Nie dbam o zdrowie. Dlaczego? Bo mamy je po to, żeby je zniszczyć. Jak umrzemy nie będzie nam zdrowie ani ograny potrzebne.
Organy można oddać po śmierci (np. nerki). Podpisałem nawet dokumencik o tym, że po śmierci chcę oddać narządy do przeszczepu (oczywiście te, które będę się nadawały, choćby wspomniane nerki na pewno).
_________________ Nieważne, co robisz – ważne, jak to robisz. Styl jest wszystkim.
Ja na razie nie ćpam ani nie pale ani nie pije za dużo alko, bo nie chce zniszczyć sobie na starcie życia, ale potem, już mi to będzie wisiało, bo niema sensu odmawiać sobie tego co przyjemne, by potem umrzeć w wieku 80 lat, niby fajnie, długo się żyje, ale co mi po takich 80 latach życia, jak przez 20 lat będę niedołęgą? Mój pradziadek przeżył 87lat, ale te ostatnie parenaście lat, to była katorga dla niego, a nie chce potem tak cierpieć przez to, że w przeszłości odmawiałem sobie przyjemności.
Staram sie dbać o zdrowie bo robie to dla siebie.Jeżeli nie mam bebecha jak słoń czy mózgu wypalonego przez ganję to nie znaczy że moje życie jest gorsze
_________________ Gdzie się kłóci dwóch, tam trzeci korzysta
Gdzie się kłóci trzech, tam ja negocjuję
Gdzie się kłócą wszyscy, tam nikt nie wygra
Kiedys sie grywalo w pilke, biegalo, ale melanze jednak kondycji nie poprawiaja
Wszystko z czasem mija, ten caly zapal i checi.
Cytat:
Jeżeli nie mam bebecha jak słoń czy mózgu wypalonego przez ganję to nie znaczy że moje życie jest gorsze
Ale tez nie znaczy, ze jest lepsze
_________________ "może to ostatnia chwila, może to po mnie zostanie, rymowanie nawijanie i zwrotek skladanie, zielone jak jaranie, w niepamięc rzucisz wersem, rap plus ekipa równa się szczęście
takie mam podejście i taki pozostane"
Raczu 2008
Jasne, staram się utrzymać pewną formę. Po pewnym czasie to już taki nawyk, jak mycie zębów.
Jeżeli tak bardzo chcecie - palcie sobie, zapuśćcie mięsień piwny, ale to ja będę z nas dwóch potrafił latać I jest mi z tym przyjemnie.
_________________ STRIP SAMBA! http://youtube.com/watch?v=HoyQwrviMbs Eu sou um barco na imensidao do mar
Com saudade do meu porto
Navego, navego, navego nas ondas do mar
Vento me leva pra la de novo