Nie o wujka Leszka, tylko u cioci Jadzi! :F W Gdańsku znaczy, ale to na razie sobie tak żartujemy ;>
Znowu wpadnę... eee... szczerze? Nie wiem :d W te wakacje na pewno już nie, być może na święta, być może w ferie, być może dopiero za rok/na Wielkanoc. Być może.
A Ulanica to nie są jakieś okolice Dynowa, Nesiu Ja sobie wypraszam.
Neska napisał/a:
I wyściskał i wycałował. I to wcale nie było 'tylko' ^^
Wut, wut? Ja czegoś nie pamiętam? :F
Neska napisał/a:
A Ty dalej zaczynasz? Rzodkiewki, jak i pomidor i groszek same bez niczego są blee i fuuu!
Mnie nie przekabacisz tak jak Mishy! Rzodkiewki, pmidor i groszek RULAH i SHATAN! \m/
Pomogła: 12 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1687 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 23:07
Cytat:
Wut, wut? Ja czegoś nie pamiętam? :F
Cicho no! Chcę zobaczyć Mishę z boberkiem i widłami pod Twoim domem
Cici napisał/a:
Mnie nie przekabacisz tak jak Mishy! Rzodkiewki, pmidor i groszek RULAH i SHATAN! \m/
Spokojnie, jeszcze nad Tobą trochę popracuje.
Ale chciałam nadmienić, że Cici to wielka psuja i już po pierwszych 30 min zepsuł kasę fiskalną w małym, biednym, przydrożnym sklepiku.
_________________ Myslovitz na październik:
Gdzie są moi przyjaciele?
Schowali się
Po różnych mrocznych instytucjach
Pożarła ich
Galopująca prostytucja
Bojownicy z tamtych lat
Zawsze było ich niewielu
Zawsze byłem sam!
A Ulanica to nie są jakieś okolice Dynowa, Nesiu Ja sobie wypraszam.
no to mam do ciebie niecałe 15 km drogi heheehe
_________________ Taniec powstał jako technika medytacji.
miał służyć osiągnięciu ekstazy, gdy znika tańczący, pozostaje
tylko taniec, nie ma ego, nikt nie manipuluje, ciało płynie spontanicznie.
moja wiedza jest niczym w porównaniu z moją głupotą
Sorenta
Pomogła: 12 razy Wiek: 18 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1687 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 08:14
Cici napisał/a:
Prowincjonalny sklepikarz dostał kasę z wielkiego MIASTA, to i ma problem :d
Phi, takie tam wielkie miasto, bez boberków to nie miasto. Zresztą i tak pewnie ta kasa była sfałszowana i dlatego, u nas się tylko prawdziwymi banknotami płaci. Ale ja przecież nic nie mówię :p
_________________ Myslovitz na październik:
Schowali się
Po różnych mrocznych instytucjach
Pożarła ich
Galopująca prostytucja
Bojownicy z tamtych lat
Zawsze było ich niewielu
Zawsze byłem sam!
To teraz Śląsk tak? Katowice mogą być, bo mam raptem 30 minut autobusem, ale ja bym jednak proponował o wiele bardziej zielone Tychy. Naprawdę jest gdzie usiąść w jakimś fajnym parku, są też dobre knajpki. Ale oczywiście dostosuję się do większości.
_________________ Last.fm I used to roll the dice
Feel the fear in my enemies eyes
Listen as the crowd would sing:
"Now the old king is dead! Long live the king!"
Phi, jedno miejsce. Ale spoko, do Katowic jest lepszy dojazd w końcu, a nie każdemu się będzie chciało przesiadać do 1, 4 albo 400. ;P
_________________ Last.fm I used to roll the dice
Feel the fear in my enemies eyes
Listen as the crowd would sing:
"Now the old king is dead! Long live the king!"
Pomogła: 12 razy Wiek: 19 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 1012 Skąd: Krosno !
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 19:08
NO kombinujcie kombinujcie... I tak na razie Krosno wygrywa gdzie odbylo sie super spotkanie forumowe... bylo nas az troje
_________________ Bo we mnie jest seks,
Gorący jak samum.
Bo we mnie jest seks,
Któż oprzeć się ma mu?
On mi biodra opływa, wypełnia mi biust,
Żar sączy z mych ust.
Bo we mnie jest seks,
Co pali i niszczy.
Dziesiątki już serc
Wypalił do zgliszczy.
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 580 Skąd: Nie chcesz wiedzieć
Wysłany: Sob Lip 19, 2008 23:03
A ja bym proponował zrobic mapkę kto skad jest i bedzie mozna sie wtedy zastanowic a nie przekrzykiwac sie.
Peace.
_________________ I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.