Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 08:18 Elminacje ME - 2 i 6 wrzesnia
2 wrzesnia nasze orly zagraja pierwszy meczo punkty pod wodza nowego trenera Leo Beenhakker'a z Finlandia, a za 4 dni z Serbia. Na ile punktow liczycie w tych 2 meczach, co myslicie o nowym trenerze?, ja stawiam na 4pkt .
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 112 Skąd: z za konsoli dj'a
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 14:17
tak więc Elastynko ME - Mistrzostawa europy w piłce noznej
orły - nasi czyli Polacy
punkty przyznaje sie za mecz przegrana 0pkt. remis po 1 pkt. dla obydwu drużyn , wygrana 3 pkt , od nich zalezy kto wyjdzie z fazy grópowej
_________________ "Walka trwa.
Trzeba przerwać tę opowieść.
Opowieść o wspaniałych ideałach
Braterstwa i służby, o ludziach,
którzy potrafią pięknie umierać i pięknie żyć"
Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 112 Skąd: z za konsoli dj'a
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 18:29
ja nie moge !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! taka wiocha !!!!!!!!!!!!!!!!!! ja jajajaajja !!!!!!!!!! dupki normalnie cienairze , ****** * ***************************************************************************************************** nieumią grać ... debile ..
Chyba tutaj dawno juz nikt nie zaglądał...
Ale chyba Polska Reprezentacja sie podnosi!
Chwała Benhakkerowi!!!
_________________ A że Bóg ją stworzył,
A szatan opętał
na zawsze będzię święta
i na zawsze przeklęta.
Zdradliwa i wierna,
Kochana i wredna,
Zakręcona i tajemnicza,
Dobra i zła.
Początek i koniec-
Oto jestem JA.