Gdzie będziecie oglądać mecz/lub mecze Euro 2008???
_________________ "Czekanie sprawia ból. Zapomnienie sprawia ból. Lecz nie móc podjąć żadnej decyzji jest najdotkliwszym cierpieniem."
"Przyjaciele nie są zainteresowani burzami, jakie przeżywasz, ale chętnie korzystają z twego okrętu."
_________________ "Muzyka to najlepsza towarzyszka dla tego, kto cierpi. Jest ochocza i radosna jak dziecko, ognista i powabna jak młoda dziewczyna, dobra i mądra jak stary człowiek, który spędził owocnie życie."
Selma Lagerlöf
Pomogła: 12 razy Wiek: 17 Dołączyła: 15 Kwi 2007 Posty: 1596 Skąd: Dzikie Pola
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 22:00
Gdybym znalazła transport do Krosna, to pewnie tam w jakimś barze, a tak zostaje mi na dzień dzisiejszy tv w domu i modlitwa, żebym czasem 20zł nie przegrała.
Choć i to nawet nie jest pewne..
_________________ Myslovitz na sierpień:
'Więc lepiej mnie zabij
Wyrzuć z pamięci
Lepiej odejdź, pozwól mi odejść
Lepiej zapomnij
Pozwól zapomnieć
Lepiej ... '
U mnie w mieście będzie wielki telebim, piwko, kiełbaski i takie tam. Pewnie tam pójdziemy ze znajomymi, jak się będzie nam chciało, a jak nie to pewnie u mnie w domu.
W pubie oglądałem Polska-Niemcy z gronem znajomych, darłem się w niebogłosy(czasem również obraźliwe, niezbyt cenzuralne, teksty w stronę niemiec i podolskiego ;]). Siadło oczywiście z "kilka" piw i kilka kielnów "Wściekłego". Resztę oglądnę chyba w domu, bo już z kasą niewesoło.
_________________ But there's nothing that Vodka can't cure ...
W pubie oglądałem Polska-Niemcy z gronem znajomych, darłem się w niebogłosy(czasem również obraźliwe, niezbyt cenzuralne, teksty w stronę niemiec i podolskiego ;]). Siadło oczywiście z "kilka" piw i kilka kielnów "Wściekłego". Resztę oglądnę chyba w domu, bo już z kasą niewesoło.
wow spowiedż Wielkiej Ciemności heheh najważniejsze to zauważyć problem pózniej już z górki bedziemy Cie wspierac bedzie dobrze nie martw się kurczak zawsze pomoże najważniejsze że zauważyłeś co jest nie tak i przyznałeś sie teraz my Ci pomożemy bedzie lepiej moze nie od razu ale po jakimś czasie zobaczysz poprawe .... w Twoim domu zagości plazma i .... radość której ci brak bo musisz przesiadywac kątem w zadymionym barze ale nie płacz to już za Tobą
_________________ "Czekanie sprawia ból. Zapomnienie sprawia ból. Lecz nie móc podjąć żadnej decyzji jest najdotkliwszym cierpieniem."
"Przyjaciele nie są zainteresowani burzami, jakie przeżywasz, ale chętnie korzystają z twego okrętu."
wow spowiedż Wielkiej Ciemności heheh najważniejsze to zauważyć problem pózniej już z górki bedziemy Cie wspierac bedzie dobrze nie martw się kurczak zawsze pomoże najważniejsze że zauważyłeś co jest nie tak i przyznałeś sie teraz my Ci pomożemy bedzie lepiej moze nie od razu ale po jakimś czasie zobaczysz poprawe .... w Twoim domu zagości plazma i .... radość której ci brak bo musisz przesiadywac kątem w zadymionym barze ale nie płacz to już za Tobą
e? xD
_________________ But there's nothing that Vodka can't cure ...
Pomogła: 2 razy Wiek: 14 Dołączyła: 25 Sie 2007 Posty: 1122 Skąd: z Opoczna
Wysłany: Pią Cze 13, 2008 16:47
W domu z moim ojcem i bratem;)
_________________ Za obietnice męża mego
Który zwodził kolorami
Ludnego świata, gwarem jego
Piosenką z okna, psem zza ściany:
Że nigdy nie będziecie sami
W mroku i w ciszy i bez tchu
- odpowiadać nie mogę
Noc, wdowa po Dniu.