wszystko szybko się zmienia, coś jest a później tego nie ma
człowiek jest tylko sumą oddechów, wiec nie mów mi że jest jakiś sposób
chciałbym coś wiedzieć teraz na pewno,
to moja udręka, to jej sedno
Lubię leżeć w łóżku i to bardzo długo ... jestem wtedy pozytywnie nastawiona do świata w tygodniu nie zabardzo mogę bo niestety szkoła le za to w weekendy przynajmniej do 12